HTC One M10: Το πρώτο teaser video

Μετά την πρώτη εικόνα-teaser, η HTC ανέβασε το πρώτο video για το μη ανακοινωμένο HTC One M10. Συνεχίζει να χρησιμοποιεί το hashtag #powerof10 και μας επιβεβαιώνει την ονομασία της επερχόμενης ναυαρχίδας.

Μέσα στο video μην περιμένετε να δείτε το HTC One M10, αλλά δείχνει το εργαστήριό της στο οποίο οι μηχανικοί της δουλεύουν μέρα νύχτα. Όπως λέει η ίδια δεν δουλεύουν επειδή πρέπει, αλλά επειδή το θέλουν. Η HTC συμπληρώνει ότι χάνουν τον ύπνο τους επειδή θέλουν να κάνουν το κινητό σου ακόμη καλύτερο και έχουν “εθιστεί” σε αυτό.

Ήδη μας έχει υποσχεθεί ότι στο HTC One M10 θα δούμε “συναρπαστική κάμερα”, περιμένουμε οθόνη 5.1 ιντσών AMOLED, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 16, 32, 64GB, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και Android 6.0 Marshmallow.

Δεδομένου ότι δεν έχουν αποσταλεί οι προσκλήσεις για press event, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη μέχρι να ανακοινωθεί το HTC One M10 και θέλουμε να δούμε τι θα καταφέρει η HTC φέτος και πως θα σταθεί απέναντι σε LG και Samsung.

Δείτε το video:

htc one m10 teaser video, HTC One M10: Το πρώτο teaser video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Geo

Το έχει χάσει νομίζω το παιχνίδι.
Τα 4/5 τελευταία κινητά μου είναι HTC, πόσο πια και με έχασε κι εμένα. Εννοώ ακόμη και τους πιστούς πελάτες.
Και πως να ανακάμψει όταν σου λέει συναρπαστική κάμερα και εννοούν το f1.9?? Ακόμη και για πέρυσι δε θα εθεωρείτο συναρπαστική, αφού υπήρχε το G4 με f1.8. Φέτος, για να είναι συναρπαστική, αφού υπάρχει το s7 με f1.7, θα έπρεπε το πολύ να ήταν f1.7, Και άλλα καλούδια να εννοείται ισάξια ή καλύτερα των ανταγωνιστών.
Μα ακόμη και έτσι να βγει, η μπαταρία του θα είναι 2841mah, ενώ οι άλλοι κοντεύουν πια τα 4000.
Και τέλος, πως να την εμπιστευτώ, ακόμη και τούμπανο να βγει μετά τα περυσινά ό,τι να ‘ναι, έχω δεν έχω ηρωική συσκευή, θα δείξω δε θα δείξω 2 συσκευές (the world’s best meets the best αν θυμάστε), και όταν η ίδια η CEO βγαίνει και λέει εστιάζουμε στα VR, εκεί είναι το μέλλον;;;;;;;
Ήδη η υποστήριξη ήταν χάλια, updates στον ενάμιση χρόνο τέλος, Τώρα;;

dark_master

Geo η μπαταρία δεν έχει ακουστεί. Αλλά αν το πάμε σε επίπεδο ναυαρχίδα η Sony έβαλε 2600+mAh, η Samsung 3000mAh και η LG 2800mAh. Όσον αφορά τη μπαταρία του Μ10 δεν έχει ακουστεί κάτι.
Το διάφραγμα είναι ενδεικτικό αλλά παίζει ρόλο και η ποιότητα φακών, αλγόριθμοί κτλ στην ποιότητα της φωτογραφίας.

Όσον αφορά τα updates, Μ9,Μ8 είναι ήδη στην 6.0.1 και μάλιστα τρέχουν απροβλημάτιστα.

Τέλος όσον αφορά το VR είναι όντως το μέλλον. Τι άλλο να βγάλουν στα κινητά? Το μόνο που έχει μείνει είναι να χρησιμοποιείς το κινητό με ολόγραμμα και να έχουν τη μορφή ρολογιού. Ήδη η Apple εργάζεται πάνω σε VR ενώ η Samsung ανέφερε ότι θα δούμε στο μέλλον κινητά με 4Κ ανάλυση μόνο και μόνο για να χρησιμοποιείται σε VR.

Dimitris

η htc κατά την γνώμη μου έχει χάσει πριν καν ξεκινήσει, με το κακό background history που κουβαλάει από το M9 και κάποιες άλλες επιλογές της. εγώ έχω αγοράσει και το 7 και το 8 και εδώ και 2 μήνες το Μ9, δεν μου κάνει κέφι να αφήσω την στάνταρ συσκευή μου γιαυτό όμως (galaxy s5)

Πέτρος Π

@Dimitris : Με μία δόση χιούμορ : Αυτό που οι περισσότεροι σχολιαστές εδώ έχουν όλες τις περασμένες ναυαρχίδες όλων των εταιρειών με ξεπερνάει… Δηλαδή πόσα χρήματα ξοδεύετε για τα κινητά?? Έχεις την άνεση να έχεις στάνταρ συσκευή και να αλλάζεις και μερικές ακόμα, έτσι για το χαβαλέ? Και δηλαδή πως τις τσεκάρεις, κάθε βδομάδα χρησιμοποιείς και μια διαφορετική? Και μόνο που το σκέφτομαι κουράζομαι….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.