HTC M8, Θα είναι το επόμενο HTC One;

Σήμερα κυκλοφορεί στην αγορά το HTC One που είχε την κωδική ονομασία M7 όταν βρισκόταν στο στάδιο της ανάπτυξης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η HTC προετοιμάζει το επόμενο μοντέλο HTC M8 με την νεότερη έκδοση user interface HTCSense 6.0. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για το M8, το περασμένο καλοκαίρι είχαν ακουστεί οι πρώτοι ψίθυροι.

HTC M8 rumors, HTC M8, Θα είναι το επόμενο HTC One;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς! Πρέπει να βγάλει καινούργιο , μπορεί να είναι ίσως που τα ωραιότερα αλλά αυτό δεν φτάνει!

Dimitris

Με αφορμή την είδηση θα κάνω ένα γενικότερο σχόλιο που σκέφτομαι συχνά (δεν έχει σχέση με εσένα Κώστα).
Έλεος πια με την “αγωνία” για τα καινούργια μοντέλα, ας χαρούμε αυτά που έχουμε, κάποια στιγμή θα βγουν και τα καινούργια.

john

Άμα ο σχεδιασμός είναι σαν του προηγούμενου θα είναι αποτιχια.

nikos

Όλη η επιτυχία του one ήταν στον σχεδιασμό και στην ποιότητα κατασκευής, και ο άλλος λέει, αν είναι ίδιος ο σχεδιασμός θα είναι αποτυχία, μπαίνει ο κάθε άσχετος και γράφει.

zois

nikos +1 !!εισαι σωστος φιλε..αν και τα ηχεια του one ειναι απλα ΑΠΑΙΧΤΑ!!Εγω εχω το lg optimus f5 απο το workshop εδω της techblog και θελω να παρω το νεο htc!!!

Αποστόλης Ρόδος

Το HTC one το εχω εδώ και ένα μήνα και είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος. Το κινητό τα σπάει κυριολεκτικά από όλες τις απόψεις.
Το δε BlinkFeed για το οποίο έχουμε ακούσει κατά καιρούς διάφορα είναι ΘΕϊΚΌ… Φοβερά χρηστικό και το χρησιμοποιώ περισσότερο από τους browsers.
Αν δεν το πιάσεις στα χέρια σου δεν μπορείς να καταλάβεις για τι ποιότητα μιλάμε.
Έχοντας 3 galaxy S στη σειρά (s,s2,s3) … Εχω την αίσθηση πως γύρισα στον πολιτισμό.
Περιμένω με ανυπομονησία τις εξελίξεις της HTC για τη νέα ναυαρχιδα που θα τιμήσω πιθανότατα σε 10 μήνες που θα έχω επιδότηση και πάλι.

Giorgos

Άμα ανεβάσουν την κάμερα σε 8mp-ultra pixel τότε θα είναι τέλειο

Giorgos

ή τουλάχιστον να βάλουν καμιά 13αρα

ορεστης

καλά αυτή η htc κάνει τσιγκουνιά με τα pixels στην κάμερα ? και ας δούμε και το design και μετά αποφασίζουμε

Στέλιος

Εγω το μόνο βασικό (-) του HTC one για μενα ειναι η ανυπαρκτη υποδοχη microSD… για άλλους ειναι βασικό για κάποιους άλλους δεν είναι. Όμως: δε το λες απο την αποψη χώρου. Και 12GB μου φτάνουν αλλα ρε παιδιά, έχω ένα sensation τωρα με 500 φωτογραφίες, προγράμματα, τραγουδια κλπ κλπ.. και το κινητάκι έγινε τούβλο. δε παίρνει μπροστα, κι ας πούμε ότι τα έφαγε τα ψωμιά του και γουστάρω να πάρω το καινούριο HTC…. πού θα βάλω τη κακομοίρα τη καρτούλα?? και εντάξει πες οτι τα περνάω στην internal memory που έχει……… Άμα το HTC one (και το οποιοδήποτε χωρίς microSD ή οτι ναναι..!!) γίνει τούβλο………τα χάνω όλα??? no return???? RIP my data??? ή αναγκάζομαι να κάνω ανάνηψη απο την αντιπροσωπεία για να πάρω τα δεδομένα μου???
Τέλος πάντων, μη κουράζω, για το M8 και γενικά οποιοδήποτε επόμενο μοντέλο της HTC αποφεύγει την external memory για οποιοδήποτε λόγο (εξοικονόμηση χώρου, whatever..) για μένα μένει απ’εξω. είναι ΕΚΕΙΝΟ το σημείο που ο χρήστη\καταναλωτής το αφήνει στην απ’εξω, όσα MP καμερα, όσα GHz cpu κλπ….. αυτά είχα να πω κι ησύχασα 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.