HTC One, Στα τέλη Ιανουαρίου 2014 η αναβάθμιση Android 4.4 KitKat

Το HTC One Max, σύμφωνα με την HTC στην Μ.Βρετανία αναμένεται να αναβαθμιστεί σε Android 4.4 KitKat μέσα σε 90 ημέρες από την κυκλοφορία του. Το ίδιο έχει ειπωθεί και για το HTC One mini. Όσο αφορά στο HTC One; Σύμφωνα με την HTC στην Αγγλία, εργάζονται με τους τοπικούς πάροχους για να ξεκινήσει η διανομή της αναβάθμισης σε Android 4.4 KitKat και Sense 5.5 από τα τέλη Ιανουαρίου του 2014.

Το ίδιο ισχύει και για την HTC στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία επίσης κάνει λόγο για Android 4.4 KitKat στα τέλη του Γενάρη της νέας χρονιάς. Από ότι φαίνεται, η HTC εργάζεται σκληρά για να φέρει την αναβάθμιση και στα τρία smartphones της σειράς HTC One.

Να σημειώσουμε ωστόσο ότι γίνεται λόγος για εκκίνηση της υπηρεσίας διανομής στα τέλη Ιανουαρίου, οπότε ορισμένοι χρήστες – ανάλογα την περιοχή – θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τον Φεβρουάριο.

HTC One, HTC One, Στα τέλη Ιανουαρίου 2014 η αναβάθμιση Android 4.4 KitKat

HTC One, HTC One, Στα τέλη Ιανουαρίου 2014 η αναβάθμιση Android 4.4 KitKat
HTC One, HTC One, Στα τέλη Ιανουαρίου 2014 η αναβάθμιση Android 4.4 KitKat

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

τα πήρε άγρια με τα update η htc

Αλέξανδρος Σ.

Έρχεται να δώσει τις γρηγοροτερες και περισσότερες αναβαθμίσεις όλων των εποχών, για την ίδια, και τα ισοπεδωνει όλα με ένα κακόγουστο αστείο (one max).

Αποστόλης Ρόδος

Αν τα πήρε λέει… Για τα καλά.
Η καλύτερη αγορά μου και επιλογή μου το HTC one … Δεν έχω χαρεί άλλη συσκευή όσο αυτή.
Αναμένω με ανυπομονησία όντας ήδη στην 4.3

mitsaras

Πρώτη φορά η HTC τρέχει να δώσει τόσο γρήγορα της αναβάθμισης στο λαό της. Μπράβο…… One το καλύτερο τηλέφωνο.

dark_master

Για το Max δεν θα το σχολιάσω αν πρώτα δεν το δω. Και το Note 3 που είναι ότι αρτιότερο υπάρχει αυτή τη στιγμή σε κινητό είδα αλλά το “παντρεμα” Software και Hardware δεν μάρεσε προσωπικά.
Το Max (κρίνοντας πάντα από το youtube) πρέπει να προσφέρει απίστευτη μπαταρία και εμπειρία χρήσης όσον αφορά το συνδιασμό μέγεθος οθόνης- ηχεία – ματαρία και ας του λείπει το πενάκι του Note.Παρ’όλα όμως αυτά περιμένω να το δω και να το επεξεργαστώ ο ίδιος.

όσον αφορά τα updates καιρός ήταν η HTC να πάρει μπροστά και να ξανα-διακριθεί εκεί που παλιότερα κρατούσε τα σκήπτρα (γρήγορα και απροβλημάτιστα updates).Άλλωστε αν κρίνω από το Sense είναι η μόνη εταιρεία που διαφοροποιείται αισθητικά από το Pure Android παρέχοντας όμως ένα απροβλημάτιστο σύνολο.
Η μόνη εταιρεία που θα μπορούσε ίσως να σταθεί δίπλα της όσον αφορά την απροβλημάτιστη λειτουργία είναι η LG αλλά στο θέμα updates εξακολουθεί και είναι η τελευταία και με διαφορά.(Ειδικά αν σκεφτούμε πως λόγω Nexus είναι η πρώτη που έχει το νέο λειτουργικό στα χέρια της).Συν το γεγονός ότι το Optimus UI που είδα στο G2 μιμείται σε τεράστιο βαθμό εμφάνισης το Touchwiz.

Doris

Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα η 4.3 γτ;;;;

dark_master

Ειναι Ελληνικό ή όχι? Αν Οχι ειναι branded η unbranded?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.