HTC Ocean Note: Με δυνατή κάμερα και χωρίς υποδοχή ακουστικών;

H HTC παρά την όλη φημολογία, δηλώνει με κάθε ευκαιρία ότι δεν αποχωρεί από τα smartphones. Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε μιλήσει για το HTC Ocean και οι σημερινές πληροφορίες που έρχονται από την Ταϊβάν, μας δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η συσκευή αναφέρεται ως HTC Ocean Note και θα έχει οθόνη μεταξύ 5.5 και 5.7 ιντσών. Στην μπροστινή πλευρά δεν φαίνεται να υπάρχουν φυσικά κουμπιά. Αν και σε κάποιους ίσως να μην αρέσει η ιδέα, βλέπουμε ότι απουσιάζει και η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών. Αν ισχύει τελικά κάτι τέτοιο, αυτό θα είναι το δεύτερο κινητό της HTC χωρίς υποδοχή ακουστικών. Έχει προηγηθεί το HTC 10 evo (ή αλλιώς HTC Bolt).

Οι ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το HTC Ocean Note δεν σταματούν εδώ. Λέγεται ότι θα έχει edge οθόνη όπως το Samung Galaxy S7 edge ενώ ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό θα είναι η δυνατή κάμερα. Αναφέρεται ότι η HTC θα διεκδικήσει την υψηλότερη βαθμολογία από το DxOMark (αυτή τη στιγμή τον τίτλο έχει το Pixel με 89 πόντους). Το HTC 10 είχε πάρει βαθμολογία 88.

Τέλος, οι ίδιες πηγές μιλούν για τρεις χρωματικές επιλογές και επεξεργαστή MediaTek. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στην κινέζικη πρωτοχρονιά, στις 28 Ιανουαρίου.

HTC Ocean Note, HTC Ocean Note: Με δυνατή κάμερα και χωρίς υποδοχή ακουστικών;

HTC Ocean Note, HTC Ocean Note: Με δυνατή κάμερα και χωρίς υποδοχή ακουστικών;

HTC Ocean Note, HTC Ocean Note: Με δυνατή κάμερα και χωρίς υποδοχή ακουστικών;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mitsaras

Άμα είναι όπως τα λέει το άρθρο με βλέπω να γυρνάω πίσω

Dionisis

Σωστός ο mitsaras

keysmith

Πολύ κακιά μόδα η αφαίρεση της θύρας ακουστικών και θα πρέπει το αγοραστικό κοινό να το τιμωρήσει εν τη γενέσει του. Καμία λογική και απαράδεκτη κίνηση. Πήγαν να το κάνουν και με τις sd αλλά δεν επικράτησε ως “μόδα”. Ακόμα και σήμερα όση μνήμη και να έχει ένα κινητό θεωρείται μειονέκτημα η μη ύπαρξη κάρτας μνήμης. Η κάρτα η οποία αν η μνήμη του κινητού είναι αρκετή μπορεί και να μη λείψει. Το ίδιο όμως δεν ισχύει για τα ακουστικά και οι αντάπτορες δεν είναι λύση.

JohnWave

@keysmith, συμφωνούμε απόλυτα. Εντάξει σίγουρα η ελληνική αγορά δεν διαδραματίζει κανένα σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις μιας εταιρίας αλλά τουλάχιστον ας περάσουμε ένα μικρό μήνυμα ότι είμαστε ενάντια σε αυτή την κίνηση. Ελπίζω να μην ακολουθήσει και η Samsung την ίδια τακτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.