HTC TouchFLO, στο δρόμο που χάραξε το iPhone

, HTC TouchFLO, στο δρόμο που χάραξε το iPhoneTo νέο HTC, φέρνει μια νέα εποχή στις οθόνες αφής και τις δυνατότητες πλοήγησης του χρήστη. Η συσκευή, που ξεχωρίζει για το μικρό της μέγεθος, τον σχεδιασμό και το τρισδιάστατο interface της, αναμένεται να διατεθεί στην ελληνική αγορά από την ACE-Hellas έως τις 15 Ιουνίου.

Το HTC Touch είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο στον κόσμο που ενσωματώνει την επαναστατική τεχνολογία TouchFLO. Η τεχνολογία TouchFLO δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πλοηγηθούν ευκολότερα στη συσκευή τους, μέσα από το τελευταίας γενιάς τρισδιάστατο interface, που εμπεριέχει τρεις διαφορετικούς τρόπους εμφάνισης της οθόνης, για τις Επαφές, τα Πολυμέσα και τις Εφαρμογές. Περνώντας απλά το δάχτυλό τους πάνω στην οθόνη προς μία κατεύθυνση, είτε αριστερά είτε δεξιά, οι χρήστες μπορούν να έχουν ευκολότερη πρόσβαση σε πληροφορίες και υπηρεσίες που χρησιμοποιούν περισσότερο, να έχουν πρόσβαση στα e-mail, τις επαφές, το ημερολόγιο και τα ραντεβού τους. Σε ένα περιβάλλον διεπαφής που εντυπωσιάζει, χωρίς πλέον την ανάγκη γραφίδας και πληκτρολογίου, οι χρήστες έχουν κυριολεκτικά στην άκρη των δακτύλων τους όλες τις δυνατότητες της κινητής τους συσκευής, από τη σύνταξη μηνυμάτων και την επεξεργασία αρχείων μέχρι την εμφάνιση του δελτίου καιρού για εκατοντάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Βασισμένο στο νέο λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6 το HTC Touch συνεχίζει τη σύγκλιση κινητού τηλεφώνου και υπολογιστή παλάμης. Το HTC Touch περιλαμβάνει Outlook Mobile, Office Mobile, δίνει τη δυνατότητα για αποστολή/λήψη e-mail με υποστήριξη html σελίδων και διευκολύνει το σερφάρισμα στο Internet με την ειδική έκδοση Internet Explorer. H συσκευή διαθέτει έγχρωμη, υψηλής ευκρίνειας οθόνη 2,8 ιντσών, ψηφιακή κάμερα 2 Mpixels, ενώ επεκτείνει εξαιρετικά τις δυνατότητες αποθήκευσης αρχείων του χρήστη με την κάρτα μνήμης 1GB microSD, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Το πάχος της συσκευής δεν ξεπερνά τα 13,9mm και το βάρος της φτάνει μόλις τα 112 γραμμάρια.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.