HTC U11: Καλύτερες πωλήσεις από HTC 10 και M9

htc u11 sales, HTC U11: Καλύτερες πωλήσεις από HTC 10 και M9

Το HTC U11 έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι η προσπάθεια της εταιρείας να ανακάμψουν τα κέρδη του τμήματος mobile. Το κινητό δέχτηκε θετικές κριτικές, ενώ πρόσφατα είδαμε ότι έγινε sold out στην επίσημη σελίδα της στις ΗΠΑ, αλλά και το Amazon.

Το HTC U11 δεν βρίσκεται πολύ καιρό στα ράφια των καταστημάτων (ήρθε προς τα τέλη Μαΐου) και όπως φαίνεται τα πάει πολύ καλά ή έστω καλύτερα από τους προκατόχους του.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε ακριβή αριθμό πωλήσεων, αλλά αναφέρεται ότι ξεπέρασε σε πωλήσεις HTC 10 και και HTC One M9. Η πληροφορία αυτή έρχεται από τον επικεφαλής του τμήματος smartphone and connected devices της HTC, Chang Chia-lin.

Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι η HTC σκοπεύει να μειώσει τα κόστη και τον αριθμό των smartphones που λανσάρει τον χρόνο, σε τρία ή τέσσερα, προκειμένου να αντιμετωπίσει καλύτερα τις τρέχουσες συνθήκες και τάσεις της αγοράς.

Τέλος, ο Chang Chia-lin επεσήμανε πως το τμήμα mobile της HTC αντιμετωπίζει την πρόκληση μιας ομοιογενούς αγοράς όπου οι αυξημένες πωλήσεις δεν θα μεταφράζονται πάντοτε σε αυξημένα κέρδη. Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την καταπολέμηση αυτού, η HTC επαναπροσανατολίζει τις προσπάθειες έρευνας και ανάπτυξης για την προετοιμασία της δρομολόγησης υπηρεσιών 5G έως το έτος 2020.

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Asos206

Αύριο το παραλαμβάνω, μετά από το m8 που ηταν το τελευταίο μου HTC , ήρθε η ώρα να επιστρέψω πίσω…

@tito

Τυχερακια !!!

ΜΑΝΟΣ

Πες μας αν μπορεις εντυπωσεις?

Gio

Η καλυτερη καμερα στην αγορα καλη επιλογη.και μπροστα στο touchwiz αιωνες μπροστα

djfapples

αυτό κ το xz premium είναι κινητάρες

asos206

Παιδια σήμερα το παρέλαβα, είναι πραγματικό κόσμημα! Τη να πω για το ντιζάιν, τρομερή ποιότητα κατασκευής, στιβαρή κατασκευή αλουμίνιο καθρέφτης, όσο για το λειτουργικό του απλα απίθανο, ο ήχος ειναι το κατι άλλο αν το ακουσετε θα καταλάβετε! το μόνο.. ελάττωμα… γλιστράει και θα ειναι πραγματικά μεγάλο κρίμα να πέσει κάτω….
προσωπικά επειδή ειδα και το σαμσουννκ, νομίζω οτι ειναι το καλύτερο κινητό για το 2017…Η HTC με αυτο το μοντέλο παίζει τα ρέστα της, εβαλε οτι καλυτερο μπορουσε μεσα ενα κινητό, δε θελω να πω άλλα απλα δείτε το πρην κάνετε καποια αγορά…

Manoslve

Ρε παιδιά γνωρίζει κανείς αν επίσημα υπάρχεις εισαγωγέας στην Ελλάδα για τα htc? Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το htc u11 αλλά κολλάω στο θέμα υποστήριξης service του κινητού. Κάτι διάβασα ότι δεν υπάρχει.

Αλέξανδρος Α.

Παιδιά δουλεύω το κινητό σχεδόν ένα μήνα. Το πήρα με ανανέωση συμβολαίου στη Γερμανία. Είχα εξαιρετικό πρόβλημα με τη σύνδεση μέσω Wi-Fi. Το έστειλα για επισκευή πιστεύοντας πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην κεραια. Χθες που το παρέλαβα παρατήρησα πως αραιά και που αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Ναι μεν είμαι συνδεδεμένος στο Wi-Fi αλλά κάποιες στιγμες κρεμάει και δεν έχω σύνδεση. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Κάπου σε ένα Forum διάβασα πως ειναι γενικό πρόβλημα στην έκδοση 7.1.1 του ανδροιδ και μερικοί με xz premium αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Κατά τ’ αλλά είναι η τρίτη συσκευή που της HTC που περνάει από τα χέρια μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.