HTC: Χωρίς ναυαρχίδα στο MWC 2018;

HTC ναυαρχίδα MWC 2018, HTC: Χωρίς ναυαρχίδα στο  MWC 2018;

Η HTC δεν θα παρουσιάσει τελικά κάποια συσκευή ναυαρχίδα (το φημολογούμενο HTC U12) στο MWC 2018, σύμφωνα με πηγές του Android Headlines.

Το Android Headlines, επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στην εταιρεία ανέφερε ότι η HTC δεν θα παρουσιάσει ναυαρχίδα στο MWC 2018, ενώ πρόσθεσε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να πραγματοποιήσει ξεχωριστή εκδήλωση μετά το MWC 2018.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι παρόλο που η πηγή δεν ανέφερε συγκεκριμένη ημερομηνία για την ξεχωριστή εκδήλωση, εκτιμά ότι θα πραγματοποιηθεί Μάρτιο ή Απρίλιο.

Το Android Headlines θεωρεί ότι η εταιρεία πιθανότατα να δίστασε να βρεθεί στη σκιά της Samsung, η οποία αναμένεται να παρουσιάσει στο MWC 2018 τα Samsung Galaxy S9 και Samsung Galaxy S9 Plus. Για τον λόγο αυτό αποφάσισε να μην επιδείξει στο Βαρκελώνη το HTC U12 (αν τελικά πάρει αυτό το όνομα η ναυαρχίδα).

Όσον αφορά στο HTC U12, οι φωτογραφίες οι οποίες έχουν διαρρεύσει διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους οπότε δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Λογικά όμως η συσκευή θα μοιάζει με το HTC U11, με μειωμένα bezels, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη και πιστοποίηση για IP68 σε νερό και σκόνη.

Λογικά αναμένεται με τον Qualcomm Snapdragon 845 για SoC και RAM στα 6GB, ενώ για λειτουργικό θα φορά το Android Oreo με το Sense UI.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λαζος Κυριακος Ιωακερης

Ετοιμαζει comeback το 19 με καλυτερη ναυαρχιδα. Λογικο θελει να δει που θα το παει ο ανταγωνισμος !

Giannisp

Oti kai na kanei telio tha einai !! Auto to katalaveni mono opoios exei piasi sta xeria tou kinito tis htc i upolipi periseuoun !!!!!!!!

Chris

Καλύτερα να αργήσει λίγο και να βγάλει κάτι που θα κάνει αίσθηση, γιατί καλό θα είναι σίγουρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.