HTC 10: Επίσημη ανακοίνωση 19 Απριλίου;

Η HTC έχει στα σκαριά νέα ναυαρχίδα την οποία μάλιστα λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει και με νέα ονομασία, αντί για HTC One M10, θα αποκαλείται απλά HTC 10. Αυτό επειδή θα διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς Μ.

Από το HTC 10 έχουν διαρρεύσει σε αρκετά renders και live φωτογραφίες και θεωρήθηκε ότι πλησιάζει η επίσημη ανακοίνωση, ή έστω ότι θα γίνει μέσα στον Μάρτιο. Όπως αναφέρει όμως ο @evleaks σε tweet του, το ντεμπούτο του HTC 10 θα γίνει στις 19 Απριλίου, δηλαδή σε κάτι παραπάνω από έναν μήνα.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η ημερομηνία που αναγράφεται στα renders δεν είναι τυχαία, αλλά η ημερομηνία ανακοίνωσης του κινητού.

Το HTC 10 φημολογείται ότι θα έρθει με οθόνη 5.15 ιντσών (AMOLED;) ανάλυσης 1440×2560 pixels QHD, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης, κάμερα 12 Megapixel Ultrapixel και Android 6.0.1. Θα δούμε αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κεντρικό κουμπί, θύρα USB Type-C και Quick Charge 3.0.

Επιπλέον, η HTC ανακοίνωσε και τα έσοδα για τον μήνα Φεβρουάριο και τα αποτελέσματα δεν μοιάζουν καθόλου καλά. Τα καθαρά κέρδη είναι μόλις στα 129 εκατ. δολάρια Αμερικής και είναι τα χαμηλότερα κέρδη για τον μήνα Φεβρουάριο. Το προηγούμενο χαμηλό ρεκόρ είναι από το 2007. Σε σύγκριση με τον Ιανουάριο σημείωσε 35% πτώση, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2015 έχει πτώση 55%.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα καταφέρει με το HTC 10. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι για το HTC Vive ξεκίνησαν οι παραγγελίες και κατάφερε μέσα σε 10′ να φτάσει στις 15.000 και να φέρει στα ταμεία της HTC 12 εκατ. δολάρια.

htc 10 launch date, HTC 10: Επίσημη ανακοίνωση 19 Απριλίου;

htc 10 launch date, HTC 10: Επίσημη ανακοίνωση 19 Απριλίου;

htc 10 launch date, HTC 10: Επίσημη ανακοίνωση 19 Απριλίου;

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mary

Μπράβο πολύ έξυπνο, μόνο που στην δεύτερη φωτογραφία το κινητό γράφει 12 απριλιου

Petrod

Απο τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι στο μεσο ορο των νεων ναυαρχιδων απο εμφανιση και τιμη κατω απο αυτον.λογικα απατο θα παει ξανα.η τιμη θα ειναι γυρω στο 700 και αρχικη.δυστυχως η htc κανει συνεχως βηματα πισω

KostasB

Αργεί πολύ αν πάει για Απρίλιο. Στα υπόλοιπα θα έχουν πέσει και οι τιμές και δεν θα συμφέρει να το αγοράσει κάποιος.

Giorgos

@Mary αν προσεξεις καλυτερα λεει 19. Επισης λεει Tue δηλαδη Tuesday που σημαινει τριτη. Στις 19 Απριλιου ειναι τριτη. Αρα λεει τη σωστη ημερομηνια

KostasB

@Giorgos έχει δίκαιο η @Mary. 12 γράφει στη δεύτερη και επίσης και στις 12 πάλι Τρίτη είναι ακριβώς μια εβδομάδα πριν. 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.