HTC One 2 Concept, Μία ιδέα για το HTC M8

Πριν λίγο καιρό πήραμε μία γεύση για το πως θα ήθελαν ορισμένοι να δουν το Samsung Galaxy S5, τον διάδοχο του πετυχημένου Samsung Galaxy S4. Πρόσφατα, το techradar δημοσιοποίησε την δική του ιδέα σχετικά με τον διάδοχο του HTC One, το οποίο έχει την κωδική ονομασία HTC M8, και ενδέχεται να κυκλοφορήσει επίσημα με την ονομασία HTC One 2.

Το νέο HTC One 2, σύμφωνα πάντα με όσα παρατηρούμε στο 3D concept του techradar, θα διαθέτει 5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 2560 x 1440 pixels (587ppi), θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 800 SoC με 3GB RAM και με 16GB, 32GB, 64GB επεκτάσιμου μέσω microSD αποθηκευτικού χώρου.

Επιπλέον, ο αισθητήρας στην κάμερα UltraPixel θα διατηρήσει την τεχνολογία των “μεγάλων σε μέγεθος εικονοστοιχείων” αλλά με αυξημένο αριθμό στα 10 Megapixels. Για να δούμε, θα τους ακούσει η HTC;

HTC One 2 Concept, HTC One 2 Concept, Μία ιδέα για το HTC M8HTC One 2 Concept, HTC One 2 Concept, Μία ιδέα για το HTC M8HTC One 2 Concept, HTC One 2 Concept, Μία ιδέα για το HTC M8

Πηγή

Ευχαριστούμε Σταμάτη!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Πολυ ωραιο αλλα νομιζω οτι θα το ονομασουν HTC 2 χωρις το one.

Darth

ακούγετε πάρα πολύ καλό (τώρα με τέτοια ανάλυση πρέπει να έχει και θηρίο μπαταρία… ήδη το One και το s4 στην μέση της ημέρας μένουν από μπαταρία)

Giorgos one x

Και παρόλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι που θα βλέπουν αυτό το ΤΕΡΑΣ δίπλα από το iPhone 5S και θα επιλεγούν το 5S

Darth

@Giorgos one x για χίλιους δύο λόγους μπορούν να το κανουν

1. γιατί απλα τον βολεύει το 5s το άτομο (δεν μπορεί τα πολύπλοκα κλπ θέλει δύο τρία πράγματα και να είναι τέρμα απλά )
2. γιατί απλός το αγόρασε για να πουλάει μούρη (δεν είναι και λίγοι )
3. γυναίκα μπορεί να πάρει γιατί είναι “διάσιμο” και μικρο σε μέγεθος
4. ένας άλλος μπορεί να το πάρει επειδή είναι όλες συσκευές του είναι apple (και όπως ξέρεις apple μόνο με apple συνεργάζεται )

vassilis7

αυτο τα έχει όλα….αν βγει σύντομα με βλέπω να κινούμε προς τα εκεί!

tiamat

ρε παδια απορω, πως ακομη ψαρωνετε με τα διαφορα concepts.
κατα καιρους βγαινουν διαφορα εντυπωσιακα των galaxy s,iphone,playstation με διαστημικες τεχνολογιες πανω τους και τελικα τιποτα δε γινεται αφου οι εταιρειες υλοποιουν τα προιοντα τους με τελειως αλλο σκεπτικο .

zois

τελειο!!!!

vassilis7

sorry για το offtopic… το τραγούδι πώς λέγεται;

Alexis

@Darth σε καμία περίπτωση το s4 και το one δεν μενουν απο μπαταρια στην μεση της μερας!

Darth

@Alexis με την χρήση που κάνω όχι μόνο μένουν τα εχω καταφέρει δύο φορές να αδειάσω

για αυτό το ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ είναι μεγάλα λόγια (να μην σκέφτεσαι βάση το τι κάνεις εσύ)

patentas

Εγω θα το ονόμαζα HTC Two..
και σίγουρα θα έβαζα κάτι πιο δυνατό απο τον s800 εκτός και αν κοστίζει 500€…

MANOS

@Darth τότε έπρεπε να το γράψεις έτσι:
ακούγετε πάρα πολύ καλό (τώρα με τέτοια ανάλυση πρέπει να έχει και θηρίο μπαταρία… ήδη το One και το s4 στην μέση της ημέρας “μου” μένουν από μπαταρία).

Με μια μέση χρήση που κάνει ο περισσότερος κόσμος βγάζουν άνετα μια μέρα, εσύ είσαι ιδική περίπτωση, μπαταρία για το S4 πάντως βρίσκεις γνήσια με 7/8€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC One 2 HTC One M8

HTC One M8, Διαθέσιμο σε κόκκινο χρώμα από την Verizon

Σύμφωνα με νέο tweet του @evleaks, το HTC One (M8) πρόκειται να κυκλοφορήσει σε ένα επιπλεόν χρώμα αποκλειστικά από την Verizon, με όνομα “Glamour Red” . Η συσκευή μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμη σε τρείς χρωματικές αποχρώσεις: gunmetal grey, glacial silver και amber gold.

Software Android 4.4 KitKat Android Jelly bean Google

Android KitKat, Ανεβάζει το ποσοστό του στο 5.3%

Σύμφωνα με αναφορά της Google, το 5.3% των χρηστών Android έχει πλέον εγκατεστημένο το Android KitKat στην συσκευή του. Το ποσοστό ίσως δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αξίζει όμως να σημειωθεί ότι διπλασιάστηκε σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, όπου βρισκόταν στο 2.5%.

Smartphones HTC HTC One 2 HTC One M8

HTC, Ετοιμάζει Windows Phone που θα μοιάζει με το HTC One M8;

Μπορεί μέχρι στιγμής η HTC να μας έχει συνηθίσει στα Android smartphones, όμως αυτό δεν αποκλείει τα σχέδια για την κατασκευή ενός νέου Windows Phone. Τον προηγούμενο μήνα, ο πρόεδρος της HTC Αμερικής επιβεβαίωσε το γενονός ότι η εταιρία σχεδιάζει την ανάπτυξη μίας νέας WP συσκευής, χωρίς όμως να αναφέρει το πότε αυτή θα είναι […]

Smartphones Android Android Smartphones HTC

Μάθε τι νέο φέρνει το νέο HTC One (M8) μέσα από ένα βίντεο

Το νέο HTC One (M8) είναι εδώ και έχει κατασκευή unibody με αλουμίνιο κατά 90%. Μέσα από το ολιγόλεπτο βίντεο που ακολουθεί, μπορείς να ανακαλύψεις απλά και κατανοητά τι νέο φέρνει όπως η κάμερα DuoCamera και το νέο HTCSense 6.0 user interface. Το νέο One θα ξεκινήσει να διατίθετε από σήμερα σε κάποιες πρώτες χώρες. […]