HTC One M8, επίχρυση έκδοση με τιμή στα 2,560 δολλάρια

Πριν από λίγες μέρες είπαμε ότι η HTC ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη ναυααρχίδα της HTC One M8 σε τρια ακόμη χρώματα: κόκκινο, μπλε και ροζ και σήμερεα βλέπουμε την επίχρυση έκδοση του M8 η οποία κοστίζει 2,560.95 δολλάρια. Επιπλέον, το HTC One M8 βγαίνει και σε ροζ χρυσό έναντι $2695.95 και επιπλατινωμένο στα $2830.95.

Η HTC είχε προσφέρει στον CEO της T-Mobile John Legere μια επίχρυση έκδοση του HTC One M8 κάπου μέσα στον Απρίλιο και το Goldgenie που ειδικεύεται στην επιχρύσωση συσκευών όπως iPhone και iPads δίνει σε όσους φυσικά θέλουν να διαθέσουν τόσα χρήματα, την ευκαιρία να αποκτήσουν μια ξεχωριστή κατά τα άλλα έκδοση του HTC One M8.

, HTC One M8, επίχρυση έκδοση με τιμή στα 2,560 δολλάρια
, HTC One M8, επίχρυση έκδοση με τιμή στα 2,560 δολλάρια
, HTC One M8, επίχρυση έκδοση με τιμή στα 2,560 δολλάρια
, HTC One M8, επίχρυση έκδοση με τιμή στα 2,560 δολλάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Τραγικό!!!!!!

christos

Cover ειναι αυτό μεσα στο κουτι; 2500 για να το πάρεις χρυσό και μετά να βάλεις cover απο πάνω;

M8 Rich Arab Prince Edition

tiamat

εγω ειμαι πολυ υπερ των εκδοσεων αυτων. δε μπορει να εισαι καποιος φτασμενος και να εχεις το ιδιο κινητο με τον υπολοιπο κοπρολαο που εδωσε απο το υστερημα του 700 ευρω (οσο κανει μια πολυ κατω του μετριου τηλεοραση δηλαδη..) σε 60 ατοκες δοσεις να παρει ενα μηλαρακι της κακιας ωρας και νομιζει οτι εχει πιασει τον παπα απο τα..@@@

οσοι το παιζουν μαγκες με τα iphone (συνηθως με τα λεφτα του ΟΑΕΔ η’ κανουν 1 χρονο νηστεια…) για πανε παρτε αυτες τις πραγματικα premium εκδοσεις αμα ειστε μαγκες! και μετα πειτε την αγαπημενη σας φραση “οσα δε φτανει η αλεπου…” οσες φορες θελετε!

(δε θα μπαινα καν στο κοπο να τα αναλυσω ολα αυτα αλλα εχω πετυχει πανω απο 1000 φορες κατοχους μηλων να λενε αυτη τη παροιμια και να μη παιρνουν την απαντηση που τους χρειαζεται…)

Ν.τ.

Και κιτς και τραγικό.Δεν κοιτάνε να πάρουν το λογότυπο που γεμίζει όλο το κάτω μέρος της οθόνης. .. Αν ρε htc από το κακό στο χειρότερο.

nikos

Tiamat + 1000000

minas

Αν είμαι σαουδάραβας κροίσος, φαν του android τι άλλες λύσεις έχω; είναι μονόδρομος αυτό το κινητό! Ταιριάζει με το χρυσό ρολόι!:-)

chris

Πααιδιά πραγματικά και ο 50 cent ντρέπεται να βγεί έξω με αυτό το πράγμα.Πιο κίτς πεθαίνεις.

Nio

tiamat +99

Enzo

Εννοείται ότι το κινητό αυτό δεν απευθυνεται σε Ελλάδα, Ευρώπη και γενικά σε μέρη του κόσμου που υπάρχει έστω και η παραμικρή αισθητική.

Στην μέση ανατολή όμως, όσο πιο κίτρινο και γυαλιστερό ειναι το χρυσό τόσο πιο όμορφο…

¨Αρα δεν ειναι βλάκες εκει στην HTC, ανάγκες της αγοράς πάνε να καλύψουν.

Αυτή η έκδοση του iphone 5 έγινε αναρπαστη στα αραβικά εμιράτα…
https://www.ieattraffic.com/wp-content/uploads/2013/08/iphone-5-gold.jpg

giannaras

Κολωνάκι και Γλυφάδα άρεσε θα το δούμε πάνω στο τραπέζι για λεζάντα. Μόνο μηλαρακια βλέπω χα χα. Όσο ότι δεν είναι για Ελλάδα λάθος φίλε μου είμαστε η χώρα τις λεζάντα το εισόδημα με το τι τηλέφωνο έχουμε είναι αντιφαντικο ωρε χαμός θα γίνει βουρρρρρ

giannaras

ΥΓ. Παρακαλούμε την HTC να το βγάλει και με διαμαντια

jonjon

@tiamat πόσο δίκιο έχεις!

tiamat

ε, μα..
εδω εχουμε φτασει να αποκαλουμε τις φλουδες αλουμινιου που’ναι ιδιο με τα κουτακια της coca-cola που πεταμε για ανακυκλωση “κοσμημα”… !δηλαδη αν το αλουμινιο ειναι κοσμημα το χρυσο τι ειναι!!

Λευτέρης

Είμαι κάτοχος iPhone 4, κατ’ εμέ, μιας συσκευής με το ωραιότερο design, ακόμα και τώρα, 4 χρόνια μετά.
Βλέποντας το σχόλιο του tiamat, θέλω να πω ότι δεν θεωρώ κόσμημα τη φλίδα αλουμινίου, ούτε μέσο προβολής το κινητό τηλέφωνο. Όποιος κολλημένος το κάνει αυτό και προβάλλεται μέσω του κινητού του τηλεφώνου, είναι στα μάτια μου αστείος, το λιγότερο.
Το καλό με το μέταλλο σαν υλικό κατασκευής, σε αντίθεση με το πρόσθετο βάρος που προσφέρει και σε κάποιους δεν αρέσει αυτό, είναι η αίσθηση που αφήνει στο χέρι σου. Για την ακρίβεια, το φινίρισμα της συσκευής είναι αυτό που συμβάλλει στην αίσθηση.
Την ίδια αίσθηση είχα και με τα lumia που έχω πιάσει και το 925 πχ, είναι για εμένα κι αυτό ένα στολίδι.

Τώρα, όσον αφορά υλικά όπως ο χρυσός ή οι πολύτιμοι λίθοι, η μόνη θέση που τους αναγνωρίζω, εκτός των κοσμημάτων, είναι στα ρολόγια χειρός, μόνο και μόνο για να σφραγίσουν την πολύ λεπτή εργασία του ωρολογοποιού και του σύνθετου μηχανισμού που φιλοξενεί η κάσα του ρολογιού.
Ο χρυσός στα κινητά είναι για κλάματα.

Ventura07

με τοσους που κραζουν τα πλαστικα κινητα πιστευω οτι αυτο το κινητο θα κανει τρελες πωλησεις….
για να σας δω τωρα

adiafoross

@ Tiamat

άμα το αλουμίνιο είναι σαν τα κουτάκια της κόκα κόλα που πετάμε στην ανακύκλωση, τότε το πλαστικό της σάμσουγκ, που είναι σαν τα παιχνιδάκια της chicco, πόσο πιο χάλια είναι???

ddr2

@tiamat
Τι ζόρι τραβάς με τα αλουμινένιο κινητά?
Αποκάλεσε κανείς το κινητό σου παιχνιδάκι της chicco και τα έχεις πάρει έτσι?

ddr2

@tiamat
Τι ζόρι τραβάς με τα αλουμινένια κινητά?
Αποκάλεσε κανείς το κινητό σου “παιχνιδάκι της chicco” και τα έχεις πάρει έτσι?

Dimitris G

Επίσης, επειδή είναι χρυσός δεν θα χαράζεται εύκολα [ για όσους ξέρουν την κλίμακα Μός (Mohs) ] 😛

tiamat

χωρις προθεσεις διαφωνιας ενα πολυ ομορφο design ειναι κατι αντικειμενικα “ομορφο” και ο δημιουργος -σχεδιαστης ειναι αξιος θαυμασμου,αλλα ειναι ατοπο να το αποκαλεσεις “κοσμημα” οταν αυτο ειναι φτιαγμενο απο πλαστικο η’ αλουμινιο -παμφθηνες- δηλαδη πρωτες υλες …

επισης ενα ομορφο design μπορει να ειναι διαμορφωμενο ακομα και απο πετρα, πηλο η’ λαστιχο… ΔΕΝ ειναι κοσμημα ομως.

για να ειναι κοσμημα πρεπει να ειναι πλασμενο απο ακριβα ,σπανια ,πολυτιμα υλικα, που δεν υπαρχουν σε ευρεια διαθεση αλλα ακομα και ετσι δεν καλυπτει ολες τις προυποθεσεις να αποκαλεστει “κοσμημα” αν πρωτιστως αυτο δεν εξυπηρετει τον σκοπο του καλλωπισμου

ενα διαμαντενιο καλοριφερ δεν μπορει με τιποτα να αναφερθει ως κοσμημα.., το ιδιο φυσικα και ενα τηλεφωνο… αλλα ΑΝ ειναι και θελουμε να αναφερθουμε οπωσδηποτε ετσι για ενα κινητο ας ειναι τουλαχιστον για κατι σαν αυτο και οχι ΤΟ ΠΑΜΦΘΗΝΟ ΤΣΟΦΛΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ IPHONE που καποιοι εκ των “ιδιαιτερα ευφυων” κατοχων του νομιζουν οτι ειναι κατι σαν… VACHERON CONSTANTIN..

ddr2

Ακούγεσαι σαν κάτοχος φτηνής κινέζικης πλαστικούρας…

Αντώνης Μαρίνος

Ένα δίκιο το έχει το tiamat, μας έχουν πρήξει τα @@@ οι μηλάδες με τα “premium” κινητάκια τους και την υψηλή αισθητική τους. Αν και προφανώς χρυσό κινητό = επιτομή του κιτς, εδώ όντως έχει νόημα η φράση “όσα δεν φτάνει η αλεπού” (και ακόμα περισσότερο στα Vertu), γιατί ενώ κάλλιστα μπορώ να δώσω 800€ για να πάρω ένα υπερτιμημένο μηλαράκι, δεν θέλω να με πιάνει κορόϊδο ο τσοπάνης Apple. Ενώ τα 2,5-3Κ, ε όσο να’ναι, όποιος δουλεύει για τα λεφτά της οικογένειας, θα ζοριστεί να τα δώσει για κινητό….

Nio

Δεν καταλαβαίνω την φράση όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Και νομίζετε εσείς ότι θα πουλήσετε μούρη σε κάποιον πλούσιο? Που ούτε θα το κοιτάξει? Θα σκάσεις μούρη με το παπάκι η με το κουβαδακι και θα πουλήσεις μούρη με το κινητό? Συνέλθετε νεοέλληνες. Ότι κάνετε κάντε το για τον εαυτό σας όχι για τον διπλανό σας.. Ο Άραβας με κινητό πουλάει μούρη? Τι άλλο θα ακούσω θεέ μου? Ο Άραβας το χρυσό κινητό θα το αγοράσει για να καρφώνει προκες.

ddr2

@Νio
Τη φράση αυτή, δεν την είπε κανείς. Μόνο ο tiamat.
Φυσικά και κανείς δεν θα πουλήσει μούρη με το κινητό του. Αν τώρα οι haters θεωρούν ότι κάποιος πουλάει μούρη με το κινητό του, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Δικό τους κόμπλεξ.
Μούρη με το κινητό δεν πουλάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας δεν μπορεί να αγοράζει το κινητό που του αρέσει στην όψη και στο χέρι του. Δεν το κάνει για να πουλάει μούρη, το κάνει για να ικανοποιήσει το αισθητικό του κριτήριο. Αν έχει τέτοιο.

Αντώνης Μαρίνος

@Nio: και όμως, δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι χρήστες (κυρίως Apple, αλλά τελευταίως και Samsung) θεωρούν ότι “μοστράρουν” το κινητό τους…πάντως δεν πιστεύω ότι δεν το έχεις δει/παρατηρήσει. Επιπροσθέτως, κάποιο όντως μοναδικό κινητό (όπως τα διάφορα κιτσαριά επίχρυσα ή τα Vertu) ξεχωρίζει όπως και να το κάνουμε. Εσύ και εγώ μπορεί να μην τα “μοστράρουμε” και να τα έχουμε αγοράσει για την μοναδικότητά τους (όπως π.χ κάποιος που αγοράζει Ferrari γιατί είναι καλά αυτοκίνητα και όχι γιατί είναι “δήλωση”), αλλά δεν συμβαίνει έτσι με όλους…

Και ποιος δεν θυμάται τη σκηνή στο Ocean’s 12, που ο Paccino σχεδόν φτάνει σε οργασμό όταν κάνει unboxing (!!!) στο yet-not-on-the-market χρυσό Samsung ??

Αντώνης Μαρίνος

Edit: sorry, λάθος, η ταινία ήταν το Ocean’s Thirteen

Και Nio, αν μου έδιναν 1€ για κάθε φορά που έχω διαβάσει τη φράση αυτή στο myapplephone από Apple users, θα είχα τώρα….δεν ξέρω, γύρω στα 25-30€ ? 😀

Panagiotis Koundis

@Nio “Ο Άραβας το χρυσό κινητό θα το αγοράσει για να καρφώνει πρόκες.” τι είπες ρε τσάκαλε;; αχαχχαχααχαχχααχ

Nio

O αραβας εχει την ferrari για να πηγαινει στο super market και αμα του σκασει το λαστιχο σιγα μην καθεται να το αλλαξει. Βαζει κοτες μεσα και την κανει κοτετσι. Αλλα ετσι ειναι.! οσα δεν φτανει η αλεπου…… Εχει χρυσο κωλο χαρτο γιατι ειναι πιο υγιεινο. Τωρα αν εσεις δεν εχετε… οσα δεν φτανει η αλεπου…… Επισης φτιαχνει ολακερα νησια σε σχημα φοινικα. Εσεις τι εχετε φτιαξει εστω με lego? Στο burj khalifa εχουν θεα απο ελικοπτερο. Στην καλυβα σας τι θεα εχετε? Αν τα εχετε αυτα πουληστε μουρη. Τωρα με κατι αιφονακια και χρυσα δοντια εεε κινητα, τι να πουλησετε? Αν δεν εχεις ολο το πακετο…. ειναι ασχημο…… Ειναι σαν να εχεις κανει κοιλιακους και να εισαι τριγωνοβυζουλης με γυναικομαστια…

Tony Cool

Το οτι οι τύποι που πουλάνε μόστρα με τα κινητά, ρούχα, αμάξια κλπ ζουν ανάμεσά μας όλοι το ξέρουμε. Το ότι αυτοί οι τύποι ακουμπάνε το apple/Samsung/whatever στο τραπέζι της καφετέριας και πιστεύουν οτι θα βγάλουν γκομενα/θα τους δουν οι υπόλοιποι σαν εξέχοντα μέλη της κοινωνίας/θα μεγαλώσει το μόριο τους κλπ και αυτό το ξέρουμε. Το ανησυχητικό είναι ότι αυτοί οι τύποι αντί να προκαλέσουν σε πολλούς απο εσάς οίκτο και λύπηση όπως θα έπρεπε, καθώς είναι ξεκαθαρα προβληματικά άτομα, σας προσκαλούν θυμό, φθόνο και παρεμφερή συναισθήματα. Κοιτάξτε το λιγο αυτό γιατί δείχνει ζήλια και μας κάνει να πιστεύουμε πως αν είχατε την οικονομική δυνατότητα θα κάνατε ακριβώς τα ίδια.

john

Λοιπον ηπαρχουν διαφορα ατομα μου περνουν κινητο…

1)κινητο για να μιλαω απλα…
2)κινητο για να το βλεπουν οι αλλοι
3)κινητο για να κανεις τη δουλεια σου
4)κινητο ποιο ακριβω απ ολα τα αλλα
5)κινητο τελευτας γενιας
6)κινητο που εχει ονομα για εφε
7)κινητο που κανεις τα παντα γιατι σου χρειαζεται
8)κινητο περασμενεις χρονιας για οικονομικους λογους
9)κινητο κινεζικο γιατι κανει οτι τα αλλα ποιο οικονομικα
10)κινητο φθηνω και λεει οτι ειναι καλυτερο απο τα τελευταια μοντελα γιατι δεν εχει λεφτα να τα αγορασει

Και αλλα…

minas

Η αισθητική είναι περίεργο πράγμα…δηλαδή βάση ποιάς κλίμακας ή με ποιά λογική θα χαρακτήριζε κάποιος κιτς ή κακόγουστα τα κινητά αυτά; είναι πολύ αόριστο αυτό και υποκειμενικό. Αν είχα τη δυνατότητα θα έπαιρνα χαλαρά το επιπλατινωμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.