HTC One E8, εμφανίζεται με 2.5GHz Snapdragon 801 και 13MP κάμερα [Κίνα]

Αυτό είναι το HTC One E8 το οποίο εμφανίστηκε στο επίσημο website της HTC στην Κίνα οπότε δεν μιλάμε απλά για φήμες. Φαίνεται ότι είναι μια ελαφρώς παραλλαγμένη έκδοση της ναυαρχίδας HTC One M8 αλλά και φημολογούμενη έκδοση που έχουμε ξαναδεί με την ονομασία HTC M8 Ace.

Το HTC One E8 έχει Snapdragon 801 SoC με quad-core 2.5GHz CPU, υπενθυμίζουμε ότι το HTC One M8 έχει 2.3GHz Snapdragon 801. Αντί για την Ultrapixel camera έχει 13MP εξωτερική κάμερα με LED flash και 5ΜP εσωτερική κάμερα. Όπως και η κανονική έκδοση έχει BoomSound μπροστινά ηχεία.

Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, λογικά θα έχει πλαστική κατασκευή αντί για μεταλλική, 4.7 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1080×1920 pixels.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα κυκλοφορήσει εκτός Ασίας.

, HTC One E8, εμφανίζεται με 2.5GHz Snapdragon 801 και 13MP κάμερα [Κίνα]

, HTC One E8, εμφανίζεται με 2.5GHz Snapdragon 801 και 13MP κάμερα [Κίνα]

, HTC One E8, εμφανίζεται με 2.5GHz Snapdragon 801 και 13MP κάμερα [Κίνα]

, HTC One E8, εμφανίζεται με 2.5GHz Snapdragon 801 και 13MP κάμερα [Κίνα]

, HTC One E8, εμφανίζεται με 2.5GHz Snapdragon 801 και 13MP κάμερα [Κίνα]

, HTC One E8, εμφανίζεται με 2.5GHz Snapdragon 801 και 13MP κάμερα [Κίνα]

, HTC One E8, εμφανίζεται με 2.5GHz Snapdragon 801 και 13MP κάμερα [Κίνα]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Με τέτοια bezels καλά κάνει και το βγάζει με 4,7.Τουλάχιστον είναι συνειδητοποιημένη σε αυτόν τον τομέα σε αντίθεση με άλλες εταιρίες (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε)!Επιτέλους θα βάλει μια κανονική κάμερα(Είμαι φαν της ultrapixel όμως με 4mp δεν πας πουθενά!Βγάζει μεν καλές φωτογραφίες στο σκοτάδι αλλά χάλια ανάλυση.Πιστεύω πως μια ultrapixel στα 8mp ή ακόμη καλύτερα στα 13mp θα ήταν φοβερή).Όσο για το πλαστικό δεν με πειράζει αρκεί να είναι καλής ποιότητας και όχι σαν την αηδία της samsung.Βέβαια αν ήταν έτσι το one m8(δηλαδή με 13mp camera και 4,7” οθόνη αλλά μεταλλικό) θα ήταν σίγουρα πολύ πιο ολοκληρωμένο.

Τομ

Ελεος με τα πλαισια (ελληνιστι bezels)

nikos

Ρε συ @τομ γιατί έλεος?Ψέματα είναι ότι η HTC αλλά και αρκετές άλλες εταιρίες βγάζουν τις συσκευές τους με ”πλαίσια” τριετίας?Και δεν είναι τόσο ότι με ενοχλεί αισθητικά όσο πρακτικά!Τουλάχιστον πριν μια τριετία τα κινητά επί το πλείστον δεν ξεπερνούσαν τις 4,3”.Τώρα όμως η μικρότερη ναυαρχίδα είναι στις 5” οπότε αφού γα τον α,β λόγο αποφάσισε να μεγαλώσει την οθόνη απαιτώ να βρει τρόπο να κάνει την συσκευή εύχρηστη και ικανή να χωρέσει στην τσέπη μου!

Αποστόλης Ρόδος

Αυτό ειναι ΚΟΥΚΛΙ ρε παιδιά … και με ωραία χαρακτηριστικά και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΜΕΡΑ.

Vaggelis

Opa re @nikos pou apeteis kiolas!!!! Apla ta pragmata: AMA DN SARESEI MIN TO PAREIS!!!!!!!

nikos

@vaggelis το ‘απαιτώ’ δεν το εννοούσα για την htc μόνο αλλά για όλες τις εταιρίες και νομίζω πως έχω αυτό το δικαίωμα σαν καταναλωτής!

nikos

Α!Και εννοείται πως δεν θα ξαναπάρω htc!Έκανα μία φορά το λάθος και δεν την ξαναπατάω!Κυριότερος λόγος το ΑΘΛΙΟ service από την αντιπροσωπεία της HTC στην Ελλάδα

Tom

Νικο ελεος γιατι οτι και να δουμε που δεν ειναι LG κραζεται για τα πλαισια του. Ηδη δες τα μονα σχολια που εχει το θεμα ειναι για τα bezels. Φτανει πια δεν ειναι μονο τα πλαισια ενα κινητο. Οσο για το μεγεθος επειδη ενα κινητο εχει μικρα πλαισια δεν παει να πει οτι ειναι ευκολο στον χειρισμο του. Η μεγαλη οθονη δυσκολευει το χερι μεγαλο πλαισιο or not. Οσο για την τσεπη εχει ξεχειλωσει χρονια τωρα, το οτι μας πιασαν οι ευαισθησιες μας εδω τωρα ξαφνικα το βρισκω απλα υποκρισια. Ουτως η αλλως και το G3 μεγαλο κινητο ειναι απο τα μεγαλυτερα αρα;

Τουλαχιστον πειτε το πλαισιο ρε παιδια. Bezel bezel bezel σαν μυγες ακουγεται.

nikos

Φίλε τομ ξαναδιάβασε άλλη μία φορά το 2 μου comment και μετά μίλα…Δεν υποστήριξα πουθενά lg.Και αυτό μεγάλο το βρίσκω απλά δεν έχω να της προσάψω ότι δεν έκανε ότι το δυνατον καλύτερο ώστε να είναι όσο πιο μικρή γίνεται σε αυτές τις ίντσες που διάλεξε να βάλει στην συσκευή άσχετα αν εγώ τις θεωρώ πολλές!

Αποστόλης Ρόδος

@Nikos αν και λογικό ως παθοντας από το service της HTC να βγάζεις χολή…. οι συσκευές της είναι πραγματικά εκπληκτικες …. πράγμα που εσύ απλά δεν έχεις δει.
Εγώ πινω νερό στο όνομα της που λένε… Είμαι φοβερά ευχαριστημένος από το HTC one και το Sense και πίστεψε με έχω φάει τη Samsung και το Android με το κουτάλι.

Η συγκεκριμένη δε συσκευή πραγματικά θα ευχόμουν να αντικαταστήσει το HTC one M7 που έχω τώρα… Και ας είναι και πλαστικη αυτή η συσκευή.

nikos

@Αποστόλης Ρόδος έχω ξαναπεί ότι θεωρώ το htc one m8 το πιο ποιοτικό κινητό στην αγορά(από άποψη κατασκευής πάντα)!Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλά μελανά σημεία!Έχει την χειρότερη κάμερα σε ναυαρχίδα της τελευταίας 3ετίας!Έχει bezels τριετίας και σχήμα σαν τηλεκοντρόλ!Τέλος έχει άθλιο sevice.Το προτελευταίο μπορώ να το ανεχτώ όμως το πρώτο δεν μπορώ όταν πληρώνω 700+ ευρώ όπως ούτε και το δεύτερο λόγο των 5 ιντσών!Το άθλιο service της βέβαια είναι αυτό που την βάζει στην black list μου!

temasek

Περίεργο είχα παντα HTC flagship desire,desire HD,sensation XE,one m7 και ποτε μου δεν χρειάστηκα να το στείλω για service

nikos

@temasek πήγαινε να κάνεις κανένα τάμα στην Παναγία που δεν χρειάστηκε ποτέ εως τώρα να πας το htc σου στο service!Γιατί εκείνη σε προστάτεψε από το σπάσιμο νεύρων και την αηδία που θα ένιωθες για αυτή την εταιρία.Μια φιλική συμβουλή:Αν προσέχεις γενικώς το κινητό σου και αλλάζεις συχνά κινητό(με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται ποτέ service) τότε συνέχισε να παίρνεις htc,είναι μια χαρά συσκευές αλλιώς αν σου χρειαστεί ποτέ θα καταριέσαι την ώρα που το πήρες…

temasek

Ναι όντως δεν πρόλαβαν να πάθουν κάτι Γιατι δεν τα κραταω πανω απο 1 χρόνο, αλλά απο οτι εχω ακούσει δεν τα κανει service η HTC τα κινητά στην Ελλάδα αλλά καποια αλλη εταιρία νομιζω

nikos

@temasek ακριβώς!Η εταιρία που έχει εξουσιοδοτήσει η htc αλλά και huawei είναι η arvato teleservice!Δεν με νοιάζει όμως με ποιον συνεργάζεται η HTC εγώ θέλω όταν έχω εγγύηση να γίνεται σωστό service!

dark_master

Nikos αν έχεις θέμα με την κάθε εταιρεία (HTC) τότε στρέφεσαι στα κεντρικά της κάθε εταιρείας και κάνεις τα παράπονα σου. Με το να κατηγορείς την εταιρεία και να έχεις καταλάβει τα μισά από τα σχόλια εδώ δεν κερδίζεις κάτι.
Επίσης επειδή ακούω για την Arvato, οι περισσότερες εταιρείες (αν όχι όλες) έχουν πλέον εκεί το service τους. Τι θα κάνεις? Δεν θα ξαναγοράσεις κινητό?

αλεξ

Το κινητό το σπαει. Και κινητό κατω απο 4.7” πλεον δν αξιζει. Προσωπικα εχω το HTC ONE X απολυτα ικανοποιημενος εδω κ 2 χρονια σκυλι πραγματικα. Αυτο π δν μπορω να καταλαβω ειναι γτ τοσο πολυ με το service? Τι τα κανετε τα κινητα τα τρωτε? Τα ψηνετε? Και ειστε ολη την ωρα με τα service? Εχω τ κινητο 2 χρονια κ ουτε ενα τηλ δν τους εχω παρει. Τ χω σαν τα ματια μ μ θηκουλα κ αγρατσουνιστο κ οτι χρειαστω θα τ ψαξω internet. Οσο γ τα bezels που εμειναν ολοι απλα γελαω πατε σε iPhone αμα δν μπορειτε!

zois

μια φορα να δω κατι σχετικα με htc χωρις να εχει !!!τσακωμούς!!! Καλο το κινητο αν είναι σε μια καλη τιμουλα θα παιξει μπαλιτσα

nikos

@dark_master αν δεν είχα επικοινωνήσει πρώτα απ’όλα με την ίδια την HTC δεν θα καθόμουν να την έκραζα!Το έκανα και η απάντηση της ήταν το ίδιο γελοία με την απάντηση που μου έδωσαν από την arvato.Το ξέρω ότι όλες σχεδόν οι εταιρίες έχουν εκεί τα service τους.Την επόμενη φορά θα διαλέξω lg ή samsung που τουλάχιστον έχουν σοβαρό service!@άλεξ εγώ απλά είχα θέμα με την οθόνη(ραγισμένο το digitizer) και δεν δούλευαν τα power button & volume rocker λίγους μήνες μετά την αγορά.Το δεύτερο το κάλυπτε η εγγύηση όμως την οθόνη για να την φτιάξω έπρεπε να πληρώσω σχεδόν όσο κάνει η συσκευή σήμερα καινούργια!Και μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν μεμονωμένο service ακόμη και αν τα κουμπιά τα κάλυπτε η εγγύηση.Με άλλα λόγια έπρεπε να χρυσοπληρώσω για ένα ραγισμένο digizer στο htc 8s 150ευρώ για να μου φτιάξουν και τα κουμπιά! Αποτέλεσμα: περίμενα 1 μήνα μέχρι να με ενημερώσουν χωρίς κινητό και η απάντησή τους ήταν αυτή!

Loki

Εγώ έχω εξαιρετική εμπειρία με την υποστήριξη της HTC.
Εσύ ανέφερες παραπάνω κάτι για τάματα και λαμπάδες.
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Το ότι εσύ είχες κακή εμπειρία δεν σημαίνει ότι είναι ο κανόνας.
Προφανώς είσαι εξαίρεση διότι στον τομέα τεχνικής υποστήριξης η HTC έχει καλό όνομα.
Στην υποστήριξη λογισμικού (Updates) τα θαλάσσωνε μέχρι πρότινος όπου φαίνεται να έχει συνέλθει.
Και όντως το service της HTC στην Ελλάδα εξυπηρετείται από την ελεεινή Arvato.
Αλλά, όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω, η συγκεκριμένη εταιρεία αναλαμβάνει και άλλες συσκευές. Τι θα κάνεις, δεν θα πάρεις κινητό που εξυπηρετείται από αυτήν; Δεν γίνεται αυτό.

Τέλος πάντων, το Ε8 έχει όλα τα καλούδια του Μ8 πλην το μέταλλο και επιπλέον ενθουσιάστηκα με την επιλογή μια απλής 13MP κάμερας.
Μέχρι χθες που είδα συγκριτικά του Μ8 (4MP UltraPixel) vs Μ8 mini (13MP) όπου το Mini χάνει κατά κράτος από την UltraPixel του Μ8 πλην του crop and zoom. Αναμενόμενο το τελευταίο.
Οπότε, πιθανόν ή σίγουρα θα έλεγα, αυτή η 13MP του Ε8 είναι η ίδια κάμερα.
Και δεν μου άρεσε η μετριότητά της.

nikos

@loki ας υποθέσουμε πως έχεις δίκιο και ότι είναι θέμα της arvato, γιατί όταν πήρα στα κεντρικά της htc μου είπαν ακριβώς τα ίδια αντί να με εξυπηρετήσουν? Και ναι, μπορεί να είμαι η εξαίρεση όμως όταν από την 3η μέρα που παίρνω το κινητό μου δημιουργεί προβλήματα (κόλλαγε και έπρεπε να περιμένω πότε θα τελειώσει η μπαταρία για να το ξανανοίξω )και δεν μου κάνουν αντικατάσταση είναι λογικό να χάσω την εμπιστοσύνη μου! Το πρόβλημα συνεχίστηκε για 2 μήνες περίπου ακόμη και μετά από ένα update έχει παρόμοια κολλήματα αλλά πολύ σπάνια! (τι ειρωνεία! πρέπει να είμαι ο ένας στους χίλιους κάτοχους windows phone που του κολλάει συχνά το κινητό!) Λοιπόν μετά απ’αυτό και την απαράδεκτη συμπεριφορά τους στο service έχω κάθε δικαίωμα να αδειάζω την χοληδόχο κύστη μου για τη HTC! Όσο για το τι συσκευή θα επιλέξω το μέλλον απάντησα παραπάνω, όμως εσύ προκειμένου να μου την πεις διάβασες μόνο το σχόλιο του φίλου που ρώτησε το ίδιο με εσένα και όχι την απάντησή μου!

temasek

@Loki στο gsmarema σε review του mini διάβασα καλά λόγια για την κάμερα πρεπει να είναι καλύτερη του M7,M8

Loki

@nikos
Δεν έχω καμία διάθεση να σου την πω, ούτε με απασχολούν αυτά.
Στο ξαναλέω, πιθανώς να είσαι εξαίρεση στον κανόνα.
Η Arvato όντως είναι ελεεινή. Πολύ κακή εξυπηρέτηση. Δεν είσαι ο μόνος με παράπονα.
Όμως αναλαμβάνει πολλές εταιρείες οπότε δεν έχεις πολλές επιλογές εκτός αν θέλεις να αποφύγεις αυτές που συνεργάζεται.
Καλή σου μέρα.

@temasek
Εγώ άλλα είδα σε παρόμοια σάιτ.
https://pocketnow.com/2014/05/26/htc-one-m8-vs-htc-one-mini-2-camera-shoot-out
https://www.phonearena.com/reviews/HTC-One-mini-2-vs-HTC-One-M8_id3709

Πιθανόν να είδες review απλά και όχι shootout (Μ8 vs mini 2).

dark_master

Αν σου είχε σπάσει η οθόνη και εσύ ήθελες να αλλάξεις τα κουμπιά λογικό μου φαίνεται. Αν εσύ μετά τους έκανες μυνηση ότι αυτοί σου έσπασαν την οθόνη Πώς αυτοί θα καλυπτοτανε νομικά? Εχει κάποια βάση αν το σκεφτείς.(είναι σαν να πηγαίνεις το αμάξι στην αντιπροσωπεία και να ζητάς να σου φτιάξουν πχ κάτι στη μηχανή ενω έχει χαλάσει το ψυγείο)
Επίσης η HTC (και η κάθε αντίστοιχη εταιρεία) από τη στιμη που έχει εξουσιοδιοτημενο service την Arvato, είναι αναμενόμενο να πιστέψουν την Arvato, γιατί οι επισκευές γίνονται βάσει συγκεκριμένων διαδικασιων.

nikos

@dark_master ξέρω γιατί δεν μπορούν κάνουν μεμονωμένο service και τους είπα πως το καταλαβαίνω.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η εξοργιστική τιμή για την αντικατάσταση του digitizer!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.