HTC One 2 με οκταπύρηνο επεργαστή και 3GB RAM;

Τα παιδιά από το TechCommuniy.gr έχουν αποκλειστικές πληροφορίες και ένα screenshot για ένα HTC smartphone που φαίνεται να είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του τωρινού HTC One αλλά με οκταπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη RAM 3GB. Σύμφωνα με τα specs που “αποκαλύπτει” το screenshot, η οθόνη παραμένη στις 4.7 ίντσες Full HD και η κάμερα Ultrapixel. Ενδιαφέρουσα εξέλιξη!

Update: Μάλλον πρόκειται για false alarm μιας και από το Techcommunity τα “ανακατεύουν” τώρα αναφέροντας ότι: “Εκπρόσωπος μας ενημερώνει ότι η συσκευή αυτή δεν υπάρχει στα σχέδια της εταιρίας. Λογικά το πρωτότυπο μοντέλο που είδαμε ήταν κάποιο από τις συσκευές που δοκίμαζε αλλά δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ποτέ. Τα σχέδιά μας για φωτογραφίες, βίντεο και benchmarks δυστυχώς αναβλήθηκαν.”

HTC One 2 octa-core, HTC One 2 με οκταπύρηνο επεργαστή και 3GB RAM;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikolaos Nikiforos

Για να δω τωρα τους αριθμολαγνεις τι θα βρουν να πουν για το one .. Με το HTC ONE 2 απλα θα διαγραψει τον αναταγωνισμο … Εμπενε HTC !

karkavelas

Καλά και εγώ νε το Photoshop σου κάνω το 3, 5 και το octa, sixteen.
Ψεμα το κόβω απλά για να βάλουν αποκλειστικό θέμα.

θανασης

πιο πολυ μου κολαει να ειναι το htc maxx αυτο.. βασικα αποκλειεται να εχει και τετιο ονομα δηλαδη htc one two? θα το λενε? μια χαρα κινητο θα ειναι , μονο για μενα να προσεξουν και την μνημη που θα εχει , να περνει και παρτα μνημης και ολα καλα ε και ας πανε και την καμερα στα 8 ultrapixel! νομιζω δεν ειναι δυσκολο και η htc πρεπει να το κανει ! 🙂

Αποστόλης Ρόδος

Αν αληθευουν αυτά, δεν μπορώ να πιστέψω με τιποτα, πως θα μείνει στην ίδια κάμερα, όταν ο ανταγωνισμός πετάει στα 20MP και τα 8MP εχουν παγιωθει ως must σε όλα τα high end κινητά.
Αυτοκτονία θα είναι … το μόνο πράγμα που με φρενάρει να αγοράσω αυτή την κινητάρα είναι η κάμερα του.

Άγγελος Χυτήρογλου

Αγαπητέ Καρκαβέλα είμαι αρθρογράφος του Techcommunity και σίγουρα δεν βγάζουμε μπαρούφες η photoshop-ies όπως λες. Το κινητό το έπιασα στα χέρια μου και είναι όπως τα λέει η φωτογραφία.

nikos

Η κάμερα μπορεί να είναι 13mp τεχνολογίας ultrapixel δεν σημαίνει ότι θα μείνει στα 4mp

Godzilla Firefox

Τουμπανακι…

Nickolas

Συμφωνώ με το niko, το οτι η κάμερα είναι ultrapixel δε σημαίνει οτι έμεινε στο ίδιο μέγεθος, αν και πιο πολύ το κόβω για 8mp καθώς μετά θα πρέπει να μεγαλώσουν πολύ τον αισθητήρα και δε νομίζω να κάνουν πιο παχύ το κινητό.
Πάντως δε θα έλεγα όχι σε ένα φωτογραφικό κινητό από την HTC, 20mp με την τεχνολογία αυτή θα έχει παρα πολύ καλό αποτέλεσμα.
Το όνομα πάντως μου φαίνεται πρέπει να το αλλάξουν άκου HTC ONE 2 και του χρόνου HTC 1,2,3… :p

skace13

Δεν είναι φωτοσοπ απλά κάποιος τους έκανε πλάκα ή έκαναν πλάκα σε εμάς γιατι η ε΄νημερωση που εβγαλαν είναι για γέλια (Ενημέρωση: Εκπρόσωπος μας ενημερώνει ότι η συσκευή αυτή δεν υπάρχει στα σχέδια της εταιρίας. Λογικά το πρωτότυπο μοντέλο που είδαμε ήταν κάποιο από τις συσκευές που δοκίμαζε αλλά δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ποτέ. Τα σχέδιά μας για φωτογραφίες, βίντεο και benchmarks δυστυχώς αναβλήθηκαν).

nikolas

Χαχαχαχαχα ΕΛΕΟΣ. Οταν τα windows phone κανουν την ίδια δουλεια με 2 ρηνους επεξεργαστές όλοι οι αλοι ασχολουντε με το ΠΩΣ θα “κάψουν” την μπαταρία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.