HTC Desire S με Android 3.2 Gingercomb…

Αυτά είναι! Κυκλοφόρησε μια συλλεκτική έκδοση του smartphone HTC Desire S με το λειτουργικό σύστημα Android 3.2 Gingercomb. Κάτι ανάμεσα σε Gingerbread και Honeycomb η νέα έκδοση φέρνει στη οθόνη 3.7 ιντσών του Desire S τον κόσμο των 10ιντσων tablets και στην οθόνη του υπολογιστή σας το λάθος του υπεύθυνου ατελιέ από τον κατάλογο του Γερμανού!

, HTC Desire S με Android 3.2 Gingercomb…

Kudos to dichatz0707

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

α καλά! ότι νάναι! χαχα.. και η κάμερα δεν είναι 8 MP αλλα 5..

Nik

Σιγά μην το κάναν κατά λάθος….. Επίτηδες το κάνουν για να πάνε κάποιοι που δεν ξέρουν και πολλά από χαρακτηριστικά κινητών και να το πάρουν……..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δυστηχως, επειδη τυγχανει να γνωριζω αυτο τον καταλογο, σχεδον παντα εχει τετοια λαθη και το χειροτερο ειναι πως οντως δεν εχουν ιδεα απο χαρακτηριστικα κινητων αυτοι που τον φτιαχνουν!!!! ολα τα κανουν με copy-paste απο αλλες σελιδες.

jimdem

Μου θύμισε όταν πήγα το Νοέμβριο στο Πλαίσιο να δω το xperia x8. Ρώτησα τον υπάλληλο αν έχει εγκατεστημένη την 2.1 και μου λέει “μα την 2.3 έχει κύριε αυτή είναι η τελευταία!” και να του λέω ότι η 2.1 είναι η τελευταία για το x8 και να επιμένει! “Μα τι λέτε κύριε εγώ την 2.3 έχω στο δικό μου!” χαχα

Alessio

Greek Version Software Translations.. etc :
iPws (iOS).. HoneyBomb (HoneyComb)… MAT Os Sex .. (Mac Os X) Ice Prim … (IceCream) MaPunto (Ubuntu linux) .. Moushee (Shousi linux) .. ThoDwra ..(Fedora linux) etc… 😉 xxx

Haduuken!

Φιλε ανωθι, ετσι οπως τα λες ειναι εχω δει πιτσιρικα στην αλυσιδα αυτη να σφαζει γερακο που θελει απλο τηλεφωνο και να του λεει δεν υπαρχει και εχω παει να παρω καρτα sd και οταν του λεω τι class ειναι μου λεει πρωτη φορα το ακουσε .
Καποτε ηταν σαινια γιατι βαζανε χομπιστες τωρα ειναι πλασιε , αλλα μην νομιζεις , και εξωτερικο ζωα ειναι και συνηθως δεν ξερουν να σου πουν .

Haduuken!

Για του λογου το αληθες , στο γερμανο εγινε αυτο και οχι στο πλαισιο

Alessio

“..Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I’m not sure about the the universe..” by Albert Einstein 😉

Sotos73

Ότι ναναι …. Αρε γερμανε !!!!

tom not

Για να μη κατηγορούμε τους “άσχετους” υπαλλήλους να υπενθυμίσω πως πέρνουν ψίχουλα οπότε γιατί να σκάσουν να φοράει το εκάστοτε κινητό την έκδοση 2.1 ή 2.3 ..Αλλά και από την άλλη είναι κόστος για μια εταιρία να εκπαιδεύει συνεχώς τους υπαλλήλους της. Οπότε αφού οι ψιλοψαγμένοι χρήστες θα το πάρουν από το ιντερνετ ή απευθείας από επιδότηση τότε γιατί να κάτσω να εξηγήσω στον άσχετο πελάτη τεχνικά χαρακτηριστικά? Θα έρθει εδώ να το αγοράσει αφού δε ξέρει να το παραγγείλει μέσω ιντερνετ,θα του φουσκώσω τα τεχνικα χαρακτηριστικά και την τιμούλα και θα το αγοράσει. Όσο και αν σας φαίνεται περίργο πολύ λίγοι θα αντιληφθούνε το λάθος του αντροιντ 3,2 Έχω δουλέψει στο παρελθον σε τετοιες δουλειες και ξερω δυστυχως τι γινεται..

Δημήτρης

Κακίες ένα μικρο λαθάκι κάνανε τα παιδιά ή όχι, μήπως προβλέπουν το μέλλον!!!

Haduuken!

Φιλε tom δε συμφωνω με την λογικη σου . Αμα ειναι ετσι τοτε ελα να παρεις λεβητες για την πολυκατοικια σου η την επιχειρηση σου , και να σε κοψω λιγο
<> η ψιλο-<> και να σε καπελωσω εξαρτηματα που κανουν 12.000 ευρω ενω ξερω οτι για τις αναγκες σου ειναι 5.000 το κοστος . Τι με νοιαζει εμενα , καλη πωληση εκανα και θα με δει με καλο ματι το αφεντικο μου , και ουτε τη δουλεια μου ξερω και με λιγο μπλα-μπλα σε χρεωσα . Ετσι το βλεπω φιλε , πιστευω τετοιες συμπεριφορες πρεπει να αποθαρρυνωνται .

tom not

haduuken και ομως ετσι ειναι. και εγω σαν πωλητης το εκανα πολλες, δηλαδη ερχοταν ο αλλος για ενα κινητο με 200ε και του φουσκωνα ενα με 300-350 με δυνατοτητες αχρηστες για τον πελατη.Δε συμφωνω με αυτη τη λογικη αλλα οταν υπαρχει το κερδος στη μεση δε χωρανε συναισθηματισμοι.Στην προκειμενη περιπτωση λες να ενδιαφερει τον Γερμανο αν πελατες δεν εχουν τα τεχνικα χαρακτηριστικα που νομιζουν οτι εχουν? Τρανταχτο παραδειγμα στη χωρα μας ειναι τα συνεργεια αυτοκινητων που σου βγαζουν χιλια δυο ανυπαρκτα προβληματα και λογω αγνειας τα πληρωνεις. Και δε πιστευω να πιστεψε κανενας πως ειναι πραγματικο λαθος του καταστηματος, φτιαχτο ειναι για οσους δε γνωριζουν..

Γιωργος

Kρεμασμα στο Συνταγμα που θα ελεγε και ο Νικολας Αλεφαντος!!!!!!

Gio

και το εκανε και υπαλληλος…ελεος

nimAR

Με το που διάβασα αυτό το άρθρο πήγα και πήρα το διαφημιστικό οντος ακόμα δεν το έχουν αποσειρει όπως θα έπρεπε να κάνουν μετά απο αυτο το λάθος (και να σκεφτεί κάνεις οτι πριν απο λίγες μέρες κυκλοφόρησε η honeycomb 3.2 στην ΒΕΤΑ έκδοση.

Ιωάννης Π.

tom not, δεν μπορείς να γίνεις ειδικός στα πάντα, ουτε να ζείς με την σκέψη οτι ολοι θελουν να σε κλέψουν. Τα λάθη γίνονται και απο βιασύνη και απο έλειψη ελέγχου.
Στο κάτω κάτω αυτός που δεν γνωρίζει ποιά είναι η σωστή έκδοση αγοράζοντας smartphone δεν τον ενδιαφέρει και αν λέει 3,2 ή 5,8.
Αυτά τα μεγάλα καταστήματα θέλουν καλούς πωλητές για το 90% των πελατών και όχι γιατ τους “ειδικούς”, γιατί εμείς εδω που καθόμαστε με τις ώρες και ψάχνουμε την καθε λεπτομέρια οταν πάμε στον γερμανο-πλαισιο κτλ δεν μας τα πουλάνε, τα αγοράζουμε.
Οσο για το τρανταχτό παράδειγμα σου απέχει πολύ απ’την πραγματικότητα…

Vasia

Συμφωνώ με τον Ιωάννη, άλλωστε το 3.2 αντί για 2.3 μυρίζει “τυπογραφικό”, σιγά το πράγμα..
Μη γινόμαστε πικρόχολοι βρε παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.