HTC One Max, Θα έχει Beats Audio

Μπορεί η Beats By Dr. Dre να μην βρίσκεται στο επίπεδο συνεργασίας που βρισκόταν παλαιότερα με την HTC, αλλά σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Beats, Luke Wood, το νέο HTC One Max θα είναι εξοπλισμένο με την εν λόγω τεχνολογία ήχου, πράγμα που σημαίνει ότι θα τα πηγαίνει πολύ καλά στον ακουστικό τομέα. Μάλιστα, σημειώνει ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί και σε άλλες συσκευές της HTC.

O Luke Wood βλέπει με θετικό μάτι τη συνεργασία με την HTC από την οποία θεωρεί ότι η Beats Audio έβγαλε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα, τονίζοντας ότι η εταιρεία είναι πολύ ευχαριστημένη με τον τρόπο με τον οποίο ακούγονται οι συσκευές με τις οποίες ασχολήθηκε. Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο των όσων είπε στη συνέντευξή του στο περιοδικό Stuff ο Wood είναι ότι προβλέπει πως σύντομα οι κατασκευαστές θα σταματήσουν να βάζουν ακουστικά στα smartphone, καθώς οι καταναλωτές ούτως ή άλλως θα θέλουν να αναβαθμίσουν τα ακουστικά τους με κάτι πιο ποιοτικό μετά την αγορά.

HTC One Max, HTC One Max, Θα έχει Beats Audio

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.