HTC Touch Diamond | Καλύτερο Smartphone της Ευρώπης 2008–2009

, HTC Touch Diamond | Καλύτερο Smartphone της Ευρώπης 2008–2009Με το βραβείο του καλύτερου Smartphone της Ευρώπης για το έτος 2008–2009 τιμήθηκε το HTC Touch Diamond από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Εικόνας και Ήχου EISA (European Imaging and Sound Association). Το κορυφαίο τηλέφωνο της ανανεωμένης γκάμας της HTC, Touch Diamond, διακρίθηκε ανάμεσα σε ισχυρές προτάσεις του ανταγωνισμού, εξαιτίας του καινοτόμου σχεδιασμού και της εντυπωσιακής λειτουργικότητάς του, στοιχεία στα οποία δόθηκε έμφαση από την κριτική επιτροπή του EISA.

To νέο περιβάλλον χρήστη Touch FLO 3D είναι μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες της συσκευής. Παράλληλα, το Touch Diamond ενσωματώνει το λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6.1 Professional, διαθέτει οθόνη ανάλυσης VGA 2,8 ιντσών, κάμερα 3,2 Megapixels με αυτόματη εστίαση, 4GB ενσωματωμένη μνήμη, ραδιόφωνο και δέκτη GPS. Στις υψηλές επιδόσεις του Touch Diamond συμπεριλαμβάνονται οι ευρυζωνικές ταχύτητες λήψης και αποστολής περιεχομένου μέσω HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) και HSUPA (High Speed Uplink Packet Access), που φτάνουν έως και τα 7,2 Mbps, καθώς και οι δυνατότητες συνδέσης με άλλες συσκευές μέσω Bluetooth, Wi-Fi και θύρας USB.

, HTC Touch Diamond | Καλύτερο Smartphone της Ευρώπης 2008–2009Μία από τις κυρίαρχες ιδέες πίσω από την εξέλιξη του Touch Diamond ήταν το να τεθούν νέα δεδομένα στις λειτουργίες μιας εξελιγμένης φορητής συσκευής, οι οποίες κατάφεραν να χωρέσουν σε ένα τηλέφωνο με πραγματικά συμπαγείς διαστάσεις και ελκυστικό σχεδιασμό. Το HTC Touch Diamond στοχεύει στον χρήστη που δεν του αρέσει να συμβιβάζεται, ενώ παράλληλα ενδιαφέρεται για την υψηλή τεχνολογία, απαιτώντας από το smartphone του να έχει υψηλή απόδοση σε όλες τις συνθήκες, χωρίς να κάνει καμία παραχώρηση στον αισθητικό τομέα, όπως γίνεται στην πλειοψηφία των προτάσεων που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostask11

ΟK! και το samsung u700 είχε βγεί τπ καλύτερο κινητό 2007-2008 αυτό δεν σημαίνει ότι είναι!
απλά κάποιοι θέλουν να τα προωθούν με τον δικό τους τρόπο.
νομίζω είναι σαφές ότι ακόμα και το iphone είναι καλύτερο από το Diamond! έλεος.
αν έλεγαν το Touch HD τότε να λεγα ναι.τεσπα, τι να πεις…

decoding

Ας δουν λίγο τις πωλήσεις, και θα καταλάβουν ποιο είναι το καλύτερο Smartphone αυτή τη στιγμή.

Kostask11

πες τα κώστα!όντως.έτσι είναι.κ η αδερφή μου το W910 έχει.Το ότι κλείνει από μόνο του είναι ένα απο τα προβλήματα…
τεσπά, οι πωλήσεις όντως δεν μετράνε.σκέψου λίγο decoding ότι και το Wii είναι πρώτο αλλά το PS3 είναι το καλύτερο…λίγη λογική.
Επίσης, το diamond έχει πολλά πολλά όμως αρνητικά ηδικά σε σχέση με το omnia ή το iphone.απλά είναι όλα θέμα ΤΣΕΠΗΣ!!!ΕΠΙΛΟΓΩΝ!ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ…ΚΤΛ!!!

Παύλος

Kostask11: πιστευω το παραδειγμα με το Play 3 και το Wii ειναι το πιο λαμπρο.Ενα μεγαλο τεχνολογικο χασμα αναμεσα στις 2 κονσολες αλλα παρολαυτα για κα8ε 1 Play3 ,πουλανε 3 Wii.Οπως ανεφερες πολυ σωστα απλά είναι όλα θέμα ΤΣΕΠΗΣ!!!ΕΠΙΛΟΓΩΝ!ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ…ΚΤΛ!!!

vasiliki

to agorasa kai den paizetai einai katapliktiko

vasili zaitchef

Kala to iphone to vlepei apo xiliometra

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.