Το HTC U11 απέτυχε σε bend test [video]

Το HTC U11 είναι η ναυαρχίδα που καλείται να βγάλει το τμήμα mobile της HTC από την δύσκολη οικονομική θέση, στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, μιας και στις ΗΠΑ ξεπούλησε στην επίσημη σελίδα της και στο Amazon.

Αυτό που έχει πάντα ενδιαφέρον είναι να βλέπουμε μεγάλες ναυαρχίδες να περνούν από διάφορα βασανιστήρια, όπου δείχνουν τις αντοχές τους.

Το ίδιο έγινε και με το HTC U11, το JerryRigEverything το πήρε στα χέρια του το δοκίμασε στις γρατζουνιές, στη φωτιά και φυσικά σε bend test. Το αποτέλεσμα είναι: Fail.

To Gorilla Glass έκανε καλά τη δουλειά του στο να προστατέψει την οθόνη από τις γρατζουνιές. Στη δοκιμασία με τη φωτιά, στα 8 δευτερόλεπτα τα pixels ξεκίνησαν να μαυρίζουν, αλλά επανήλθαν.

Το πρόβλημα ήταν στο bend test, το μεταλλικό frame του HTC U11 λύγισε πιο εύκολα απ΄ ότι θα περιμέναμε.

HTC U11 bend test, Το HTC U11 απέτυχε σε bend test [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Pascalis

Ναι μετά να το περάσουν και από το τέστ με ένα τανκς να δούμε αν αντέχει.Ελεος!!!!

Andreas

ηλιθια τεστ!!

greek lover

σπαει πολυ ευκολα δεν το αμφιβαλλει κανεις αυτο

οι υπολοιπες ναυαρχιδες που δοκιμαστηκαν γιατι δεν λυγισαν?

βλεπουμε την ουσια και οχι το τεστ καθεαυτο, οτι στην ιδια δοκιμασια το htc11 απετυχε παταγωδως

thanoik

Τα htc είναι τηλεφωναρες ότι και να λέτε,δεν είναι τυχαίο που ξεπουλήθηκε αμέσως…έχω για καθημερινή χρήση το e9 plus και γα*****ει….!!!!

Fotis K

Το μεγαλύτερο παραμύθι πια, είναι η ποιότητα κατασκευής της HTC. Κι εγώ υπήρξα φαν αλλά με το που το m7 μου παρουσίασε δύο σερί προβλήματα (κίτρινη οθόνη και χάλασμενη κεραία WiFi) με την άνεση που μου δίνει το Android, αλλαξα εταιρεία. Παρατηρώ ότι αυτοί που παραπονιουνται για τα HTC, είναι αυξημένοι από το onex και μετά. Ρίξτε μια ματιά σε onex m7 m8 problems και θα πάθετε πλάκα. Δυστυχώς ενώ οι συσκευές είναι καλές από λογισμικό, specs κάμερα και στησιμο , έχουν θέματα με το hardware κ αυτό μαζί με τις πανάκριβες τιμές, αποτυπώνεται στις πωλήσεις.

JohnWave

Το test του γρατζουνίσματος είναι πολύ χρήσιμο πάντα. Το τεστ της φλόγας άχρηστο. Το bend test είναι χρήσιμο για να ξέρεις πόσο δυνατή είναι η κατασκευή μιας συσκευής αλλά στην καθημερινότητα δεν παίζει ρόλο. Πχ είναι σαφώς πιο επίφοβο το ότι το S8 (που δεν λύγισε) σπάει εύκολα στις κουρμπαριστές γυάλινες γωνίες παρά το ότι το U11 λυγίζει/σπάει αν το πιέσεις με μεγάλη δύναμη.

greek lover

ακριβως αυτο λεμε οτι αλλες ναυχαρχιδες τα πηγαν εξαιρετικα ενω το htc11 λυγιζει πολυ ευκολα

μαλλον κατασκευαστικο ειναι το προβλημα, κριμα παντως

techgeek

Δεν υπάρχει κατασκευαστικό πρόβλημα. Είναι επιλογή της HTC. Η εταιρία πάει από το κακό στο χειρότερο και πλέον δεν έχει την ευχέρεια να βγάζει top κινιταρες. Καθόλου τυχαίο που ξαφνικά έφυγε από το υπέροχο μέταλλο που είχε στα κινητά της. Κόβει από παντού να έχει περισσότερο κέρδος στο κινητό. Άντε και του χρόνου να κλείσει και η HTC γιατί με τα επαναλαμβανόμενα τραγικά σου λάθη μας έχεις αηδιάσει.

Ιωάννης jb

thanoik.. Τι κάνει το e9 plus;
Την ίδια gpu έχει το m5 κ δυσκολεύεται.. Αυτό με μεγαλύτερη ανάλυση φαντάζομαι πως θα πάει.. Με 5..
Λίγο σοβαρότητα δε βλάπτει!!
Επι του θέματος νομίζω θα πολεμήσουν την HTC με όποιο τρόπο μπορούν.. Είδαν πόσο ανέβασε τον πήχη ειδικά με το περσινό 10αρι κ κάνουν ότι μπορούν

Sint

Θέλει πολύ ψωμί ακόμα. Με ένα καλό 10αρι πέρυσι, δεν κάνει τίποτα. Έχω να την προτιμήσω από το Desire HD αλλά την συμπαθώ γιατί με έβαλε στο Android. Όμως δε μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια αι να μη δω ότι έκανε τραγικά σφάλματα και με το onex και με τα bezels σε m7 m8 και με την πίστη ομοιότητα με iPhone.

Gio

Aπο ολα οσα εκανε ο τυπος,θα τα κανατε ποτε σε συσκευες 700+ ευρω?δε το θελω για οικοδομη.για κινητο το θελω.ελεος δλδ.ποια htc φερτε μου οτι κινητο θελετε σε 1 λεπτο ετσι θα το κανω.ξεκολατε λιγο.οποιος θελει σκληρη χρηση CATERPILLAR.τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα

vladimiros

Το περσινο HTC 10 δεν ειχε λυγιση καθολου..το φετινο ειναι και πιο λεπτο ομως στα 7.9 παχος,ωραια εσπασε και τι εγινε δηλαδη?? δεν θα κρινουμε γιαυτο ενα κινητο,η αν διαβαζοντας τον τιτλο (Το HTC U11 απετυχε σε bend test) εγω εχω το Ζ5 και θυμαμε ειχε σπασει με παρομοιο τροπο..γιατι δεν μου εχει παθει τιποτα?? το εχω 1 χρονο ουτε θηκη ουτε τιποτα..
Οσοι θελεται να κραξεται την HTC πειτε για κατι αλλο,γιατι αν λετε οτι επειδη σπαει δεν κανει,τοτε ειστε ασχετοι με την τεχνολογια στα Smartphones!

lolek

@sint το m7 βγηκε αρκετα πριν το iphone οπότε αν υπάρχει ομοιοτητα ως προς το σχεδιασμό με τις λευκες λωριδες στο μεταλλικό πλαίσιο η apple αντέγραψε την htc και οχι το ανάποδο. Επισης αναφέρεσαι στα m7 & m8 για τα bezels αλλα εκεινη την εποχή δεν υπηρχαν συσκευες με πολυ μικροτερα οπως τώρα ασε που μεχρι τωρα τα iphone παραμένουν με τα ιδια bezels οπως το m7 του 2013 και βλεπεις ποσο πουλανε. Τελος θεωρώ το m10 αρκετα ομορφότερο και λογικα πιο στιβαρό λογο μεταλλου στην πλατη. Απορω γιατι πηγαν στο γυαλι και αυτοι

Vai

Με το mi5 είχε γίνει χαμός και με το HTCπροσπαθουμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα.

Γιάννης Δασκαλοπουλος

Έχουμε καμιά ενημέρωση πότε θα έρθει στην Ελλάδα και ποια καταστήματα θα το έχουν?

Enki

O τυπος ειναι γελοιος αυτος ο jerry.ακυρος καμμενος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.