HTC One (M8), Στη Γερμανία έχει τιμή 679 ευρώ

Το νέο HTC One (M8) 16GB έχει τιμή 679 ευρώ στη Γερμανία με ημερομηνία κυκλοφορίας το νωρίτερο στις 4 Απριλίου. Πρόκειται για την έκδοση με τα 16GB ενσωματωμένη μνήμη (δέχεται κάρτες μνήμης micro SD) και το βρήκαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα των γερμανικών MediaMarkt. Στο ίδιο κατάστημα, το Samsung Galaxy S5 κοστίζει 699 ευρώ.

Χωρίς να είναι απόλυτα δίκαιος ο παραλληλισμός με την ελληνική αγορά, εφόσον το Galaxy S5 στην Ελλάδα θα έχει τιμή 759 ευρώ, τότε το νέο HTC One (M8) θα πρέπει να το περιμένουμε λίγο παραπάνω από τα 700 ευρώ και πιο κάτω από το “ελληνικό” S5, κάπου στα 739 ευρώ.

HTC One M8 τιμή, HTC One (M8), Στη Γερμανία έχει τιμή 679 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΑΝΩΛΗΣ79

Πρεπει να κανουμε μποικοταζ? Τι τιμες ειναι αυτες? Στα σκρουτζομαγαζα τι κερδος βγαζουν? Εξοδα διαχειρησης ή οπως αλλιως τα λενε δεν εχουν αλλα οι διαφορες ειναι τρομακτικες. Αν τσιμπουσαν 10-15% τις τιμες τα εμπορικα καταστηματα απο αυτα των σκρουτζ θα το σκεφτομασταν το ρισκο του δικτυου. Σε 6 μηνες που θα το πανε 500ε τι κερδος θα βγαζουν? Καλο κινητο αλλα μη μας πιανουν και κοροιδα!

Μιχάλης

Καλύτερα να πάρεις το πρώτο με 350 που θα πέσει σε λίγο παρά αυτο . Μόνο λίγο καλύτερο επεξεργαστή λίγο μεγαλύτερη μπαταρία και μια δεύτερη κάμερα . Δεν νομίζω να αξιζουν τα επιπλέον 400€

HTCFan

στην verizon είναι 440 ευρο

tom

Πανακριβο και αυτο και η htc δεν ριχνει τις τινες της. Τρωει ακυρο απο μενα. Προτιμω το one 2013

Darth

δλδ κάπου στα 750 Ελλάδα

zois

η αληθεια είναι ότι η τιμη των 690 ευρω δεν είναι της htc αλλα του καταστήματος γιατι αν στην αμερικη (από την verizon ) το εχουν στα 440 ευρω τοτε το καπελο τον εξτρα χρηματον στην Ευρώπη είναι καθαρη οικονομικη πολίτικη

zois

ακομα είναι και το ΦΠΑ που αυξανει την τιμη , οποτε καλο θα ηταν να μην κατηγορούμε την κάθε εταιρία για όλα 😀

USA

Eee Όχι και euro στην Αμερική ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο
Hahahahaha 🙂

Γιαννης

@Tom+1. Αναιρώ φίλε μου! Τελικά τα ίδια και χειρότερα η HTC. Τουλάχιστον η samsung είναι μεγαλύτερος κολοσσός και δεν είχε τα προβλήματα της HTC, η οποία όφειλε να προβληματιστεί σχετικά με την τιμολογιακή της πολιτική. Για την ώρα μόνο η LG από μεγάλες εταιρίες προσέχει περισσότερο πόσο χρεώνει.

minas

Εντάξει όλες οι ναυαρχίδες πάνω-κάτω στα ίδια δεν παίζουν στην τιμή όταν πρωτοπαρουσιάζονται; Τώρα οι διαφορές με την αμερικανική αγορά είναι δεδομένες και έχουν να κάνουν και με την στρατηγική διείσδυσης που ακολουθεί κάθε εταιρεία. Πχ μπορεί να πουλάει ακόμα και σε κόστος μια εταιρεία σε μια αγορά ώστε να πάρει μερίδιο αγοράς να φτιάξει όνομα και να προωθήσει και κάποιο άλλο προϊόν κλπ.
Βλέπω πάντως πως σε λίγο θα είναι από τα πιο οικονομικά κινητά το iphone χαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.