HTC One M9 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

TechblogTV. Αυτό είναι το HTC One M9 και μόλις ανακοινώθηκε επίσημα από την HTC εδώ στη MWC 2015 μέσα από την μεγάλη προγραμματισμένη εκδήλωση Utopia. Όπως γνωρίζαμε, το One M9 ενσωματώνει οθόνη αφής 5 ιντσών Full HD, οκταπύρηνο εξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 20 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα Ultrapixel, μπαταρία 2840 mAh και ενσωματωμένη μνήμη 32GB.

Δέχεται κάρτες μνήμης micro SD έως 128GB και τρέχει Android 5.0.2 Lollipop με HTCSense 7. Δείτε το βίντεο.

HTC One M9 MWC 2015, HTC One M9 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

HTC One M9 MWC 2015, HTC One M9 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

HTC One M9 MWC 2015, HTC One M9 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stelios

Καμιά διαφορά με το m8 το ασημί με το χρυσό κάτι λέει μου άρεσαν τα πολλά θέματα και η παράμετροποίηση των εικονιδίων και φυσικά το νέο dot view (ειδα πολλα βιντεακια στο youtybe εκτος του Κώστα) πού είναι όλα τα λεφτά αν δεν το βάλουν σε καμία εξωφρενική τιμή κάτι θα κάνει αλλιώς θα πάει απατο

Γιάννης σε λέω

Πανέμορφο τηλέφωνο με κορυφαία specs. Από μένα μπράβο!

basilis

Σκέτη απογοήτευση, htc πας για λουκέτο. Παλι htc bar….κατοχος m8..

gio

πραγματι Κωστα ειναι λιγο μικροτερο το κατω μαυρο περιθωριο του Μ9 .
και ναι το ακουσαμε να πυροβολαει μια χαρα εχεχεχεε
το τεστ με το κοπιδι κανε

παπαροκας tiamat

Μιλαμε για καθαρη υποβαθμιση και οχι αναβαθμιση απο το m8.

Ναι μεν ειναι ολοιδια, αλλα για να μπορέσει να πει η htc οτι εκανε εστω ενα facelift εφτιαξε τη καμερα απο πισω σε κακασχημο σχημα ,και μαλιστα ,καταφερε να την κανει και να προεξεχει παρολο το πολυ μεγαλο παχος στο σωμα του κινητου!

Επισης αυτη η διχρωμια στο μεταλλικο frame περιμετρικα ,ουτε γυφτος δε τη τολμα!

Βαλε και τη ελλλειψη ois στη καμερα και τη μικρη αυξηση στη μπαταρια.. το κινητο αυτο παει για βρουβες….

Panayiotis

θα υπαρξει ασημενιο μοντελο χωρης να ειναι περιμετρικα χρυσο?

Nek

Ax βρε κωστα λιγο sense παραπανω θελαμε
Με το συμπαθειο κιολας οσοι κραζετε… απλα μην το παρετε
ελεος πια.

Aντρεας

Αν και αρχικά οι περισσότεροι που είχαμε htc m8 ( είμαι πρώην κάτοχος htc m8 ( note,2,3 s3,4, lg g2, nexus5 και πολλά άλλα τελοσπαντον, και τώρα lg g3 32 gb ) το μόνο που θέλαμε από την htc ήταν μια καλύτερη κάμερα σωστά ?? την έβαλε και πάλι γκρινιάζουμε όλοι ( θυμάστε που αυτός ήταν, και ο λόγος που οι περισσότεροι δεν έπαιρναν το m8 για την μέτρια κάμερα του, τώρα που μας έβαλε μια καλή κάμερα μας φταίνε άλλα ,μεγάλα benzels… που όντως είναι μεγάλα, και αυτό htc bar μαύρο από κάτω έπρεπε να το εξαφανίσουν, αλλο που δεν μα αρέσει ίδιο περίπου κινητό όπως το m7 και m8 θέλαμε κάτι άλλο φρέσκο νεο σχέδιο κτλ ναι διαφέρει τελοσπαντων από το προηγούμενο εμφανισιακά , εννοείτε το HTC Sense 6.0 τώρα το HTC Sense 7.0 είναι ότι πιο γρήγορο μαζί με τα nexus χωρίς κολλήματα lag κτλ android smartphone ( σε σχέση με τα full lag στο lg g3 ,s5 κτλ ) ειδικα το lg g3 μου δεν παλεύεται απο τα lag και τα κολλήματα που έχει σε σχεση παντοτε με το m8 που το ειχα για 4 μηνες και δεν μου κολλησε ουτε μια φορα ,μονο η καμερα… Συνέχεια »

Giannaras

Ρε παιδιά τι γίνετε με το htc one m9 plus;;;;

george

παιδια μαλλον καπου χτυπησατε μικροι και σας εμεινε δεν εξηγειτε αλλιως….
εντεξει εχει λιγο μεγαλα bezels.και?…το iphone που κανουν παρτυ τα bezels
δεν λεει κανεις τιποτα.το κινητο σκοτωνει.αν εχει τετραγωνη καμερα και τετοια ειναι δευτερης
σημασιας.στην τελικη ολοι τα χωνουμε στις θηκες και δεν βλεπουμε τιποτα.γιατι τοση γκρινια?…

Λορένα Σιούτη

@Giannaras Δεν ανακοινώθηκε Μ9 Plus τελικά

dark_master

@george ο tiamat μονίμως τα χώνει… είμαι περίεργος να δω τι θα πει για το S6…

@tiamat την υποβάθμιση που την είδες? Πέρυσι φώναζες για την κάμερα σου έφτιαξε την κάμερα, φώναζες για τη μπαταρία, σου έδωσε μπαταρία, αν εξαιρέσουμε το σχέδιο που είναι κάτι το διαφορετικό και που μοιάζει περισσότερο στο Μ7 που όπως έλεγες σου άρεσε αλλά τώρα πάλι το κράζεις, την υποβάθμιση ρε φίλε που την είδες? Είδες κάτι που πέρυσι ήταν καλύτερο ενώ τώρα είναι χειρότερο? Είπαμε να υπερβάλουμε αλλά όχι κ έτσι…

kostasb16b

οι αλαξαν οι εποχές η αλλαξε ο κωστας καποτε τους εβγαζε τα ματια εγκαθηστουσε quadrant κλπ τωρα πανε αυτά 🙂

anergos13

Το οτι επικρατει τοση Ησυχια εδω σε σχεση με τα Αρθρα το s6 νομιζω οτι ειναι ενδεικτικο του hype
που εχει δημιουργηθει…

Ηλιας

Συμφωνώ απόλυτα με @παπαροκας tiamat.
Καμιά εξέλιξη στο πανέμορφο Μ8,σκέτο κιτς με την τριχρωμία!!

JohnWave

1 λωρίδα με τα ηχεία + 1 λωρίδα με το HTC logo + 1 λωρίδα με τα soft keys = και μετά ναι, τα εικονίδια! Ότι μπορούμε για να κάνουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερο το μέγεθος της συσκευής! Πάντως το brushed αλουμίνιο του το προτιμώ χίλιες φορές περισσότερο σε σχέση με το glossy του S6.

gkoutsos

ουσιαστικα, πηραν το καλο (one m8), το βελτιωσαν στα σημεια και το εκαναν καλυτερο! εβγαλαν ενα one m8s με χαρακτηριστικα 2015.
δεν με χαλαει καθολου αυτο, απο την στιγμη που βελτιωσαν λιγο εως πολυ, τα δυο μοναδικα αδυναμα σημεια του m8 (περιθωρια, ειδικα το κατω, και την καμερα). νταξει, κι εγω θα ηθελα να μειωνανε κι αλλο ή να εξαφανιζανε την μαυρη λωριδα με το logo σαν τα renders, αλλα και παλι το κινητο ειναι πανεμορφο!
απο χαρακτηριστικα ειναι κορυφη (πλην του OIS που θα επρεπε να ειχε η καμερα, αν και δεν με ενδιαφερει τοσο αν στην τελικη βγαζει καλες φωτο και χωρις αυτο, με καλο digital image stadilization)

@anergos13 ο,τι και να ανακοινωνοταν σημερα και απο τις δυο εταιρειες, το περισσοτερο hype που λες για τα αρθρα του s6 ειναι αυτονοητο. οσο να’ναι, η samsung εχει το πολυ χρημα, εχει το πολυ μαρκετινγκ, εχει το μεγαλυτερο ονομα, εχει τη μεγαλυτερη απηχηση, εχει τους περισσοτερους haters (ειδικα apple fans) κλπ. κλπ.

Αποστόλης Ρόδος

Η συσκευή είναι πανέμορφη με σωστά χαρακτηριοστικά και διαστάσεις και αν θα ειχα κατι να πω εναντίον της, είναι 2 πραγματάκια…
1. Θα προτιμούσα μεγαλύτερη μπαταρία άνω των 3000 mah
2. Θα προτιμούσα να μην υπάρχει η μαύρη λωρίδα με το logo HTC που καταλαμβάνει χώρο όπου θα μπορούσαν να πάνε τα on screen buttons και να μειωθεί σημαντικά και το ύψος της και το βάρος της.

Κατά τα άλλα … είναι πρώτη υπoψήφια κάποια στιγμή, μελλοντικά, (και προς το παρόν πάντα) …. να αντικαταστήσει το HTC one (M7) που κατέχω από τον Σεπτέμβριο του 2013 για το οποίο είμαι υπερευχαριστημένος (πλην κάμερας)

Nikos logo

Ρε εσείς. Πάτε καλά. Το κινητό είναι κόσμημα. Όταν η HTC έκανε SmartPhone οι άλλοι κάνανε κουβαριστρες. Είμαι από το 2002 στην HTC. Δεν την αλλάζω με τίποτα. Είναι κορυφή.

nieris

Κάπου το πήρε το μάτι μου σε Κοκκινακι????????????
Όλα μα όλα πλέον είναι η τιμή τους.Αμα έρθει μια δελεαστική τιμή και σε 6 μήνες πέσει στο ήμισυ τότε πραγματικά είναι μια αξιόλογη περιπτψση συσκευής για αγορά!

Nikolaos nikiforos

Οσο εχει αυτα τα bezel … Καληνυχτα htc ….εδω κ 3 χρονια μιλαμε για το μαυρο περιθωριο με το σημα της htc κ ποτε αυτο θα φυγει….κανεις δεν το εχει ακουσει απο αυτους που το σχεδιαζουν δλδ? βγαινουν render ενα μηνα πριν , το ενα μετα το αλλο και αυτο το μαυρο πλαισιο λειπει…σαν να σου λενε ΟΛΟΙ βρε htc “βγαλτο επιτελους” κ ενοποιησε το με τα ηχεια….δεν αγοραζω στερεοφωνικο της δεκαετιας του 80 να το εχω στον ομο στην παραλια ….κινητο θελω με το καλυτερο UI μακραν που εχεις …. Γιατι μας τα χαλας 3 χρονια τωρα με τις διαστασεις σου …. Ελεος ….. Πολυ μεγαλη απογοητευση…ειναι μια απ τα ιδια κ δυστηχως ακομα μεγαλυτερη αφου ειχα κολησει με ενα render του Μ9 2 βδομαδες πριν το οποιο εδειχνε να μην υπαρχει το μαυρο πλαισιο , κ ηλπιζα οτι τελικα ξυπνησαν κ θα το κανουν…αλλα που? … Αρα παμε για s6 edge με fast charging … Σε 2-3 χρονια τα λεμε htc !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.