HTC Ocean Life: Έρχεται με οθόνη 5.2” και Edge Sense feature

HTC Ocean Life edge sense, HTC Ocean Life: Έρχεται με οθόνη 5.2” και Edge Sense feature

H HTC φαίνεται πως θα προσθέσει νέο μέλος στη σειρά U. Πρόκειται για ένα μεσαίας κατηγορίας μοντέλο, το οποίο έχει την κωδική ονομασία Ocean Life και φημολογείται πως θα έρθει με οθόνη 5.2 ιντσών 1080p και επεξεργαστή Snapdragon 660.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι το HTC Ocean Life θα έρθει με το Edge Sense feature, που είδαμε στη ναυαρχίδα HTC U11. Το Edge Sense σου επιτρέπει να ασκήσεις πίεση στις άκρες του κινητού προκειμένου να εκτελέσει διάφορες λειτουργίες. Για παράδειγμα μπορείς να τραβήξεις μια φωτογραφία ασκώντας πίεση στο frame. Έχεις τη δυνατότητα να ρυθμίσεις το επίπεδο της πίεσης για κάποια συγκεκριμένη λειτουργία.

Επίσης, θα έρθει με HTC USonic, που σημαίνει USB-C ακουστικά και χωρίς υποδοχή ακουστικών 3.5mm. Το HTC Ocean Life θα είναι από τα πρώτα μοντέλα με Bluetooth 5.0.

Η κάμερα μοιάζει να είναι ακριβώς ίδια με του HTC U Play, 16 Megapixel στην πλάτη και την μπροστινή πλευρά. Ωστόσο, θα έχει πιο πρόσφατο software, Android 7.1.1 με Sense 9.0 και ελάχιστα μεγαλύτερη μπαταρία στα 2600mAh.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Οι μπαταρίες των κινητών όσο περνάνε τα χρόνια αντί να αυξάνονται, συρρίκνωνονται. Εύγε

techgeek

Ο/Η Γιώργος Κ Ίσως επειδή οι επεξεργαστές και γενικός όλα τα components στο κινητό γίνονται όλο και πιο efficient δίνοντας τους την δυνατότητα να βάζουν πιο μικρές μπαταρίες και περισσότερα components και τεχνολογίες μέσα.

Πέτρος Π

@techgeek : Το θέμα είναι όμως ότι η αυτονομία έχει πέσει στα τάρταρα…Από εκεί που τα πρώτα κινητά άντεχαν καμια βδομάδα, τώρα θεωρείται επίτευγμα αν βγάζεις μια μέρα με σκληρή χρήση… Γενικά στον τομέα των μπαταριών η ανάπτυξη είναι καμιά δεκαετία πίσω σε σχέση με τα υπόλοιπα…

dark_master

Πέτρο ναι η αυτονομία έχει μειωθεί αλλά τα κινητά πλέον δεν κάνουν μόνο κλήσεις και αποστολή μηνυμάτων. καταλαβαίνεις ότι πλέον είναι ένας μικρός υπολογιστής και το κουβαλάμε μαζί μας παντού.
Οπότε λογικό η μπαταρία να μην διαρκεί 1 εβδομάδα.

Γιώργο πλέον η νέα τάση είναι τα κινητα να είναι πιο λεπτά, χωρίς περιθώρια περιμετρικά κτλ κτλ. Αν δεις φέτος καμιά εταιρία δεν αύξησε αλλά παραδόξως όλοι μίκρυναν τις χωρητικοτητες των μπαταριών. μόνο τυχαίο δε νομίζω ότι είναι.

Γιώργος Κ.

Dark δεν διαφωνώ. Σίγουρα η νέα τάση είναι κινητά με μικρό πάχος κτλ αλλά ξέρω μια εταιρία και συγκεκριμένα ένα κινητό που αύξησε τη μπαταρία και του οποίου είμαι κάτοχος. Μιλάω για το Mate 9 που σε 5.9 οθόνη χώρεσε 4000 μπαταρία. Τώρα εδώ σε 0.7 μικρότερη οθόνη έβαλαν 2600 μπαταρία; Κάτι γίνεται λάθος.

Πέτρος Π

@ dark_master : Αν η τεχνολογία στον τομέα των μπαταριών στα κινητά είχε προχωρήσει όπως και στα υπόλοιπα κομμάτια, τότε η μπαταρία θα έπρεπε να κρατάει κάνα μήνα… Σκέψου ότι έχουν βάλει οθόνες 4κ σε 5″, μνήμες RAM 8gb, οκταπύρηνους επεξεργαστές κλπ κλπ…Στον τομέα της αυτονομίας όμως δυστυχώς πηγαίνουν προς τα πίσω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.