5 λόγοι που το HTC One M8 είναι καλύτερο από το Galaxy S5 σύμφωνα με την HTC

Σύμφωνα με την HTC το νέο One (M8) είναι καλύτερο και ξεχωρίζει από το Samsung Galaxy S5 για 5 βασικούς λόγους, είναι μεταλλικό, έχει στερεοφωνικά ηχεία, είναι πιο εύκολο στη χρήση, έχει Duo Camera και καλύτερο after sales service. Τα παραπάνω προκύπτουν μέσα από φυλλάδιο που μοιράζει η HTC στους πωλητές της στα καταστήματα.

Πρόκειται για συνηθισμένη τακτική που όσοι εργάζεστε ή έχετε εργαστεί σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας θα την έχετε συναντήσει και από άλλους κατασκευαστές.

Επί του πρακτέου, συμφωνείτε με όσα περιγράφει το φυλλάδιο; Που ξεχωρίζει το One (M8);

HTC One M8 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Samsung Galaxy S5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, 5 λόγοι που το HTC One M8 είναι καλύτερο από το Galaxy S5 σύμφωνα με την HTC

, 5 λόγοι που το HTC One M8 είναι καλύτερο από το Galaxy S5 σύμφωνα με την HTC

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Για τα ηχεία ναι. Τα αλλα δεν νομίζω να συμφωνήσουν και πολλοί.
Το μέταλλο δεν είναι συν. Θέμα γουστου είναι.

Πανος.Λαστ

Παλι καλα που δεν βαλαν για λογο την “μικροτερη” οθονη.
Θεωρω λαθος τετοιοι παραγοντες να σε αποτρεψουν απο την αγορα ενος smartphone ολοι που ειμαστε λιγο ψαγμενοι κοιταμε σοβαροτερα πραγματα!

tech21man

Buy me please! I f#$%# up the camera and the screen and I need to sell these…

Island

Μου αρέσει που ασχολείστε όλοι με την τεχνολογία και δίνετε σημασία μονο στο HW.

Το ότι το Sense είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε SW (Android) κανεις δε το σχολιάζει.

Αυτή τη στιγμή το M8 είναι το κορυφαίο κινητό στο κόσμο με μονο μειονέκτημα τις μακρινές λήψεις φωτογραφιών…..στις κοντινές είναι πολύ καλο.

Ακόμα και από πλαστικό να ήτανε πάλι κορυφαίο θα ήτανε.

Theo

@Island Γτ το συγκρινες με το gs5 και εχεις κιολας αποψη ;Ελεος πια με καποιους που προσπαθουν να μας πεισουν για κατι ενω δεν το εχουν πιασει στο χερι. Ειπαμε οτι η σαμσουνγκ φετος μας τα χαλασε με την εμφανιση του gs5 αλλα οσο για το λογισμικο πολυ το παινευουν. Οχι οτι το htc δεν θα τρεχει αλαγκαριστα. Αλλα μην λετε οτι σας κατεβει. Απο την εποχη του gs2 τα σαμσουνγκ τρεχουν πολυ smooth σε σημειο νεξους. Ειδαμε και το sensation τοτε που πηγε να τα βαλει με το s2 αλλα μαπα το καρπουζι.

Island

Επίσης θα ήθελα να συμπληρώσω ότι και το Nokia 930 το θεωρώ εξίσου κορυφαίο.

Island

@theo έχω το M7 και καταλαβαίνω πως θα είναι το M8…..Ακόμα πιο κορυφαίο σε Android.

Επίσης διάβασα σε ελληνικό forum από φίλους που το αγοράσανε εδώ και 10+ μέρες, τα συμπεράσματα τους και λένε τα καλύτερα.

Το τι γινότανε παλιά δεν έχει καμια σημασία…από πέρυσι αλλάξανε τα πράγματα….Τζάμπα μιλάς.

Ήδη αυτή τη στιγμή έχουν αναφερθεί λαγκαρισματα και για το S5.

Το sense είναι σα να δουλεύεις WP 8.

Γιαννης

6ος λόγος… είναι 10 € φθηνότερο απ’ το S5! χοχοχοχο!

dark_master

@Theo ποτέ τρέχανε τα Samsung νεράκι?
Όταν ακόμα κ το Note 3 με 3 GB Ram, κολλούσε κ ειδικά στις εφαρμογές της Samsung? Όταν η αναβάθμιση του S3 σε 4.3 τους ανάγκασε να την πάρουν πίσω γιατί το lag πήγαινε σύννεφο κ τα service centers τους είχαν κατακλυστεί από δυσαρεστημένους πελάτες τους ή όταν βγήκε το αντιπρόεδρος τους κ το δήλωσε επίσημα σε meeting με αναλυτές δήλωσε πως δεν είναι δυνατοί σε θέμα software?
Μη λέμε ότι θέλουμε…

Μιχάλης

@island ποιες κοντινές φωτογραφίες ; Δεν σε αφηνει καν να βγαλει κοντινές φωτογραφίες. Η κάμερα εννοείται πως είναι καλύτερη στην μερα του s5 λόγω πολύ μεγαλύτερης,ανάλυσης . Μόνο το βραδυ μένουμε να δουμε την κάμερα του s5 και να συγκρίνουμε . Αμα το HTC one είχε την κάμερα του s5 θα ήταν το τέλειο κινητό πραγματικά . Μόνο σε αυτο χάνει . Και μην μιλήσω για το άθλιο focus που κάνει με την δεύτερη κάμερα

andrew

Dark master απο οτι φαινεται η γνωση σου για τα κινητα κυριως για samsung ειναι οπως η δικη μου για τους πυραυλους ποτε κολλησε μωρε το note 3 που διαβαζεται οτι καφριλα υπαρχει και εχεται και αποψη ειχα iphone 5 το αλλα ξα για s4 galaxy και τωρα εχω το note 3 δεν μου εχει κολλησει ουτε μια φωρα εχεις και αποψη κιολας

giannaras

Όσο αφορά το note3 το έχω ακριβώς 6 μήνες συνδεδεμένο με το gear συνέχεια με μια κάρτα 64 σχεδόν γεμάτη πραγματικά δεν μου έχει κολλήσει πότε και είναι και ο λόγος που δεν με βλέπω να παίρνω το s5 τουλάχιστον αν δεν πέσει σημαντικά η τιμή του έχω πάρει όλα τα S kai note σαν αυτήν την συσκευή όμως καμιά επίσης και Sony lg iPhone και άλλα πολλά για μην θεωρηθεί ότι είμαι μόνο Samsung περιμένω την στιγμή που θα μου κάνει κόλπα αλλά τίποτα είμαστε 4 φίλοι με την ίδια άποψη Τώρα για το HTC έχω σχηματίσει καλή άποψη και περιμένω να δω και τα δύο από κοντά και στα χέρια μου

Island

Τι να κάνουμε ρε παιδιά, κινητό χωρίς καρούμπαλο,λεπτό,μεγάλη μπαταρία,χωρίς bezels,ασύρματη φόρτιση,stereo ηχεία,super camera και αδιάβροχο δεν υπάρχει πουθενά.

Διαλέγεις και παίρνεις.

Όλα τέλεια είναι σε γενικές γραμμές.

tech21man

Ειναι HTC ομως. Βασσ κλας πλεον.

dark_master

@Andrew επειδή λοιπόν είμαι άσχετος σου προτείνω (φιλικά) να δοκιμάσεις τα εξής: 1 Δοκίμασε να ανοίξεις τον browser της Samsung σε ενα site σχετικά βαρύ και δοκίμασε να πλοηγηθείς επάνω κάτω.. πες μου μετά αν το κινητό παρουσιάζει lag κατά το φόρτωμα. 2 Δοκίμασε να κλείσεις τις εφαρμογές του κινητού σου (κάνε το και επανεκκίνηση αν θες) και πές μου μετα από μισή ώρα πόση ελεύθερη ram θα σου έχει μείνει και πόση θα έχει μείνει σε ένα One (αφού επαναλάβεις τα ίδια βήματα). Δε σου λέω να δοκιμάσεις nexus (που είναι γυμνό) γιατί εκεί θα κλαις… 3 Επειδή εγώ είμαι άσχετος όπως είπες, (χωρίς να ξέρεις αν έχω/είχα ποτέ στη κατοχή μου προιόντα Samsung και ποια) σε ερώτηση μου σε merchandiser της Samsung που πέτυχα τυχαία σε κατάστημα γιατί βάλανε 2GB Ram στο S5 και όχι 3GB όπως στη σειρά Note η απάντηση είναι αυτή που ανέφερα παραπάνω (λόγω bloatware). 4 Επειδή φαντάζομαι όμως ότι και αυτός, παρόλο που δούλευε στη Samsung είναι άσχετος, σου παραθέτω τη δήλωση ενός CEO της Samsung η οποία δημοσιεύθηκε σε ένα δευτεροτρίτο site του εξωτερικού που λέγεται theverge (ποιος να το γνωρίζει άραγε…) στην οποία αυτός ο άσχετος που δουλεύει στη Samsung και… Συνέχεια »

Solon

Σωστό για το μέταλλο.
Σωστό για τα ηχεία.
Λάθος για την κάμερα, η ultrapixel κάμερα είναι χάλια στην ανάλυση.
Σχετικό, το ποιο εύκολο αφού κάποιος που είναι συνηθισμένος στο stock Android θα πρέπει να μάθει από την αρχή το sence.
Σχετικό και για την after sale υποστήριξη αφού εξαρτάται εν πολλοίς από τον αντιπρόσωπο. Σε Ελλάδα τουλάχιστον είναι και οι δύο εταιρίες μέτριες όσον αφορά την υποστήριξη.

andrew

Dark master δεν σου μηλησα για το s5 για το note 3 σου μηλησα ουτε εμενα μου αρεσει το s5 λοιπον τα δοκιμασα ολα μπας και δω αν εχεις δικιο τελικα μονο στον δευτερο λογο ειχες δικιο τωρα πες ποσο εσυ στις ιδιες ιστοσελιδες πως παει αλλα θα σου πω εγω γιατι σε εχω μαντεψει σε ολα παει μπαλα εεε ασε μας ρε φιλε δεν σου λεω οτι ειναι μαπα το htc αλλα οχι και να το συγκρινεις με το note 3 που ειδικα σε αυτο το μοντελο το software δεν τρωει lag και οσο αναφορα το αρθρο που ειδατε ρεσεις οτι το htc ειναι ποιο ευκολο το μενου του απο το s5?

dark_master

@Andrew με εντελώς φιλική διάθεση και χωρίς να θέλω να δημιουργήσω παρεξηγήσεις:
1 διόρθωσε την ορθογραφία σου βγάζεις μάτια.
2 αφού με μάντεψες σωστά, δε μου δίνεις 6 αριθμούς να παίξω κανένα joker και να μοιραστούμε τα κέρδη?

Στο θέμα μας τώρα.
1 όσον αφορά τον browser δεν είμαι μόνο εγώ που τα λέω. Δοκίμασε να δεις τι γράφουν στα threads των xda και θα καταλάβεις τι εννοώ.
2 έχεις δουλέψει ποτέ κινητό με sense? Ενδεικτικά να αναφέρω:Smart dialer στα ελληνικά, φωνητική κλήση στα ελληνικά (και πριν παρεξηγηθώ αναφέρομαι σε σύγκριση με κινητά Android όχι ios,nokia), blinkfeed (πλέον και ως magazine ui στα tablet της Samsung) κτλ. Αν όχι, εντελώς φιλικά δούλεψε ένα κινητό με Sense 5 και άνω και μετά εδώ είμαστε να τα πούμε τις αποψεις μας.

Drake

Ο andrew μάλλον τα παίρνει από τη Samsung δεν εξηγείται αλλιώς!!! Είχα Samsung (S3 και S4 για καμιά βδομάδα και τα δύο) και τα ξεφορτώθηκα άρον άρον!!! Στο θέμα μας τώρα, ο μόνος λόγος που δεν θα προτιμούσα το One M8 ίσως να ήταν η camera. Κατασκευή, αίσθηση στο χέρι, ήχος και Sense πιστεύω του δίνουν το προβάδισμα ακόμη κι απ’το κορυφαίο πλέον Z2 το οποίο, αν και μπορεί να κοντράρει κάπως σε κατασκευή και ήχο και φυσικά κερδίζει σε camera, χάνει πανηγυρικά απ’το κορυφαίο (για Android πάντα!) Sense. To S5 δεν το υπολογίζω καν στην εξίσωση!!!

dark_master

@Drake χωρίς να θέλω να σε ξενερώσω δες το παρακάτω άρθρο, και την επίσημη απάντηση της Sony, όσον αφορά το Ζ2

https://www.xperiablog.net/2014/04/08/xperia-z2-owners-reporting-issues-with-gaps-in-chassis-and-overheating-with-4k-video/

προς το παρόν έχει ακουστεί ότι η Sony κατέφυγε σε στη Nec για να δανειστεί το σύστημα υδρόψυξη της τελευταίας την οποία είχε χρησιμοποιήσει πρώτη η Nec πριν 2 χρόνια σε smartphone. Και πριν προλάβουν κάποιοι να χαρούνε με την παραπάνω εξέλιξη να αναφέρω ότι αν όντως ισχύει αυτό (υδρόψυξη σε κινητό) θα υπάρχουν προβληματα μετά από τυχαία πτώση του κινητού, καθώς και με την προσθήκη του υγρού ψύξης μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.
Επίσης η ύπαρξη micro SD δεν λύνει το θέμα καταγραφης Video στα 4Κ καθώς θέλει πολύ γρήγορα αλλά κυριως πολύ αξιόπιστη κάρτα μνήμης διαφορετικά υπάρχει περίπτωση να σου “σκάσει” η SD και να χάσεις ότι έχεις σε αυτή. Πληροφοριακά μόνο η Sandisk extreme pro μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοιες απαιτήσεις αν κ πάλι έχω τις αμφιβολίες μου…

όπως σωστά αναφέρεις και εσύ τα πάντα δεν είναι θέμα hardware…

xtekto

εγω παλι είχα s3 και εχω s4 και δεν μου κολλησαν ποτε….!!! απο την αλλη δεν ξαναπαιρνω σονυ ποτε μου,γιατι παλιο που ειχα μου βγαζε θεματα συνεχεια….δεν θα βγαλουμε ακρη ποτε…!!! συγκρινουμε κινητα με τεραστιες πλεον δυνατοτητες και ο καθενας θα βγαλει τις αντιπαθειες και τις συμπαθειες του για την καθε εταιρια προκειμενου να συγκρινουμε ποιο ειναι καλυτερο!!!απλα ρε παιδια μην παμε να περασουμε οτι ντε και καλα κολλανε ολα τα samsung, γιατι οπως λετε για τον φιλο οτι τα παιρνει απο την σαμμυ, εγω μπορω να σας αποκαλεσω haters…!!!

Αλεξανδρος

Εάν θα έπαιρνα Samsung θα ήταν κανένα κλιματιστικό, όταν είχε η HTC smartphone η Samsung είχε ανακαλύψει τα πλήκτρα για τα τηλέφωνακια που έβγαζε…

Drake

@dark_master δεν ξενερώνω καθόλου! Εξάλλου αν αποφασίσω να πάρω κάποιο απ’τις φετινές ναυαρχίδες θα έπαιρνα το HTC!!! Είναι μια συσκευή που χαίρεσαι πραγματικά να τη κρατάς στο χέρι και φυσικά το Sense που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο!
Αλλά επειδή μου τη σπάει που έχουν ξεφύγει όλα σε μέγεθος, θα περιμένω να δω και τις mini/compact προτάσεις της κάθε εταιρίας!
@xtekto έχω δουλέψει όλα τα λειτουργικά και από όλες τις μεγάλες εταιρίες, οπότε πιστεύω ότι μπορώ να εκφέρω μια πιο ολοκληρωμένη (προσωπική πάντα) άποψη από κάποιον ο οποίος έχει δουλέψει ή είναι κολλημένος με μια μόνο μάρκα! Τώρα αν εσύ αυτό το λες Hater, ok δεκτόν!!!

dark_master

@xteklo εμένα μπορείς να με αποκαλέσεις hater αν μου αποδείξεις με επιχειρήματα ότι έχω λάθος. Εκεί πίστεψε με θα παραδεχτώ το λάθος μου. Αν όμως μπαίνεις μέσα και λες πχ είναι samsung και είναι καλό επειδή είναι Samsung ή δεν αντικρούεις τα επιχειρήματα που σου παραθέτει ο άλλος τότε πως περιμένεις να μην σε κράξουν. Σε τεχνολογικό forum είμαστε. όλοι έχουμε μια Α γνώμη αλλά καλό θα είναι να την τεκμηριώνουμε με επιχειρήματα. Το να μπαίνεις όμως μέσα να λες κατι που δεν στέκει ή δεν είσαι σε θέση να το τεκμηριώσεις μόνο και μόνο γιατί κάποιος σου είπε κάτι ή επειδή εσύ το αγοράσες και πρέπει να δικαιολογήσεις στον εαυτό σου ότι είναι σωστή η αγορά του…ε όπως καταλαβαίνεις δεν είναι κ το πιο σωστό.

Γιαννης

@dark_master respect φίλε μου! Μια χαρά τα λες! Όσο για το S5, θα το ξαναπω για χιλιοστή φορά, το απορρίπτω λόγω κακόγουστου συνδυασμού τιμής και άθλιας “τρυπιτής” εμφάνισης πίσου μέρους.

Γιαννης

Samsung lovers ελάτε μην κλαίτε!

xtekto

φιλε dark_master καταρχας δεν με καταλαβες καλα νομιζω…δεν ειπα οτι ντε και καλα εισαι hater…ειπα οτι οπως λετε εναν ανθρωπο που απλα εχει βρει το κινητο που του ταιριαζει στο “προσωπο” της σαμμυ οτι τα παιρνει απο τη σαμμυ, ετσι εγω μπορω να σας πω haters…ειναι λαθος και το ενα και το αλλο, αυτο εννοουσα…. Τωρα προφανως και για μενα εχεις αδικο και διαφωνω μαζι σου και εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τη σαμμυ, και μονο προς lg μερια κοιτω αυτη τη στιγμη…δεν ειμαι κολλημενος εννοειται απλα αυτη ειναι η αποψη μου…..ενδεικτικα σου αναφερω οτι εχουν περασει απο τα χερια μου σχεδον ολες μα ολες οι εταιριες (σαμμυ,Nokia,htc,sony,blackberry) και για πολυ λιγο iphone που γενικα δεν το σχολιαζω καν μη μπορωντας να ειμαι αντικειμενικος, γιατι ειμαι πολυ εναντιον των iphone…οπως καταλαβαινεις ειμαι ικανος να σχηματισω μια καλη σχετικα αποψη οχι μονο για τις εταιριες αλλα και για το λογισμικα. Θελω να σου πω επισης πως εμενα προσωπικα δεν μου χρειαζεται να δικαιολογησω κατι στον εαυτο μου, γιατι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με την επιλογη μου αυτη τη στιγμη(σ4)….Δεχομαι την αποψη σου εννοειται, χωρις ομως να συμφωνω κιολας….Δεν θα κατσω να σου πω τωρα γιατι περνεις εσυ htc με καμερα 4mp… Συνέχεια »

dark_master

Το κατάλαβα και δεν το παρεξήγησα. Αυτό ειναι το σωστό να υπερασπιζόμαστε ότι θέλουμε αλλά με επιχειρήματα.Και δεν γίνεται όλοι να έχουμε την ίδια άποψη ούτε τις ίδιες ανάγκες. Εμένα πχ δεν με νοιάζουν τα παραπάνω mp αλλά η απόδοση πχ το βράδυ. Δεν θα εκτυπώσω ποτέ καμία φωτογραφία. Το πολύ πολύ να ανεβάσω καμία σε κανένα κοινωνικό δίκτυο, να την δω στον υπολογιστή μου ή να την εκτυπώσω σε κανονικό μέγεθος.(αν και μεταξύ μας πολύ λίγοι θα εκτυπώσουν φωτογραφίες σε μέγεθος μεγαλύτερο του κανονικού). Εκεί και με 3MP κάνω τη δουλειά μου όπως την κάναμε τόσα χρόνια πριν. Άλλωστε κάτι που δεν αναφέρεται σε πολλές περιπτώσεις είναι ο φακός. Υπάρχουν πχ τηλέφωνα με κατ’όνομα 13MP που η πραγματική τους ποιότητα είναι 5MP ή 8MP στη καλύτερη περίπτωση.
Εν το προκειμένω, τα σχόλια μου πήγαιναν περισσότερο σε κάποιους που επανειλημμένα μπαίνουν μέσα και χωρίς να δικαιολογήσουν την απόψη τους πετάνε κάτι γιατί κάπως,κάπου κάτι ακουσαν ή γιατί κάποιος τους το πούλησε και όπως είπα πρέπει να αποδείξουν την αναγκαιότητα της αγορας του.

telas

Σαν κάτοχος του πρώτου HTC ONE θα πω ότι λέω για το Μ7 και για το Μ8, το κινητό πάσχει από μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και κάμερα. Όλα τα άλλα είναι ΤΕΛΕΙΑ.

Προσοχή, όταν λέω κάμερα όχι τις software λειτουργείες όπως ZOE, Slow mo, Video Highlights (που τα σπάνε) αλλά σαν hardware. Περίμενα η HTC να μάθει από το λάθος της με την κάμερα αλλά δεν ίδρωσε το αυτάκι παρά το κράξιμο σε forums από χιλιάδες κατόχους. Αν δεν πουλήσει όσο πρέπει δύο θα είναι οι λόγοι, κάμερα και μπαταρία.

Φέτος δεν θα προτιμήσω την ναυαρχίδα καμίας εταιρείας, αν προτιμούσα όμως πάλι HTC θα έπαιρνα.

Περιμένουμε του χρόνου τώρα να δούμε τι θα δούμε! Προς το παρόν μένουμε με το HTC one M7.

andrew

Dark master σε παρακολουθω εδω και ωρα μπας και βαλεις γλωσσα μεσα λοιπον κανε μια γηρα φιλε στο youtube καιδες note3 vs οποιο θελεις τωρα αφου θελεις να πυσεις οτι εχεις δικιο πες οτι θες μια φωρα εγω την γνωμη μου την ειπα και ετσι για να ξερεις το software της samsung ξεπερεασε και τα iphone τουλαχιστον καταφερε να ξεπερασει και κατι η σαμμυ δεν εμεινε στασιμη σε αντιθεση με την htc που πηρε το καλουπι του iphone εξωτερικα και εκανε μερικες αλλαγες για να σας το παρουσιασει

Γιαννης

@xtekto έχω samsung tablet… Τι έχεις να πεις τώρα fanboy??? Απλά έχεις πρόβλημα με όποιον δηλώνει μη ικανοποιημένος από το S5 λόγω εμφάνισης και τιμής, και ακριβώς γι αυτό, επειδή είσαι fanboy.

Τομ

Μεταλλο στα συν. Ηχεια επισης. Πιο ωραιο λογισμικο και πιο γρηγορο ναι. Ολα τα αλλα δεν νομιζω. Καμερα; ε οχι. Επισης απο περυσι τα htc ειναι μεγαλα με μικροτερες οθονες αρα τι one handed use.. και για σερβις ακουω τα χειροτερα

Drake

@andrew εντάξει παλικάρι, το καταλάβαμε ότι είσαι fanboy της Samsung και επιεικώς ανορθόγραφος! Πόνεσαν τα ματάκια μας!!! By the way, το HTC One με το καλούπι του iPhone και τις μερικές αλλαγές όπως είπες, βγήκε κινητό της χρονιάς στα περισσότερα τεχνολογικά site, στο Mobile World Congress και σάρωσε όλα τα βραβεία για το καλύτερο design!!! Μάλλον όμως όλοι αυτοί ήταν άσχετοι σωστά;;;

@Tom το one handed use μάλλον το υποστηρίζουν επειδή είναι πιο μικρό σε πλάτος, κάτι που το κάνει αυτόματα και ευκολότερο στη χρήση με ένα χέρι…Ευκολότερο απλά όμως, γιατί με 70.6 mm πλάτος σίγουρα ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα χρησιμοποιήσει δύο χέρια για άνετη χρήση!!!
Όσο για το service παιδιά μη μπερδευόμαστε με την Ελληνική αντιπροσωπεία. Αναφέρεται καθαρά στο πρόγραμμα HTC ADVANTAGE το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αντικατάσταση της οθόνης δωρεάν σε περίπτωση που σπάει και το έχεις λιγότερο από 6 μήνες, σου δίνουν δωρεάν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο Google Drive και σου εγγυώνται σίγουρες αναβαθμίσεις!

Φωτης

Εγω ενα θα πω..Πάρτε το χαμπάρι τέλειο κινητο δεν υπαρχει..το κάθε ενα εχει τα + κ τα -..Εγω μαλλον θα περιμένω κ θα πάρω η g3 η note4..Θα τα σπάνε πραγματικα!!!!

dark_master

@Andrew φίλε μου φάσκεις και αντιφάσκεις. Επειδή όμως θες να σου δώσω στοιχεία να σου αναφέρω ενδεικτικα (με στοιχεία) ότι: Η λογική σου λοιπόν πήρε το καλούπι του iphone να σας το παρουσιάσει μόνο άκυρη είναι.Αλλωστε γιατί να αλλάξει ένα σχέδιο που βραβεύτηκε πέρυσι περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο? (μη μιλάμε και για σχέδιο στο σπίτι του κρεμμασμένου…ντροπή!!!) Το θέμα δεν είναι να κάνει μόνο με το εξωτερικό κομμάτι της συσκευής αλλά με το πως συνδιάζεις το hardware με το software. Αυτό παραδέχτηκαν κ οι άνθρωποι της Samsung αλλά εσύ δεν θες να καταλάβεις. Και αυτό δοκίμασαν να κάνουν τώρα στο S5 και πολλοί γκρίνιαξαν ότι έμεινε πίσω τεχνολογικά. Λες και αν πάρεις ένα κινητό με 80 πυρήνες και 100 GB Ram αλλά με memory leaks και κακογραμμένο software θα δεις διαφορά. Επίσης συγνώμη που θα στο πω αλλά δεν αγοράζεις ποτέ κάτι επειδή το είδες στο youtube… ούτε είναι μέτρο σύγκρισης… και ούτε τα benchmarks είναι… η πραγματική καθημερινή χρήση είναι καθώς και άλλα όπως η υποστήριξη, τα μη προβλήματα κτλ. Δεν νομίζω πχ εσύ να αγοράζεις ένα αυτοκίνητο χωρίς να το οδηγήσεις ή να διαβάσεις κριτικές, να δεις τι προβλήματα βγάζει κτλ αλλά μόνο από τους αριθμούς και… Συνέχεια »

xtekto

Μου κανες τα μουτρα κρεας τωρα @Γιαννης…δεν θα κοιμηθω μ αυτο που μ ειπες…!!! Εισαι κατηγορια funboy εσυ

xtekto

Κωστα με συγχωρεις εχεις απολυτο δικιο το κοβω εδω!!!

theo1

Εγω δεν ειμαι φαν καμιας εταιριας οτι καλο βγαινει και μου αρεσει θα το πω αλλα στην προκειμενη περιπτωση δεν νομιζω οτι στεκουν ολοι αυτοι οι λογοι χωρις να περνω το μερος της σαμμυ γιατι το s5 ειναι ενα ανανεωμενο s4 αλλα δεν μπορω να πω οτι κατι τετοιο ισχυει ειχα htc lg iphone και samsung εχω τωρα το galaxy s4 ειδα καποιους πριν που προσπαθουν να βγαλουν το s5 και το note 3 αχρηστα και καποιους που αυτα τα τηλεφωνα τα εκθειαζαν παιδια χαλαρωστε γι αυτο υπαρχουν τοσες εταιριες για να διαλεγουμε τωρα αν ειναι ποιο γρηγορο το htc η το s5 δεν ξερω αλλα εστω και ενα απο αυτα να ειναι μηλαμε για διαφορα 0.7 δευτερολεπτα πιο γρηγορα σιγα μη σφαχτουμε για εταιριες που στο κατω κατω μας βλεπουν απλα σαν ενα πορτοφολι

Enzo

Υπήρξα φίλος της HTC για πολλά χρόνια (wildfire, desire, desire s) αλλά σε κάθε μια από αυτές τις συσκευές είχα πολλά προβλήματα και εχασα κάθε εμπιστοσύνη στην μάρκα.

Αντίθετα, με το s2 και s3 που πήρα στην συνέχεια, κόλλησα με την Samsung εντελώς. Με το s5 (το οποίο σκόπευα να παρω) απογοητευτηκα εντελώς αλλά και παλι μου ηταν αδιανόητο να μην παρω Samsung. Οποτε πηρα note3. Απλά οτι καλύτερο

Οσο για το One, είναι πανέμορφο, το μέταλλο ακρως θεμιτο, το sense οπως το θυμάμαι από τα παλιά, παρα πολυ πρακτικό, αλλά η εμπιστοσύνη εχει χαθεί.

focus

Χαιρετώ την παρέα.

Είμουν κάτοχος iphone μέχρι και το 5άρι. Το οποίο όταν πήγα να αλλάξω τον Δεκέμβρη του 13 με το iphone 5s με έπεισαν και αγόρασα το samsung note3. Για να μην μακρηγορώ είχα πολλά λειτουργικά προβλήματα (ώς επαγγελματίας) και το τηλέφωνο βρισκόταν συνεχώς στο άθλιο service για “αναβάθμιση λογισμικού”.
Έστειλα e-mail στην Samsung Κορέας, Ελλάδος και τελικά 7 μήνες μετά μου ενέκριναν πίστωση του ποσού που το αγόρασα στο κατάστημα αγοράς.
Γιατί γράφω εδώ?
Επειδή αν είχε κυκλοφορήσει το iphone 6 θα το έπαιρνα αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει… Επειδή το note 3 μπορεί να είναι όντως καλό αλλά πλέον το φοβάμαι… Επειδή πρέπει να αγοράσω ένα νέο “υπερκινητό” άμεσα περίπου στα 800 ευρώ… Σκέφτομαι και θέλω απόψεις για το HTC M8, για το HTC ONE MAX και για το S5… (Σημειώστε ότι έχω και ένα gear που δεν ξέρω αν λειτουργεί με HTC)

Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα. Θέλω απαντήσεις με σκοπό μόνο να με βοηθήσετε για την αγορά νέου κινητού και όχι σχόλια τύπου που διάβασα παραπάνω…

htc one m8

Εχω το htc one m8 κ ειμαι ευχαριστημενος κ απο δεθα γρηγοραδας κ γενικα ειδα σε πιο πανω σχολιο για της μακρινες λυψης για το μονο μειονεκτημα.ισως ξαναλεω ισως ναι αλλα σε χαμηλο φωτισμο πχ το βραδυ γιατι την μερα κ η μακρινες λυψεις ειναι τελειες.αλλα αν ρυθμισεις τα iso βγαινουν καπως καλυτερες σε μακρινη λυψη το βραδυ.οσο για τα samsung ενας φιλος μου εχει το note 3 κ θελει να το αλλαξει γιατι με την αναβαθμιση σε lollipop του κολλαει απιστευτα.το θεμα ειναι ομως οτι αλλοι λενε ετσι αλλοι αλιως ο καθενας εχει τα γουστα του στα κινητα κ θα υποστηριξει βεβαια την εταιρια του κινητου που εχει.εχω ακουσει πολλα αρνητικα για την καμερα ultrapixel εγω δεν εχω δει κατι αρνητικο στην συγκεκριμενη ποιοτητα καμερας.ειναι αυτο οτι αν δεν το εχεις πισει το κινητο στο χερι σου δεν μπορεις να ξερεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.