HTC One, Παίρνει update σε Android 4.3 στις ΗΠΑ

Αυτή την εβδομάδα οι κάτοχοι HTC One στην Αμερική θα έχουν στη διάθεση τους την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος του smartphone τους σε Android 4.3 Jelly Bean. Ήδη έχουν γίνει αναφορές ότι το update έχει γίνει διαθέσιμο σε ορισμένους κατόχους της ναυαρχίδας της HTC, κάτι που εκτιμάται ότι θα γίνει σταδιακά σε όλες τις συσκευές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το πακέτο αναβάθμισης είναι ένα αρχείο συνολικού όγκου 564 MB, επομένως φέρνει αρκετές αλλαγές. Αναφέρεται ότι δείχνει το ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας, βελτιωμένη είναι η γκαλερί φωτογραφιών, η απόδοση σε χαμηλό φωτισμό, αυξάνονται οι επιλογές των video highlights, ενώ η συσκευή θα έχει συνολικά πιο σταθερή λειτουργία.

Εάν είστε κάτοχοι του HTC One ενημερώστε μας με ένα σχόλιο εάν τυχόν έχετε λάβει και εσείς το update και πείτε μας πώς σας φαίνεται η λειτουργία της συσκευής μετά από αυτό.

HTC One, HTC One, Παίρνει update σε Android 4.3 στις ΗΠΑ

HTC One, HTC One, Παίρνει update σε Android 4.3 στις ΗΠΑ

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis G

μπράβο στην HTC ακολουθεί και η Samsung τον Οκτώβριο και προς Νοέμβριο η Sony με την LG να αφήνει στη μοίρα του το optimus G ως συνήθως.

tech21man

Καλη φαση τα updates αλλα αναθεμα αν αλλαξε και κατι το βασικο στον τροπο λειτουργιας ουτως η αλλως, αν ειχα το g ουτε θα με ενδιεφερε να σου πω την αληθεια. Πολυς ντορος για το τιποτα.

Καποιοι μπορει να τη βρισκουν η να αισθανονται οι ιδιοι συγχρονοι.
Δες και το api chart απο 4.1.1 σε 4.3. Αλλαγες που καλο ειναι να υπαρχουν αλλα δεν ιδρωνει και το αυτι μου. Εδω επι καιρο αγνοουσαν κενα ασφαλειας. Πιο πολυ χαλαστηκα απο την απουσια πλεον flash player, προβληματα στον ηχο κτλ. Καποια πραγματα τα χαλασαν λιγακι. Η δεν νοιαζονται. Απλα.

Αποστόλης Ρόδος

Είμαι πολύ κοντά σε αυτή την κινητάρα… η κάμερα του με φρενάρει.

Ιωάννης

απόστολε πάρτη,η κάμερα(και όχι βιντεοκάμερα γιατί είναι πολύ καλή)είναι μετριούλα,αλλά αν ήθελες εξάλλου το κάτι παραπάνω,δεν το περιμένεις από το κινητό..εμένα τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται που έχω και dslr..το s4 πάντως έχει περισσότερα καλούδια στο software..μόνο αυτό..
μπράβο ρε HTC,πρώτη φορά την προτίμησα φέτος και βλέπω ότι τα πάει πολύ καλά..

dark_master

@Tech21man Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο υπάρχουν πολλές και σημαντιkές διαφορές στις εκδόσεις που αναφέρεις.
Η 4.2.2 έφερε μεγαλύτερη αυτονομία-καλύτερη διαχείρηση των εφαρμογών στις συσκευές και νέο notification bar.
Η 4.3 φέρνει τη λειτουργία 2 διαφορετικών προφίλ χρήστη και τη σημαντικότερη (κατά ομολογία) λειτουργία trim.Άρα το κινητό πλέον δεν “βαραίνει” μετά από πολύμηνη χρήση.

όσον αφορά την λειτουργία Flash Player πιθανώς μιλάς μόνο για Nexus συσκευές (αν κ εκεί υπάρχει η λειτουργία εγκατάστασης Flash Player – με ξεχωριστή εγκατάσταση του .apk και ενεργοποίηση του από τις ρυθμίσεις του Chrome)
Στο One (μιας και αυτό το κινητό αναφέρει το αρθρο) τρέχει κανονικότατα μέσα από τον Stock Browser.

Άγγελος

Μπράβο στην htc που δίνει αναβάθμιση τόσο πολύ στο one. Οχι μονο αυτό αλλα και πριν λίγες μερες το one x ενος φίλου είδα οτι τρέχει 4.2.2 και sense 5 οταν το s3 είναι ακόμα με 4.1.2.

Σταμάτης

Φίλε Αποστόλη μην το σκέφτεσαι καθόλου,
μια χαρά κάμερα έχει,και είναι και πολύ γρηγορη..
πήγαινε σε μαγαζί να το δοκιμάσεις.
Κι εγώ σκεφτόμουν τα 4mp αλλά δεν θα τυπώσεις και σε Α4.
:-)))
https://www.photographyblog.com/previews/htc_one_photos/

Αποστόλης Ρόδος

Σταματης & Ιωάννης … Ειμαι πολυ κοντά οπως είπα… Αλλα ΜΑΥΡΟ ή ΑΣΗΜΕΝΙΟ?
Έχω την εντύπωση πως το ασημένιο ειναι πιο όμορφο αν και λάτρης του μαύρου χρώματος … αλλα το άσπρο πλαστικό κομμάτι, μου δίνει την εντύπωση πως λερωνεται και το δε μαύρο με φοβίζει πως ίσως ξεβαφει ή γδερνεται εύκολα.

Ερώτηση…
Ποιο εχετε εσείς; Και αν αντιμετωπίσατε κάτι απο αυτα που ανάφερα.

Άγγελος

Από βίντεο εχω δει οτι το μαύρο μόλις γρατζουνιστει αμεσως ξεβαφει σε ασημί. .. ασε που φαινονται και πιο έντονα οι γουβες απο τα χτυπήματα… Οπότε όσο πιο ωραίο και να είναι το μαύρο καθαρά για να μην κλαίω τα λεφτά μου θα το έπαιρνα ασημί

Ανδρεας

Συμφωνω με τον φιλο παραπανω οτι με την 4.2.2 εχω purple tint στη καμερα οχι παντα ομως και ο stock internet browser κολλαει δεν ανταποκρινεται. Εκανα και hard reset αλλα τπτ. Ο λογος που το πηρα ηταν για browsing και τωρα με χαλασε. Ο chrome ακομα δεν βλεπεται ενω οι αλλοι δν μ αρεσουν. Μακαρι να ερθει και στα ευρωπαικα το update τωρα συντομα, αλλιως αν ισυχουν οι φημες οτι τα ευρωπαικα θα παρουν κατευθειαν sense 5.5 τον οκτ/νοεμ με βλεπω να παραταω το android μια και καλη μετα απο τοσες android flagship συσκευες που ειχα…ειδωμεν

Alex1310

Εχω το one σε μαύρο και δεν έχει κανένα θέμα παιδιά ούτε σημάδια ούτε τίποτα.

mitsaras

Εχω παρατηρήσει ότι η htc με αυτό το μοντέλο έχει αλλάξει. Εχω HTC από το 2007, πριν από το one είχα το one s και ποιο πριν το sensation xe και κάθε μέρα έμπαινα μέσα στα sites για να δω αν πήρε κανένας τη αναβάθμιση ενώ με το one την πήρα κατευθείαν την 4.2.2. Αυτό που παρατήρησα λοιπόν είναι ότι το one έχει μεγάλη υποστήριξη από τα άλλα htc. Νόμιζα ότι το one s που είχα ήταν το ποιο απροβληματηστο τηλέφωνο, ως που πήρα το one (ασημένιο) έχω μήνη αγώνος δεν μου έχει κάνει το παραμικρό, το έχω από τον Ιούνιο

Ιωάννης

απόστολη,εγώ έχω το άσπρο,γιατί και τότε που το πήρα,μόνο το άσπρο(ασημί βασικά) υπήρχε.Εμένα δεν λερώνεται ιδιαίτερα,το έχω και σε θήκη εξάλλου…
Το μόνο μείον για μένα μέχρι τώρα είναι ότι με την 4.2.2 η μπαταρία άρχισε να φεύγει για την πλάκα,και στην χρήση της μπαταρίας,σταθερά το σύστημα Android έχει ποσοστό 30-40%..με την 4.1.2 δεν το είχα αυτό..ελπίζω να διορθωθεί..
αυτά,μην το σκέφτεσαι πάντως,πήρε και φίλος μου το S4,οκ,πολύ καλό,διάφορα πράγματα στο software,αλλά όχι βασικά,απλά για εφέ είναι τα περισσότερα!

Σταμάτης

Και εγω παιδιά το μαύρο έχω, κλασική αξία… 🙂
μόνο το ασημένιο είχα δει από κόντα,το μαύρο το πήρα στα τύφλα,
και έκανα την καλύτερη επιλογή .

P.S το έχει βγάλει τώρα και σε κοκκινάκι
https://techblog.gr/mobile/htc-one-glamour-red-color-3221/
και μπλε…

Φώτης

Μάγκες δεν κρατιέμαι θα το πάρω μέσα στη βδομάδα κ μαύρο..Εχω πάθει πλακα με την οθονη το εχω πει πολλές φορές κ γί αυτο θα το τσιμπησω!!Παιδια μονο τα games δεν εχω δει πως τρέχουν αν ξέρει κάνεις ας πει την γνώμη του..Περίμενα πολυ το lg g2 κ έλεγα να το πάρω αλλα λόγο οθόνης με κέρδισε το one..Αν ηταν κ 5αρα θα ηταν ακόμα καλύτερα..

mitsaras

Φώτης μην το σκέφτεσαι καθόλου το τηλέφωνο είναι σούπερ το έχω 3,5 μήνες και δεν μου έχει κάνει το παραμικρό. Εγώ παίζω πολύ το real recing 3 που είναι και βαρύ και αποδίδει μια χαρά.

Φώτης

Mitsara@ο ήχος κ η οθονη πρέπει να ειναι το κάτι άλλο έτσι;

Σταμάτης

Όπως το είπε ο φίλος mitsaras, δεν καταλαβαίνει τίποτα(φαντάζομαι οπως όλα τα Hi end κινητά)
το έχω μονίμως στην εξοικονόμηση ενέργειας,
και την οθονή μόνο για εφέ την βάζω full φωτεινοτητα 😉

Standby 384,0 Mhz
Power save 1134,0 Mhz
Full power 1728,0 Mhz

AnTuTu Bennchmark 26148

Ziarkas

Όσοι σκέφτονται για one να το πάρουν με κλειστά ματια.Το ασημί δεν αφήνει δακτυλιες και δείχνει πιο λεπτο. Άλλα λερώνει η περιμετρική λεύκη γραμμή.Το μαυρο για εμένα είναι πιο ομορφο.Το μονο κακο σε αυτό το κινητό είναι οτι βγαίνει με 3 διαφορετικά πάνελ και διαφορετικά calibrate.
Η φωτογραφική του είναι σε παρα πολύ καλά επίπεδα άλλα δεν συγκρίνεται με του s4.
Όσο για την μπαταρία,εγώ φοραγα viper rom με νορμαλ kernel και κατανάλωνε περισσότερη σε σχέση με faux kernel.Όσοι λοιπον περάσετε custom rom βαλτε faux 2,1Ghz και απίστευτη μπαταρία. Επίσης οτι και να κάνετε με το τηλ δεν θα το δείτε πουθενά να lagαρει,ενω το s4 έχει τα κολληματακια του.
Για να προλαβω τα επομενα σχόλια,λατρεύω htc άλλα τελικά έχω s4.Με κέρδισε η κάμερα του,το μέγεθος οθονης που για καποιους ειναι αδιαφορο και η επεκταση μνημης.Το ενα με 26gb ενω το αλλο με 8,κατι συν της sd.

Φώτης

Ziarka@ εμένα στο one με κέρδισε η οθονη (όχι το μέγεθος που θα ήθελα να ειναι 5αρα)αλλα η ποιότητα..

george

παιδες ημουνα και εγω πολυ κοντα στην αγορα του αλλα με κρατησε πισω η καμερα του.τελικα πηρα one x+.χρονια χρηστης htc και συνεχιζω γιατι πολυ απλα ειμαι ευχαριστημενος με οτι εχω αγορασει.για οσους δεν το ξερουν ακομα η sony εβγαλε και τις νεες φωτογραφικες για κινητα.https://www.sony.co.uk/product/dsc-qx-series/dscqx10b.ce7/accessories#tab.απλα το λεω για οποιον δεν ειναι ευχαριστημενος με του κινητου του.

Ziarkas

Φωτη εννοείται πως το one έχει την καλύτερη οθόνη.
Απλα ειμαι λιγο επιφυλακτικος με το τι γραφω γιατι αν εχεις προσεξει ολοι προσπαθουν να την πουν στον αλλο.
Επίσης η amoled είναι παρα πολυ κουραστική οθόνη.
george έχω την αίσθηση πως το one τραβάει καλύτερες φωτο απο το one x.
Εκτός αν κάτι παιζει με το + αν και απο όσο θυμάμαι είχε μεγαλύτερη εμπρός κάμερα,μεγαλύτερη μπαταρία και ηταν πιο ψηλά χρονισμένο.Συν οτι έβγαινε και 64αρι.

john_T

βρε παιδια δεν ειμαι και πολυ σιγουρος για αυτο αλλα εμενα ηρθε ο θειος μου απο την αυστρια και μου εφερε δωρο το htc one ολα ηταν κομπλε… μεχρι που διαβασα (engadget) οτι το 4.3 update θα το παρουν μονο οσα htc one ειναι unlocked σας παρακαλω βρε παιδια πως μπορω να ξερω αν θα λαβω και εγω την ενημερωση 4.3 …… Σας ευχαριστω εκ των προτερων…

να και ο συνδεσμος>>> https://www.engadget.com/2013/09/27/htc-one-android-4-3/ <<<<

ZORDAN

20 Νοεμβρίου πήρα 4.3 και sense 5.5
Πολυ φασαρία για το τίποτα. Το τηλέφωνο έτσι κι αλλιώς παίζει σε…άλλη πίστα! Για να είμαι ειλικρινής, δεν καταλαβαίνω τι κάνουν με τις αναβαθμίσει ς κάθε τρεις κ λιγο…μάλλον σε δουλειά να βρισκόμαστε.
Με 2 λόγια κατά την γνώμη μου δεν έχει ΚΑΜΜΊΑ ΣΧΈΣΗ με ο,τι κυκλοφορεί σήμερα (5s ή LG ή S3). Όντως η κάμερα του είναι το “αδύνατο” σημείο,και το βάζω σε εισαγωγικά διότι δεν είναι κακή, απλά δεν είναι ,όπου είναι όλη η υπόλοιπη συσκευή!
Αν δεν έχετε «κόλλημα» ντε και καλά να…κρατάτε φαγωμενο μηλαράκι, μην ψάχνετε για άλλο τηλέφωνο.
ΣΣ. Αντιπροσωπεία Απαραδεκτή!…αλλά λιγο πολύ (πλην LG), όλοι τα ίδια σκ@τά είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.