HTC: Αναλαμβάνει την κατασκευή των νέων Nexus smartphones;

Πέρσι για πρώτη φορά η Google κυκλοφόρησε δυο Nexus smartphones ταυτόχρονα, τα Nexus 5X και Nexus 6P ενώ ήταν επίσης η πρώτη φορά που αποφάσισε να συνεργαστεί με Κινέζο (Huawei). Φαίνεται ότι και φέτος θα κινηθεί στο ίδιο μοτίβο κυκλοφορώντας και πάλι 2 Nexus smartphones.

Σύμφωνα με αναφορές από την Κίνα, θα κυκλοφορήσει σε δυο μεγέθη το ένα με οθόνη 5.5 ίντσες και το άλλο 5 ίντσες. Αντί δηλαδή να ανέβουν οι ίντσες σε σύγκριση με τα περσινά μοντέλα, τα νέα Nexus θα είναι πιο μικρά. Το Nexus 5X έχει οθόνη 5.2 ιντσών και το Nexus 6P 5.7 ιντσών. Ωστόσο και πέρσι το ίδιο έκανε, από τις 6 ίντσες του Nexus 6 έπεσε στις 5.7 και 5.2 ίντσες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Google φέτος θα συνεργαστεί με την HTC παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία με τις πωλήσεις των συσκευών της. Λέγεται ότι και η Huawei διεκδίκησε την κατασκευή των Nexus, όμως στο τέλος κέρδισε η HTC.

Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, η HTC δεν θα είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με την Google καθώς ήταν εκείνη που κατασκεύασε το πρώτο Nexus One και το Nexus 9 tablet το 2014.

nexus smartphone htc, HTC: Αναλαμβάνει την κατασκευή των νέων Nexus smartphones;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Μακάρι να συνεργαζόταν και με την HTC και με την Huawei. Και οι 2 είναι το ίδιο αξιόλογες. Και με pure android είναι ακόμα καλύτερα.

@papaki

Σωστά τους αδύναμους πρέπει πάντα να τους βοηθάνε.

micr0g

Αντε μπας και δουμε καμια ποιοτικη συσκευη Nexus!

KostasB

Δεν τους λες και ακριβώς αδύναμους…
LG και Huawei τα πηγαίνουν μια χαρά. Και τα πήγαιναν καλά και πριν τα Nexus. Το ίδιο και η Samsung δεν χρειαζόταν τα Nexus. Όσο για την HTC το ότι δεν πουλάει όσο θα ήθελε δεν πάει να πει ότι πάει για φούντο.
Είναι θετικό για εμάς να πηγαίνει με διαφορετικές εταιρείες η google για τα nexus. Μόνο καλό μπορεί να κάνει. Και μακάρι κάποια στιγμή να βγει και ένα nexus από την Sony.

Panos

Δηλαδή το Nexus 6p δεν είναι ποιοτική συσκευή; Τι άλλο θα ακούσω… Πάντως αν συνεργαστεί με την Google η HTC θα πρέπει να βελτιώσει και την κάμερα μιας και τα τελευταία Nexus τα πήγαν πολύ καλά φέτος κ σε αυτόν τον τομέα.

KostasB

Δεν έχει να βελτιώσει κάτι. Αρκεί να επιλέξει μια από τις τοπ κάμερες της sony. Θα το πουλήσουν που θα το πουλήσουν πανάκριβα τουλάχιστον ας έχει ότι καλύτερο πάνω του. Από ποιότητα είναι κορυφή. Σε καλό δρόμο είναι πάντως τα nexus το μόνο που με χαλάει είναι η τιμολόγισή τους στην Ευρώπη.

Nick

Μια χαρά είναι αλλά πότε θα δούμε και ένα Nexus made in Japan; Ενδιαφέρον θα είχε να δούμε κάποια στιγμή και μια υλοποίηση της Sony.

Peris

Παιδιά μόλις μου ήρθε στο HTC M8 η αναβάθμιση android 6.0 marshmallow

yiannis

Το 5.5 ειδικά αν έχει μικρά bezels θα είναι πολύ κομπλέ γιατί λογικά θα έχει και λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά από το 5άρι. Βεβαία HTC και μικρά bezels δεν είμαι τόσο σίγουρος…

micr0g

Ναι μεν είναι ποιοτική συσκευή της Huawei αλλά HTC δεν είναι.Αν προσέξεις τα κενά στο αλουμίνιο στη πίσω πλευρά θα καταλάβεις.
Μόνο ένα Nexus από HTC με μικρά μπεζελ μπορεί να χτυπήσει την Apple.

vladimiros

@micr0g Ναι ρε συ μακαρι να γινει κατι τετειο που λες,ΑΛΛΑ HTC και μικρα μπεζελ δεν πανε μαζι,το ειπε και ο φιλος πιο πανω,η HTC μεχρι και το πιο προσφατο κινητο που εβγαλε μιλαω για το Α9 εχει αναλογια οθονης ΜΟΝΟ 66.8%, τοσα χρονια δεν βγαζει ενα μαζεμενω κινητο..ενταξει εχει τα καλυτερα ηχεια,και την πολυ καλη κατασκευη..αλλα μεχρι εκει ομως..και ελπιζω αν βγαλει το Μ10 να μην υστερη ουτε σε καμερα,ουτε σε οθονη,απο τους αλλους κατασκευαστες..
Το Α9 που εβγαλε ειναι κοροιδια πολυ ακριβω για αυτα που εχει..

george

Παιδια δε ξερω τι λετε για τα bezels αλλα η htc αν κ δεν ειχα ποτε αλλα απο αλλους ξερω οτι ειναι ποιοτικοτατες συσκευες με παραδοση στον χωρο κ πρεπει να μεινει στον χωρο οποτε μακαρι αυτη η συμφωνια να πραγματοποιηθει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.