Το επόμενο HTC One θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και διπλό αισθητήρα στην κάμερα

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg έχει τις πληροφορίες και αναφέρει ότι το επόμενο HTC One (2) θα έχει μεγαλύτερη οθόνη από το τωρινό (4.7″) και κάμερα με διπλό αισθητήρα. Συγκεκριμένα η οθόνη του θα είναι τουλάχιστον 5 ίντσες και θα ενσωματώνει έναν από τους πιο πρόσφατους και ισχυρούς επεξεργαστές της Qualcomm.

Σύμφωνα με το Bloomberg ο σχεδιασμός και η εμφάνιση του επόμενου One δεν θα διαφέρει και πολύ από το μοντέλο που κυκλοφορεί και λογικά το σασί του θα είναι από αλουμίνιο (συμπληρώνουμε εμείς).

Ο διπλός αισθητήρας της κάμερας του One 2 θα του προσδίδει ιδιαίτερες λειτουργίες όπως καλύτερη εστίαση, βάθος πεδίου και ποιότητα εικόνας. Ουσιαστικά θα λανσαριστεί σαν την επόμενη γενιά Ultrapixel κάμερας.

, Το επόμενο HTC One θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και διπλό αισθητήρα στην κάμερα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

Τέτοια κινητάρα απίστευτη και η κάμερα του … λίγη για μένα.

Darth

διπλός αισθητήρας οκ έτσι και αλλιώς καλές φώτο έβγαζε….. διπλάσια ανάλυση θέλουμε γιατί μετά που βγάζεις foto ούτε zoom ούτε επεξεργασία ούτε τπτ μπορείς να κάνεις, ουσιαστικά μόνο οτι βλέπεις μπροστά σου…….

giorgos one x

Αμα έχει διπλό αισθητήρα απο 8mp τοτε θα είναι τέλειο

Nio

Με 20 ultrapixel camera θα κανει το super pack. Και θα ανακαμψει αρκετα μετα…

G B

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ για 2 επι 5 MP της TOSHIBA.Ισοδυναμει περιπου με 13.Παρουσιαστηκε τωρα στην CES.Αρκετα καλη λενε αλλα με τον ανταγωνισμο θα δυσκολευτεί παλι.Παρομοιας τεχνολογιας δουλευει κ η NOKIA για τα μεσης κλασης μοντελα της.ΘΑ ΔΟΥΜΕ..

Νικος Ιωαννίδης

Καλημέρα,Αν εχει ελάχιστα bezel,κάμερα 15-20 megapixel,υποδοχή κάρτας μνήμης,λογική τιμή 600-700€ τότε η HTC θα κάνει ενα δυνατό ξεκίνημα 🙂

Σταυρος

Πρεπει να παει τουλάχιστον 16 mp αλλιως παλι θα εχει θεματα.
sorry για το οff topic αλλα επειδή λεμε για καμερες μολις ειδα στο ΠΛΑΙΣΙΟ 1020 ΝΟΚΙΑ ΜΕ ΤΙΜΗ 349 ΕΥΡΩ. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ?

Χρήστος

αν εχει δυνατότητα να τραβάει φωτογραφίες σε RAW τότε πιστεύω οτι όσα mp και να έχει σε JPEG ειναι αχρίαστα(η camera μου έχει 18mp και εγω τραβάω στα 4mp και εκτυπώνω σε διαστάσεις 80χ60 χωρίς πρόβλημα pixelιάσματος), ελπίζω μόνο να μην βαλουν φακό της πλάκας γιατί το συνηθίζουν πολλές εταιρίες να βάζουν “τούμπανο” αισθητήρα και της πλακας οπτικά μέρη…

Darth

@Nio 20 mp ultrapixel θα έχει μεγαλύτερη camera και από nokia 808 μετά θα έχουμε ένα κινητό γκουμουτσα

@Νικος Ιωαννίδης ελάχιστα bezel δεν μπορεί να έχει καθώς χάνει το μεγάλο του πλεονέκτημα που είναι ΓΑΜΑΤΑ ηχεία (δεν έχει bezel χωρίς λόγο αυτή η συσκευή)

@Χρήστος αισθητήρας είναι φτηνός……… αλλά ένας καλός φακός ειδικά σε αυτό το μέγεθος κοστίζει χρυσό…

ΒΙΚΥ

Δεν ξέρω τι θα έχει αυτό το μοντέλο, αλλά αν χρειαστεί κάποιος service, είναι απαράδεκτοι. Αν η επιχείρηση δεν μπορεί να προσφέρει σωστό service τίποτα δεν έχει σημασία.

Darth

@ΒΙΚΥ καλά htc για την ελλαδα διάλεξε από τους χειρότερους αντιπροσώπους……..

Χρηστος

@Darth
μπορεί να κοστίζει χρυσό αλλα η Νοκια βρηκε ένα πολυ καλό balance και στο θέμα αισθητηρα/φακου είναι αχτύπητη… Αν βρουν ίδια φόρμουλα και άλλες εταιρίες πιστεύω ότι θα μας οφελησει και εμάς σαν πελάτες τους γιατι αναγκαστικα θα ρίξουν τιμες

TechBuster

Πολύ καλή κίνηση από την HTC, ειδικά αν πετύχει αυτό ίσως να σταματήσουν να υποτιμούν την Ultrapixel κάμερα τους HTC One.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.