HTC Desire S, Έρχεται με τιμή 499 ευρώ

Μέσα στον Απρίλιο ξεκινάει η κυκλοφορία του HTC Desire S στη χώρα μας με τιμή 499 ευρώ και θα κοντραριστεί στήθος με στήθος με το LG Optimus 2X που επιτέλους κυκλοφορεί την ερχόμενη εβδομάδα από Vodafone και αυτό στα 499 ευρώ. Η σύγκριση είναι αναπόφεκτη και το φανατικό κοινό της οικογένειας Desire έχει απέναντί του μια πολύ δυνατή εναλλακτική επιλογή.

HTC Desire S
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3
Επεξεργαστής: 1GHz Qualcomm MSM8255
Μνήμη RAM: 768MB
Οθόνη: 3,7 ιντσών, 800×480 pixels, Super LCD
Κάμερα: 5 Megapixel
Δεύτερη κάμερα: VGA 640×480 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 1.1GB
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 1450 mAh

LG Optimus 2X
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 (αναβαθμίσιμο σε 2.3)
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 2, 1GHz, διπύρηνος
Μνήμη RAM: 512MB
Οθόνη: 4 ιντσών, 800×480 pixels, LCD
Κάμερα: 8 Megapixel
Δεύτερη κάμερα για βίντεοκλήσεις 1.3 Megapixel
Εσωτερική μνήμη: 8GB
Kάρτα μνήμης: micro SD
HDMI, DLNA, WiFi, GPS, micro USB
Μπαταρία: 1500 mAh

, HTC Desire S, Έρχεται με τιμή 499 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Retrob

Δεν βλέπω κανένα λόγο για να προτιμήσει κάποιος το desire s στα ίδια λεφτά με το optimus 2X, εκτός αν είναι φανατικός της htc.

Panos

Ενώ μου αρέσει πάρα πολύ η HTC πιστεύω ότι έχει υπερεκτιμήσει τα τηλεφωνά της. Αν θα έπαιρνα λοιπόν μια από τις δυο συσκευές θα έδινα τον οβολό μου στο Lg καλύτερα χαρακτηριστικά στην ίδια τιμή ( πάντα με τις τιμές Ελλάδας), έτσι θα μεγαλώσει και ο ανταγωνισμός προς όφελος του αγοραστή .

vagelis

τα 2 τελευταια μου τηλεφωνα ητανε lg…σκετη απογοητευση απο ολες τις πλευρες…εκτος μιας…της ανθεκτικοτητας…δεν ξανακανω το ιδιο λαθος για τριτη φορα…htc δαγκωτο και απο οτι φαινεται desire s,πολυ καλη προταση και υποστηριξη αναβαθμισεων απο την εταιρια…η μοναδικη που παιρνεις ενα κινητο και σε σκεφτεται!

panagiotis

Συμφωνω απολυτα με τον retrob..!Και οσα βιντεο εχω δει με το optimus2x το κινητο παει σφαιρα..!στο μενου δεν κολαει καθολου και γενικα δεν εχει λαγκαρισματα οπως σε μερικα htc..!!Οσο για την τιμη του..Αψογη..!!!

δαγκωτό lg!!!!!!!!

Κυριάκος Σβαρτς

Samsung Galaxy S II WTF

Nickolas

Αν και το desire μου αρέσει καλύτερα σαν design, θα προτιμήσω και γω lg, πολύ ανώτερα χαρακτηριστικά και καλή τιμή.

Γιώργος

Απογοητευσε η HTC δυστυχως. Δεν μπορει λογω της αλουμινενιας κατασκευης και τα 256mb ram παραπανω να αξιωνεις ιδια τιμη με το διπυρηνο LG.

Retrob

Μια ερώτηση που έκανα και στο άρθρο για το LG optimus 3D αλλά μάλλον εκεί είναι πιο off topic απ’ότι εδώ που συγκρίνουμε την LG με την htc.
Πως καταφέρνει λοιπόν η LG κρατάει τόσο χαμηλά το κόστος των συσκευών της ?

Εκτός από το LG optimus 2X που πωλείται στα 499 ευρώ, o Κώστας ενημέρωσε ότι το LG optimus black (παρόμοια χαρακτηριστικά με το htc desire S και incredible S) θα στοιχίζει 399 ευρώ !!

Alexandros

Το LG Optimus 2X με Tegra 2 θα έχει την ίδια τιμή με το Nexus S;;; Το Nexus S μόλις πάτωσε…

@vagelis Πες μας τι σε έχει απογοητεύσει στα LG. Έγω έχω το HTC Desire και είμαι 100% ευχαριστημένος πάντως οπότε στα προτείνω.

@Retrob Καλή απορία…

p.s. Τα 256 RAM παραπάνω κάνουν την διαφορά πάντως παιδία, μην τα υποτιμάτε.

johntsia

Πράγματι ένα πολύ ωραίο κινητό αλλά για τα χαρακτηριστικά που έχει είναι πολύ ακριβό κάτι πρέπει να κάνει η htc για τα κινητά της και δεν ξέρω τι κώλυμα έχει η εταιρία με το θέμα μνήμης που έχει 1.1GB ενώ άλλες εταιρίες έχουνε 8GB και πάνω.

Χάρης

Το Desire S κυκλοφόρησε!!!

kostas_falcon

Δεν υπαρχει συγκριση…..LG φυσικα….

Θάνος Κασιδάκης

Καλό είναι αλλά η τιμή του δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική. Ωστοσο βλέπω sto Expansys ειναι στα τοπ-5!!

Stelios

Πολύ ακριβό μου φαίνεται γι αυτά που προσφέρει!

orestis

Δεν υπάρχει σύγκριση……HTC φυσικά….

Petros

Εγώ πάντως,αν είχα τα λεφτά, θα έπαιρνα το HTC!Γιατί έχει το Sense και γιατί όντας κάτοχος κινητού LG (P500 – Optimus One) δεν θα την ξαναπροτιμήσω σαν εταιρία!Καλό για τα λεφτά του το κινητό που έχω αλλά με μεγάλα προβλήματα!

peter

Γενικα το 2Χ απορριπτεται επειδη ειναι LG. Δηλαδη αν και αντικειμενικα το Desire S δεν ειναι των 500 ευρω κινητο και παλι αυτο θα επελεγα αναμεσα σε αυτα τα 2.

vagelis

φιλε αλεξανδρε προσωπκα ειχα lg renoir και lg gw620 και στα 2 η ενταση ηχου ητανε για κλαματα…ποιοτητα κλησης,επισης…καμια υποστηριξη αναβαθμισεων απο την εταιρια…μικρη διαρκεια μπαταριας…ασχημη φωτογραφικη καμερα και στα 2 και χαμηλο φωτισμο του φλας…αυτα αρκουνε για μενα πιστευω ετσι ωστε να μη ξαναδωσω ευρω για lg.επισης ποση διαρκεια θα εχει η μπαταρια των (1500 mah) του Optimus 2X οταν ειναι 2πυρινο με οθονη 4 ινσων?τετοια μπαταρια φορουσε το gw620 που ειναι μονοπυρινο με 3 ινσες οθονη…καλα τα 2πυρινα αλλα οσο εχουμε τις ιδιες μπαταριες δε βλεπω μελλον…

Alkis

Ας μας πει ο “Petros” τι “μεγάλα προβλήματα” εχει με το LG (P500 – Optimus One) για να ξερουμε και εμεις …… τι να προτιμήσουμε / αποφύγουμε απο τηλέφωνα που κυκλοφορούν.

christos0010

παιδια εχω και τα δυο κινητα περιπου εδω και 2 εβδομαδες..το 2Χ δεν μπορω να πω πως με εντυπωσιασε αρκετα..το UI της LG ειναι πολυ πισω απο το HTC Sence.. Βασικα να σας πω τα κακα και των δυο.Αρχιζω με το ΗΤC( κακο focus στα video,κακη μπροστινη camera) LG (κακο UI,κακο video,μετρια camera και flash,χαλια μπαταρια).Σε γενικη χρηση το Desire ειναι πιο γρηγορο..Ελπιζω με το update σε 2.3 το LG να εκμεταλευτει τον Nvidia cpu γιατι για την ωρα δεν υπερτερει σε τιποτα απο πολλα μονοπυρηνα τηλεφωνα..

οποιος θελει να με ρωτησει οτιδηποτε σχετικα με τα 2 κινητα ,για να τον βοηθησω να διαλεξει τι του ταιριαζει εδω ειμαι…

naxiand

βασικα τα διπυρηνα καινε λιγοτερη μπαταρια……..

Stelios

Εγώ μπορεί να ήμουν ανάμεσα στο desire hd και το desire s!

christos0010

@ naxiand. Αν παρεις το LG εχωντας αυτη την εντυπωση θα απογοητευτεις στο full.

Γιώργος Στείρος

Στο LG μου αρέσουν τα χαρακτηριστικά του αλλά η μόνo που είναι LG θα προτιμήσω το HTC.

montis

Απο χαρακτηριστικα το LG δειχνει πιο δυνατο. Τωρα στη χρηση να δουμε τι λεει κ ο διπυρηνος

fred

Βασικα δεν βρησκω λογο να αλλαξω το απλο desire για το s.lg δεν νομιζω να επαιρνα

μητσάκος

δεν θα αλλαζα το desire που εχω και εγω με το s.δεν υπαρχει λογος!επισης σιγουρα δν θα επαιρνα lg γιατι απλα δεν της εχω εμπιστοσυνη σαν εταιρια και οπως και να το κανεις η htc σου παρεχει υποστηριξη για την συσκευη σου που η lg δεν……θα το αλλαζα ομως ανετα η με το pyramid η το evo 3D!

Marios Basileiou

Αν και φανατικος της HTC λογω τιμης θα προτιμουσα το optimus 2x καθαρα λογω οτι εχει πολυ πιο καλυτερα χαρακτηριστικα!!Θα ηταν και “ανωμαλο” κατα εμενα να δωσεις τοσα λεφτα και να μην παρεις το διπυρηνο στην ιδια τιμη!!

Gioros

παιδια γνωριζει καποιοσ αν το htc incredible s θα ερθει και στην ελλαδα (απο vodafone ) ?

tolkien

Ειναι απλα τα πραγματα. Οι περισσοτεροι φευγουν απο android ή ξενερωνουν οταν βλέπουν οτι για να αναβαθμιστει το κινητο τους σε μια εκδοση κανει τοσοοοοοοο καιρο. Αρα μην μιλαμε για android. Ο λογος της επικρατησης του συστηματος αυτου ειναι απλα επειδη το βγαζουν τοσες εταιριες ενω η Apple δεν το δινει. Το μονο κακο που βρισκω στις iOS συσκευες ειναι οτι δεν υποστηριζουν flash (αλλα και παλι εχω κινητο το HTC desire και βλεπω πως ρουφαει την μπαταρια). Και γενικα κοιταω τι θα βολεψει περισσοτερο και οχι να κοιταω αν το ενα ειναι διπυρινο και τετοια. Ειδικα το iphone 4 το θεωρω τελειο και αυτο με το σημα guys ΣΧΕΔΟΝ ολα το παθαινουν (οπως και το HTC deisre που εχω). Οτι γραφω παραπανω δεν περιοριζονται μονο για κινητα (εκτος απο το θεμα με το σημα) αλλα και για τα tablet android.

Giannis

το 2χ ειναι πολυ ανώτερο του desires. σε συγκριτικα στα περιοδικα που το δοκιμασαν ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με ολα τα μονοπυρηνα. Επισης απο μπαταρια ερχεται 3 μετα απο νεξυς ς και sgs. συνεπως δε βριακω λογο να μη το προτιμησει κανεις. Επειδη καποιοι ρωτανε για τη τιμή του, πιστευω οτι ειναι ανταγωνιστική γιατί πολυ απλά δεν έχει σοβαρά μοντέλα η lg κ με αυτο το τροπο θα κανει παταγο. Εξαλλου το κοστος κατασκευης μαζι με τα εργατικα ειναι κατω απο τα 200 δολλαρια για τέτοιες συσκευές περίπου.

Apostolis Non

Χαιρετω ολους τους φιλους…λοιπον εχω ενα θεμα με το τηλ μου..εχω το htc desire hd..το οποιο εχει γινει η προεκταση του χεριου μου..το μεγαλο προβλημα αυτου του τηλεφωνου ειναι η παραξενα μικρης χωρητικοτητας μπαταρια…δε μπορω να καταλαβω με ποια λογικη μπηκε μπαταρια 1250mah σε ενα τηλεφωνο με 4,3 ιντσες οθονη…το φορτιζω το πρωι στη δουλεια και μεχρι να γυρισω στο σπιτι μου αργα το βραδυ εχει σβησει..εψαξα και βρηκα στο ιντερνετ μπαταριες που ταιριαζουν με το τηλ. στα 1750mah αλλα ειναι απο καταστηματα εξωτερικου…ξερει καποιος ελληνικο μαγαζι στο οποιο μπορω να βρω λυση στο προβλημα μου.? Κατα τα αλλα το τηλ. ειναι αχτυπητο..

Giorgos

παιδια μια ερωτηση. γνωρίζει καποιος αν το desire s εχει DLNA ?

Stelios

Πάντως το desire to είδα σήμερα στο Πλαίσιο και μου άρεσε πολύ η ποιότητα κατασκευής του, και φυσικά απο ταχύτητα άψογο!

Nikos

Ρε παιδια να ρωτησω κτ εχει γινει καποιο hand on για το htc incredible s?Ενδιαφερομαι για το κινητο και δεν βρισκω καποιο ελληνικο review..Συγνωμη για το off topic αλλα δεν βρισκω καπου αλλο να ρωτησω…

Marios Basileiou

Προχθες ειχα παει σε ενα καταστημα(στην Κυπρο) και τα ειδα ολα απο κοντα,μαζι και το Desire S(στα 530 ευρω αν δεν κανω λαθος),αρκετα ομορφο,φαινεται πιο μικρο κατα ενα παραξενο λογο 😛 και εχει γινει αρκετα καλη δουλεια με το Sense και την 2,3,3(το ελεξα) αλλα δεν αξιζει τα λεφτα του οπως εχω ξαναπει την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο που υπαρχουν τα διπυρηνα!!

Marios Basileiou

Μετα απο το iphone 4 death grip ερχεται το wifi death grip του Desire S.
Τα παιδια του XDA https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1036357 βρηκαν την λυση ηδη και προκειται για ενα μικρο προβληματακι που θα διορθωθει στο επομενο επισημο update.

nocebo

Μετά από πολύ σκέψη και έρευνα κατέληξα στο Desire S. Δυστυχώς δεν το έχω πάρει ακόμα στα χέρια μου παρόλο που το έχω παραγγείλει από τη Wind εδώ και 20 μέρες!!! Επικοινώνησα με HTC και μου είπαν πως ίσως δεν έχει παραλάβει ακόμα το κατάστημα. Το κατάστημα ισχυρίζεται πως δεν είναι διαθέσιμο, ενώ σε επικοινωνία με τη Wind μου είπαν πως στις οθόνες τους βλέπουν “σύντομα διαθέσιμο” και δεν έχουν άλλες πληροφορίες για το πότε είναι το “σύντομα”.
Μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνεται? Το έχει πάρει κανείς από Wind??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.