HTC One M10: Εμπνευσμένο από το HTC One A9

Με την MWC 2016 στη Βαρκελώνη να πλησιάζει, οι κατασκευαστές ετοιμάζονται για τις μεγάλες ανακοινώσεις, ενώ τα leaks έχουν την τιμητική τους. LG G5 και Samsung Galaxy S7 αναμένεται να είναι οι δυο μεγάλες ανακοινώσεις, ενώ η HTC φαίνεται θα πάει λίγο πιο πίσω προς τον Μάρτιο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η επερχόμενη ναυαρχίδα δεν απασχολεί τις διαρροές. Πρόκειται για το HTC One M10, το οποίο έχει την κωδική ονομασία HTC Perfume, που λέγεται ότι θα ανακοινωθεί Μάρτιο σε δικό του ξεχωριστό event και θα βγει στην αγορά Απρίλιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Evan Blass (γνωστού και ως @evleaks), το HTC One M10 θα θυμίζει το HTC One A9, το οποίο με τη σειρά του θυμίζει τα iPhone 6 της Apple, γεγονός που σχολιάστηκε αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Μέσα από tweet του ο @evleaks γράφει: “Αν σας αρέσει το Α9, θα λατρέψετε το Μ10”, αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε εμείς είναι ότι η HTC θα κινηθεί στο ίδιο μοτίβο, ασφαλώς κάνοντας κάποιες βελτιώσεις.

Το HTC One M10 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, μια με επεξεργαστή Snapdragon 820 για τις δυτικές αγορές και μια με MediaTek για την Ασία. Επίσης λέγεται ότι θα έχει IP68 πιστοποίηση, που σημαίνει ότι θα είναι αδιάβροχο, ενώ τα HTC One M9 και HTC One M8 είχαν πιστοποίηση IPX3, που τα έκανε splash resistance (δηλαδή αντέχουν μόνο αν πέσει επάνω λίγο νερό και όχι να βυθιστούν).

HTC One A9
htc one m10 resemble a9, HTC One M10: Εμπνευσμένο από το HTC One A9

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GeorgePl85

Απατο θα παει και αυτο δηλαδη!

JohnWave

Κωδική ονομασία “Perfume”; Εγώ θα του έδινα κάποια όπως :
“Βezelover”, “Bezelius Maximus”, “Bezelvul”…

ΚώσταςD.

εγω περιμενα ενα x9 με καλυτερα χαρακτηριστικα στις 5 ιντσες… οχι παλι με πληκτρα εντος οθονης και το λογοτυπο htc στο κατω μερος… ελεος…

sotoszx

Αν δεν φέρει κάτι πραγματικά καινοτόμο, ακόμη και ανταγωνιστικά specs να έχει θα πάει ΑΠΑΤΟ λόγω τιμολόγησης. Τουλάχιστον με τα σημερινά δείγματα γραφής της HTC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.