HTC Desire S, Με Android 2.3, επεξεργαστή 1GHz και 768MB RAM

Με ανανεωμένη εμφάνιση χωρίς οπτικό mouse και με πλήκτρα αφής, έρχεται το νέο HTC Desire S. Η διαφορά του με το τωρινό μοντέλο βρίσκεται στη μνήμη RAM που πλέον είναι 768MB, έχει δεύτερη κάμερα για βίντεο-κλήσεις και Android 2.3 out of the box (αλήθεια τι θα γίνει με την αναβάθμιση του δικού μας Desire;). Ακολουθούν αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το νέο HTC Desire S καθώς και το HTC Incredible S θα έχετε την ευκαιρία να το δείτε πρώτοι από κοντά αυτή την Παρασκευή στο event του Techblog. To HTC Desire S αναμένεται στη χώρα μας τον Απρίλιο, τιμή δεν έχει ανακοινωθεί.

, HTC Desire S, Με Android 2.3, επεξεργαστή 1GHz και 768MB RAM

HTC Desire S
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3
Επεξεργαστής: 1GHz
Μνήμη RAM: 768MB
Οθόνη: 3,7 ιντσών, 800×480 pixels, capacitive, multi-touch, Super LCD
Κάμερα: 5 Megapixel
Δεύτερη κάμερα: VGA 640×480 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 1.1GB
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 1450 mAh
Διαστάσεις: 115×59.8×11.6 χλστ.
Βάρος: 130 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilis Bouras

Εμφανισιακά πιο ωραίο από το Incredible S

Nektarios

Πολυ ομορφο το Htc !! 3,7 αρκετα καλο για πολλους !!Το S μου κατι μου θυμιζει ….
Δεν μπορει να μαθει απο τα λαθη της με το να εφοδιαζει τα νεα της μοντελα ,με μικρες μπαταριες !!Υπαρχει ανθρωπος που να μην τρεξει μια εφαρμογη η ενα Games ,αυτη ειναι η δουλεια του !!Μπαταριες για ουτε μια μερα !!Φερνει μεγαλυτερη μπαταρια σε μικροτερη οθονη απο το htc desire hd .. καλο και αυτο !!

Ovios

Ολα ωραια αλλα αυτη την μπαταρια ελεος epic fail!

Sakis

Εντάξει ρε παιδιά… σκεφτείτε ότι το desire έχει 1400 μπαταρία με την ίδια οθόνη αφού πλεόν κι αυτό με slcd βγαίνει. Αυτή είναι ελαφρώς μεγαλύτερη (αμελητέα σχεδόν διαφορά). Μπορεί όμως να έχει η συσκευή κάποιον επεξεργαστή νέο που να καταναλώνει λιγότερη μπαταρία και είναι καλύτερα τα πράγματα. Σίγουρα πάντως θα έπρεπε η htc να βάλει μια μεγαλύτερη μπαταρία για να μην αναγκαζόμαστε να παίρνουμε μεγαλύτερη ή ακόμα και δεύτερη για ρεζέρβα.

ceron

Τελικα οι 3.7 ειναι η καλυτερες διαστασεις για touchscreen κινητο.

fred

ποιο ομορφο απο το Incredible S.ελπιζω να εχει περισσοτερη αυτονομια απο το παλιο desire.!!

Sakis

Το μέγεθος της οθόνης είναι πολύ καλό. 3,7 ίντσες όπως το παλιό desire το οποίο δείχνει πολύ σουλουπωμένο. Οι 4 ίντσες είναι για μένα ιδανικό μέγεθος που έχει το incredible. Παραπάνω μέγεθος οθόνης το θεωρώ υπερβολή. Ελπίζω η τιμή να είναι στα πλαίσια που είναι η σημερινή τιμή του desire. Δλδ γύρω στα 400. Θα τσιμπήσουν λίγο παραπάνω το incredible που έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη και 8αρα κάμερα. Κατά τα άλλα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Δεν νομίζω να πάνε παραπάνω οι τιμές τους αφού το DHD αυτή τη στιγμή πωλείται στα 480 ευρώ και θα εξακολουθεί να θεωρείται η ναυαρχίδα της htc όπως μας ενημέρωσε και ο Κώστας. Εκτός αν η htc παρουσιάσει την τελευταία στιγμή κάτι καλύτερο.

Marios Basileiou

Αρκετα ομορφο και μαρεσε που εβαλαν και 2η καμερα και αυξησαν τα ραμ(οχι οτι ειχε προβλημα).Αλλα τωρα οπως βλεπω τα πραγματα δεν πιστευω να παιρνουμε ποτε εμεις με το παλιο πλεον Desire την 2,3 🙁

Nikos

Εμενα μου φαινεται σαν ενα τσιτωμενο wildfire (μπρος – πισω)

Λευτερης

Κωστα,το gsmarena αναφερει οτι εχει 1.2 ghz επεξεργαστη…

Sakis

Να κάνω και μια συμπλήρωση…
Δεν νομίζω ότι είναι άσχημη η τακτική της htc να μην βγάζει πολλαπλούς πυρήνες, 3D κλπ.
Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για κινητά τηλέφωνα όσο κι αν έχει προχωρήσει η τεχνολογία. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θέλει να τρέξει ο καθένας στο κινητό του για να χρειάζεται πολλαπλό πυρήνα. Στο κάτω κάτω όλοι οι κάτοχοι smartphones είναι και κάτοχοι υπολογιστών (φορητών ή σταθερών) για τις βαριές δουλειές. Δεν νομίζω να τυχαίνει τόσο μεγάλη ανάγκη να κάνει χρήση μιας τόσο βαριάς εφαρμογής (αν υπάρχει τέτοια) που να μην μπορεί να την κάνει από το σπίτι ή από το γραφείο και να πρέπει να την κάνει εκείνη την στιγμή. Μην ξεχνάμε ότι αυτές οι πολυτέλειες κατά την άποψη μου όπως οι πολλοί πυρήνες είναι που ανεβάζουν κατά πολύ την τιμή μιας συσκευής.
Ξεκαθαρίζω ότι αυτά αποτελούν προσωπική άποψη και σίγουρα θα βρεθούν πολλοί που θα διαφωνήσουν με αυτά που γράφω. Ο καθένας εξάλλου έχει τις δικιές του ανάγκες και απαιτήσεις.

dext_er

Μάθαμε τελικά τίποτα για αναβάθμιση του Desire σε android 2.3?
thanx

jimv26

Ολοι εμεις οι κατοχοι desire περιμενουμε πως κ πως την αναβαθμιση..Δεν νομιζω να μην δωσουν αναβαθμιση στο κινητο της χρονιας..

thanasis

Κώστα τελικά έμαθες τίποτα σχετικά με την αναβάθμιση του Desire σε 2.3;

ikostas

Ποια η διαφορα απο το incredible S???

hraklhs

θα εχει μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας απο το προηγουμενο desire διοτι ο νεος επεξεργαστης ο msm 8255 ειναι δευτερης γεννιας με λιγοτερα nm και λιγοτερη καταναλωση απο τον προηγουμενο msm8250…

sec

koστα να σε ροτισω
την παρασκευη τι ωρα ειναι η κοπη της πιτας;
το wildfire s θα το εχεις;

Xρήστος

Το desire s μοιάζει ιδανικό για εμένα! πολύ όμορφο, αναβαθμισμένο παντού, με ανάλυση 800×480 σε 3,7 ίντσες.

Vassilios

Έχω ψιλό-απογοητευτεί από την HTC. Περίμενα αυτές τις μέρες να βρω τον αντικαταστάτη του Desire μου (που λατρεύω) αλλά μάλλον θα μείνω με αυτό για πολύ καιρό ακόμα. Μόνο η εμπρόσθια κάμερα είναι η αναβάθμιση εδώ. Τα άλλα είναι αμελητέα. Δεν μας έδειξε κάτι καινούριο. Δεν καίγομαι για διπλοπύρηνους και 3D αλλά ήθελα κάτι παραπάνω από τον επεξεργαστή που έχω τώρα. Πάντως (άσχετο) έχω την εντύπωση ότι τα κινητά της HTC χάνουν λίγο στις φωτογραφίες. όταν τα βλέπω δεν μου αρέσουν αλλά από κοντά είναι τέλεια. Το Desire όταν είδα την ανακοίνωση δεν το κοίταξα καθόλου. Όταν το έπιασα στα χέρια μου σε κατάστημα το ερωτεύτηκα αμέσως.

Sakis

Στο expansys έχει εκτιμόμενες ημερομηνίες παραλαβής 11/4 για το desire s και τέλος Απρίλη για το incredible s. Για το wildfire s δεν έχει κάποια ημερομηνία.

AndreasManou

Το κινητό φαίνεται καλο… Βεβαια εχω μονο 2 μήνες το Desire HD οποτε δεν θελω νεο κινητο. Αλλα περιμένω αναβάθμιση σε 2.3 για το κινητο μου! Ξέρει κανένας αν και πότε θα βγει το update?

kostas

το νεο sence ποτε θα το εχοθμε στα desire μας ξερει κανεισ τιποτα η δεν θα βγαλουν αν δεν βγαλουν θα ειναι το προτο και το τελευτεο htc κινητο που περνο το επομενο θα ειναι με το καλο το motorola atrix ευροπαικη εκδοση 3g

Σταύρος

Πολύ φοβάμαι ότι με την έλευση του νέου desire, δεν θα δούμε πια ποτέ original upgrade για τα desire μας, ούτε για τη 2.3, ούτε και για το νέο Sense…

Κάποιες ελπίδες ίσως να υπάρχουν βέβαια, αν σημαίνει κάτι το ότι ακούστηκε πως θα συμπεριληφθεί και το desire στο HTCSence.com

Ίδωμεν…

Dimitris91

Ρε παιδια διαβαζω παντου παραπονα για την κοπη της υποστιριξης…τι περιμενατε? να αναβαθμιζετε συνεχεια το κινητο σας για 10 χρονια? ειναι ποτε δυνατον να κρατηθει μια εταιρια στην αγορα αν αναβαθμιζει συνεχεια τα παλια μοντελα της…πως θα πουλησει αλλιως τα καινουργια? σοβαρευτειτε λιγο! Κωστα ποτε θα ανεβασεις hands-on για το desire s???

Alex

Αυτό θα αγοράσω, Σίγουρα. Είναι σαν το αρχικό Desire με δίαιτα και γυμναστική !!!

osonoupo

Το αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι σαφώς πιο γρήγορο από το απλό Desire. Γενικά, με έντονη χρήση ( ανοιχτό wi-fi, σερφάρισμα και φωνητικές κλήσεις) κρατάει οριακά μια μέρα. Με χρήση αυστηρά για κλήσεις κρατά η μπαταρία γύρω στις 3+ μέρες. Δεν είναι κακή επιλογή…..

Nikos

Κωστα αναμεσα στο desire s και το hd7 ποιο θα επελεγες..?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.