HTC One M10: Δυο εκδόσεις με επεξεργαστή Snapdragon 820 και MediaTek;

Την ώρα που κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα Android κατασκευαστών, όπως Samsung και LG, ετοιμάζονται να κάνουν τις επίσημες ανακοινώσεις των ναυαρχίδων στο πλαίσιο της MWC, η HTC φαίνεται πως αποφάσισε να κινηθεί διαφορετικά.

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, η HTC θα διοργανώσει ξεχωριστό event μέσα στον Μάρτιο όπου θα ανακοινώσει το HTC One M10, το οποίο θα βγάλει στην αγορά Απρίλιο. Από την μια έχουμε την LG που φέτος επισπεύδει την ανακοίνωση του LG G5 για να συναγωνιστεί στα ίσα την Samsung, και από την άλλη η HTC μοιάζει να θέλει να αποστασιοποιηθεί από τους άλλους δυο για να κερδίσει περισσότερη προσοχή σε δικό της ξεχωριστό event και όχι στο πλαίσιο μιας τεράστιας έκθεσης όπως η MWC 2016.

Οι νέες αναφορές λοιπόν λένε ότι το HTC One M10, με κωδική ονομασία Perfume, θα τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow με HTC Sense 8.0 και θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις. Η μια θα είναι με Snapdragon 820 και προορίζεται για Ευρώπη και ΗΠΑ, ενώ η άλλη με επεξεργαστή MediaTek (δεν αναφέρεται μοντέλο) θα κυκλοφορήσει σε Κίνα και Νοτιοανατολική Ασία.

Αν υποθέσουμε ότι πράγματι θα ανακοινωθεί προς τα τέλη Μαρτίου, λογικά θα βλέπουμε όλο και περισσότερες διαρροές, μέχρι τότε κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για τις πληροφορίες που έρχονται.

htc one m10 snapdragon 820 and mediatek, HTC One M10: Δυο εκδόσεις με επεξεργαστή Snapdragon 820 και MediaTek;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Geo

Και θα του βάλει μπαταρία 2841mah…
θα είναι μεγαλύτερη μπαταρία απ΄ότι μέχρι τώρα και θα ‘ναι χαρούμενη.
Α ρε HTC…

scrub

mia xara einai to phone. twra oso gia tis mpataries einai kai thema xristi, pou anoigoun to til kathe ligo xwris idietero logo i kai pou to mperdeuoun gia pc i konsola. pantos polloi exoun themata kai pasxoun kai apo steritiko sundromo. emena to wphone antexei 3 meres aneta.640lte.

anwnymous

Σα δεν ντρέπονται κάποιοι χρήστες που έχουν την απαίτηση να χρησιμοποιούν τη συσκευή που πλήρωσαν. Αν είναι δυνατόν….
Επίσης, ας σταματήσει αυτή η καραμέλα με το ότι είναι κινητά & όχι pc ή κονσόλα.
Προφανώς και ΔΕΝ είναι κινητά, αλλά ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, που εκτός των άλλων παίρνουν και τηλέφωνα, στο 2016 είμαστε όχι στο 1990.

Όποιος θέλει τηλέφωνο μπορεί να πάρει κάτι με 15-20, εκτός και αν απλά αρέσκεται να πετάει τα λεφτά του.(οπότε ας πάρει iphone).

Στα της είδησης, ελπίζω αν και δεν το περιμένω ότι η htc θα παρουσιάσει κάτι αντάξιο των προσδοκιών μας.

Ιωάννης jb

Η htc ήταν απο τις πρώτες εταιρίες που ξεκίνησαν να βγάζουν σοβαρές mini εκδόσεις τις ναυαρχίδας… Απορώ γιατί δεν συνέχισε την σειρά mini!! Το one mini ήταν στην εποχή του το κορυφαίο μικρό και αν στο one mini 2 είχε κάνει λίγο πιο μεγάλη βελτίωση στα χαρακτηριστηκά η σειρά θα εκτοξευόταν… Είδαμε τη βελτίωση εκανε η sony απο το z1 compact στο z3 compact… Βλέπουμε πλεόν μια htc να κάνει περίεργες κινησεις, να μην εχει ένα κινητό τις προκοπής.. δλδ εντάξει εχει… Αλλά δε σου πάει να τις τα σκάσεις.. βρίσκεις πολλά αρνητικά σχεδόν σε όλα τα smartphones που εχει.. συνήθως είναι τα μεγάλα περιθώρια που έχουν και οι υψηλές τιμές.. Μακάρι φέτος να βγάλει κάτι καλό αλλά απο την στιγμή που οι εκδόσεις θα έχουν διαφορετικό soc δε πιστευω οτι θα είναι κάτι το ουάου.. Νομίζω αν βγάλει 2 εκδόσεις με διαφορετικό μέγεθος οθόνης θα ήταν πολύ πιο σωστή κίνηση και ας είχαν τότε διαφορά στα soc… Δλδ τι εννοώ, θα ήταν πολύ καλύτερα να εβγαζε μια εκδοση κάπου στις 4,7-5 ίντσες, fhd, μικρά περιθώρια, στέρεο ηχεία και τα πάντα όλα με mediatec… και μια δευτερη με 5,7 ιντσες οθόνη, καλά περιθώρια, ας βάλει και ένα 2k γιατι 4k… Συνέχεια »

Gvirginia

@Ιωάννης jb “Σοβαρή mini έκδοση ναυαρχίδας” το one mini (και το 2)? Το μόνο κοινό που έχουν με τη ναυαρχίδα είναι το σασί. Όλα τα υπόλοιπα είναι διαφορετικά, προς midrange. Η Sony ένα εξάμηνο μετά το mini και 4 μήνες πριν το mini 2 έβγαλε το Z1 compact, το οποίο ήταν πραγματικά η ναυαρχίδα σε μικρότερο μέγεθος.

Αν δεις τα υπόλοιπα μοντέλα που κυκλοφόρησαν πριν ή λίγο μετά το Mini, θα δεις ότι είχαν ίδια ή λίγο καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το μόνο “ελάττωμά” τους ήταν η κατασκευή. Μάλιστα το Xperia SP βγήκε πριν το mini και έχει ίδιο μέγεθος με καλύτερα χαρακτηριστικά. Άρα δε βλέπω πώς το mini ήταν “κορυφαίο μικρό”…

anwnymous

@scrub
Προφανώς το note ii, αργότερα το g2 & εσχάτως τα Ζ3/Ζ3c & mate 7/8 είναι από άλλο πλανήτη καθώς να σε πληροφορήσω ότι αυτά και συνέχεια online είναι & πολύ σκάλισμα αντέχουν & άνετα τη μέρα βγάζουν.

Εμένα δεν με ενδιαφέρει να μου βγάζει 2 ή 3 μέρες, όπως λες εσύ, για να ικανοποιούμε ψυχολογικά ότι έχω καλή μπαταρία αλλά να βγάζει τη μέρα χωρίς εκπτώσεις, με ότι και αν του κάνω. Αυτή είναι η ουσία, κάποιοι σχεδόν το πλησιάζουν, κάποιοι προτιμούν να δίνουν 5mm πάχος.

Επίσης, προφανώς και δεν είναι τηλέφωνα αλλά πολυμηχανήματα & ειδικά από μια ναυαρχίδα (ανάφερομαι σε android με root φυσικά) απαιτώ να κάνει ΜΑΖΙ ότι κάνει ένα pc/μια κονσόλα/ένα τηλέφωνο/μια κάμερα και να τα κάνει και ΑΡΙΣΤΑ.(Εσείς ας πληρώνετε 300-400-500-600-700 για να κάνετε τα βασικά αχαχαχαχαχα)

Sorry φίλε μου αλλά αποδεδειγμένα η τεχνολογία των smartphones και με τα σημερινά δεδομένα αυτό που ζητάω μια χαρά μπορεί να τα προσφέρει.

Όσο για τις μπούρδες όντως γράφτηκαν σ’ αυτήν την είδηση, μπορείς να ανατρέξεις στο 2ο post να τις ξαναδιαβάσεις.

Beowolf Ahates

Άσχετο: Εγώ, γιατί αν δω άνθρωπο να γράφει Greeklish -ειδικά εκεί που όλοι γράφουν Ελληνικά – δεν τον διαβάσω καν?

ΓΙΑΝΝΗΣ

Υπαρχει καμια πληροφορια για το αν βγαλει η htc mini εκδοση του μ10?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.