HTC 2010 Android lineup, Bravo Legend Buzz Salsa Tide

Καλωσορίστε την κολεξιόν 2010 της HTC με λειτουργικό σύστημα Android. HTC Bravo με επεξεργαστή 1GHz, οθόνη AMOLED 3,7″ και βίντεο HD 720p, HTC Legend στα σχεδιαστικά πρότυπα του Hero και οθόνη AMOLED, HTC Buzz με οθόνη 3,7″ σε τρία trendy σχέδια, HTC Salsa με QWERTY πληκτρολόγιο και τέλος το μικρό HTC Tide.

Περιμένω πως και πως να ανέβω το Φεβρουάριο Βαρκελώνη στην έκθεση 3GSM και να σας μεταφέρω με βίντεο τις εντυπώσεις μου!!

, HTC 2010 Android lineup, Bravo Legend Buzz Salsa Tide

, HTC 2010 Android lineup, Bravo Legend Buzz Salsa Tide

, HTC 2010 Android lineup, Bravo Legend Buzz Salsa Tide

, HTC 2010 Android lineup, Bravo Legend Buzz Salsa Tide

, HTC 2010 Android lineup, Bravo Legend Buzz Salsa Tide

, HTC 2010 Android lineup, Bravo Legend Buzz Salsa Tide

, HTC 2010 Android lineup, Bravo Legend Buzz Salsa Tide

, HTC 2010 Android lineup, Bravo Legend Buzz Salsa Tide

, HTC 2010 Android lineup, Bravo Legend Buzz Salsa Tide

, HTC 2010 Android lineup, Bravo Legend Buzz Salsa Tide

HTC Bravo
1GHz, 256 RAM, 512MB flash
3,7 ίντσες AMOLED capacitive
5 Megapixel με flash και βίντεο  HD 720p
Κυκλοφορία: Απρίλιος 2010(;)

HTC Legend
600 MHz, 256 RAM, 512MB flash
3,2 ίντσες AMOLED capacitive
5 Megapixel με flash
Κυκλοφορία: Απρίλιος 2010(;)

HTC Buzz
528 MHz, 256 RAM, 512MB flash
3,7 ίντσες capacitive
5 Megapixel με flash
Κυκλοφορία: Μάιος 2010(;)

HTC Salsa
2,6 ίντσες
528 MHz, 256 RAM, 512MB flash
3,2 Megapixel με flash
Κυκλοφορία: Ιούνιος 2010(;)

HTC Tide
2,68 ίντσες
528 MHz, 256 RAM, 512MB flash
3,2 Megapixel με flash
Κυκλοφορία: Απρίλιος 2010(;)

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fractalbit

Παρακαλώ να μου παραδωθεί άμεσα ένα HTC bravo!!!!!!! 😀

giorgio

Αυτά είναι νέα! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ!!

Ένα HTC BRAVO παρακαλώ και γρήγορα!

kapsidi

Πάντα μου ακουγόταν ωραίος ένας επεξεργαστής του ενός να τρέχει Android…περιμένουμε να το δούμε!

Δε καταλαβαίνω γιατί δε μεγαλώνουνε λίγο τη ROM ώστε να μη χρειάζεται καν να το σκέφτεσαι για Apps2SD και γιατί μικραίνουνε λίγο τη RAM σε σχέση με το Magic των 288…

Fadasma

Φανταστικό post, ευχαριστώ φίλε για τη φοβερή ενημέρωση !!!

AxlD

Το Bravo δειχνει πολυ δυνατο αλλα ποσο δυνατη θα ειναι και η τιμη του…? Το βλεπω να αγγιζει τα 700 ευρωπουλα… :/
Ωστοσο με προβληματισες με το καταπληκτικο post σου, ελεγα να μου παρει ο Αγιος Βασιλης δωρο ενα HTC Hero. Περιπου ποτε θα κυκλοφορησει το Bravo και το Legend? Φεβρουαριο – Μαρτιο ή καλο καλοκαιρι?
Ευχαριστω! 🙂

AxlD

Χμμμ…. Τωρα προβληματιστικα ακομη περισσοτερο! Χαχα, δεν πειραζει, σε ενα μηνα απο τωρα θα εχουμε περισσοτερες πληροφοριες οποτε θα αποφασισω τοτε. Μεχρι τοτε ευχαριστω για τις πληροφοριες! xD

ReloadedBL

Poly copy-paste peftei k credits pou8ena gia tin pigi kai ton syggrafea pou opws einai profanes, einai apo xda.devs pou postaristike molis prox8es Kyriaki kai einai k prwtoselido stin episimi selida tou site k se para polla alla….

https://www.xda-developers.com/

Krima giati toulaxiston otan daneizomaste kati kalo 8a itane na anaferoume k apo pou.

ReloadedBL

Δεν έχω πρόβλημα να γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες. Το θέμα είναι να καταλάβετε επιτέλους ότι το να κοινοποιούμαστε κάτι χωρίς να αναφερόμαστε στην πηγή του είναι αν μη τι άλλο, απαράδεκτο. Ακόμα κ το Androidcentral.com…όπως κ το wmexperts.com όπως κ τόσα άλλα, απο το βράδυ της Κυριακής στις 12 που σηκώθηκε το thread, έγινε με ταχύτητα φωτός η είδηση της εβδομάδος που δυανυουμε μιας κ μέχρι τώρα μόνο εικασίες υπήρχανε περι αυτών των συσκευών και πολύ απλά ΟΛΑ τα προαναφερθέντα sites με την απλή μέθοδο….Ctrl-C / Ctrl-V, πανεύκολα κοινοποιήθηκαν την είδηση.

ReloadedBL

Η επιμονή έγκειται σε πολλά, αν αρνείσαι να το καταλάβεις…τότε ΟΚ

Κ να μην γελιόμαστε….Το Leo έτσι προς ενημέρωση….πρωτοεμφανίστηκε απο το rs.blog κ έπειτα στους xda.devs κ εκεί ήταν αποκλειστικό.

Και λίγο μετριοφροσύνη δεν βλάπτει… Οχι και “μοιράζουμε αποκλειστικές ειδήσεις σε όλο το διαδίκτυο” ….Σε ελλαδικό χώρο μπορεί….Να είμαστε και λίγο ρεαλιστές….Ή υπερβολή δεν ωφέλησε ποτε κ κανέναν…

Αααα κ για να μην το ξεχάσω…Αλήθεια….Η…”αποκλειστικότητα” του Leo (με το beta testing HTC Pro Three μεταλλικο κάλλυμα της μπαταρίας) μήπως έγινε…δια χειρός… Μάκη Α. (για να μην αποκαλύψω και το επίθετο του….?

ReloadedBL

Γιατί να παρακολουθήσω κάτι συστηματικά όταν μήνες πρίν, τα ζω εκ των έσω…. 😉 ?? Λόγος δεν υπάρχει κανένας.

Η εμπάθεια έιναι δικός σου χαρακτηρισμός, κράτησε τον κ αν τόσο απτά κ εύκολα τον αποδίδεις σε κάποιον που σχολιάζει στο blog το οτιδήποτε, τότε keep it up like that…

Ο εκνευρισμός σου είναι εμφανής όπως κ το ποσό “μετριοφροσύνης” που σε διέπει. Άλλωστε στην χώρα που ζούμε, το γνωρίζεις πολύ καλά, ότι δηλώσεις είσαι, που λέει σοφα ο λαός…

Τελος πάντων απο τότε που δημιουργήθηκε ο όρος του δημοσιογραφικού απορρήτου, χάθηκε η αξιοπρέπεια και η ειλικρίνεια, αυτό ξέρω.

Καλές…”αποκλειστικότητες” απο εδώ κ πέρα.

Λευτέρης

Λοίπον ας πω και γω την άποψη μου.Να ήρεμησουν λίγο και τα πνεύματα.Τι παρατήρησα.Το bravo άξιζει ένα μπράβο στην htc που άνεβάζει πιο ψήλα το πήχη.Αν κάταλαβα κάλα το bravo είναι σαν το hd2 (πέριπου) άλλα με μίκροτερη όθονη και άντι για windows mobile 6.5 έχει το πολύγαπημένο android( τα κύριοτερα για έμενα).Το legend είναι κάτι σαν τιο hero άλλα με αναβαθμισμενο κάτα κάποιο τρόπο.το buzz άπομίμηση του corby άλλα κάλυτερο κάτα πόλυ.Το salsa κάτι σαν blackberry .Kαι το tide σαν lg ultra touch .όσο ανάφορα για το έξωτερίκο.Σύνοψιζοντας αύτα τα κίνητα έχουν android 256 ram και κλήμμακομενους έπεξεργαστες.Κάλα τα είπα? 🙂

AxlD

Μου κανει εντυπωση που θα κυκλοφορισουν ολα αυτα τα κινητα Android μαζι. Ο λογος ειναι πως το καθε κινητο θα πρεπει να εχει ενα target group, ετσι δεν ειναι? Το Bravo θα αποκτησει σιγουρα φανατικους οπαδους, το Legend θα προσεγγισει τους οπαδους του Hero (ως συνεχεια του), τα υπολοιπα ομως? Εφοσον ολα θα εχουν το ιδιο λειτουργικο δεν θα εχουν ουσιαστικες διαφορες ( νομιζω… 😛 )

Επισης αυτο που μου κινει το ενδιαφερον ειναι πως το Bravo εχει πολλες ομοιοτητες με το HTC Passion ή Dragon (το οποιο δεν ξερουμε ποτε θα βγει..). Απο οτι εχω καταλαβει το Dragon/Passion θα ειναι ουσιαστικα το HD2 ala Android. Και πραγματικα οι 4 inches δειχουν καταπληκτικες οπως φαινεται και στις παρουσιασεις του techblog! Δηλαδη αν δεν ειχα αγαπησει το Android θα πηγαινα σιγουρα για το HD2.

Επομενως για να κλεισω το μεγαλο post (σορρυ!!) εχω αποφασισει να περιμενω κι αλλες πληροφοριες για ημερομηνιες μεχρι να αγορασω το επομενο κινητο.Κανονικα θα πηγαινα για το Hero. Τωρα λεω να περιμενω για το Legend. Και απο την αλλη ειναι το Bravo και το Passion/Dragon που δειχουν ΦΟΒΕΡΑ αλλα τα υπολογιζω να κοστιζουν 700+… 🙁
Γνωμες?

nkk

Η πηγή πηγή δεν έχει και πηγή σ’ όποιον την έχει! εγώ πάντως πηγή είδα στο τέλος του άρθρου, οπότε ας πάει η πηγή να κόψει το σβέρκο της με τις πηγές της! (ζητώ συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά συγχύστηκα) Ωραίο το άρθρο, προφανώς η htc εντείνει τη μάχη σε κάθε κατηγορία κινητού και καλά κάνει… Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι πρόκειται για κορυφαίο κατασκευαστή! Ωραία τα νέα, αν και προσωπικά δεν νομίζω ότι θα ψηθώ με το android… περιμένω να πιάσω στα χεράκια μου το HD2 και βλέπουμε!

marinos

wraio fenete to bravo! mipws kserete an tha ypostirizei multitouch? kai to legend poly wraio fenete alla tha eprepe na tou rixnane kai autou 1ghz epeksergasti. Kai kati allo pou thelw na rwtisw… epeidi skeftome na parw to hero… einai alithia oti exei polla kollimata? euxaristw!

marinos

kai kati allo… motorola milestone i sony ericsson xperia x10? pio einai to kalytero? 😛

Lefos

cVlackakis για το bravο μια τιμή στο περίπου???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.