HTC U11: Πήρε την πρωτιά στο top 10 του Antutu

HTC U11 antutu, HTC U11: Πήρε την πρωτιά στο top 10 του Antutu

Το Antutu έδωσε τη λίστα με τα 10 smartphones που πέρασαν από την πλατφόρμα του και είχαν τις καλύτερες επιδόσεις για τον μήνα Μάιο. Αυτή φαίνεται πως είναι η πρώτη φορά, που το iPhone 7 Plus δεν παίρνει την πρωτιά και εκθρονίζεται από την φετινή ναυαρχίδα της HTC, το HTC U11, που είχε καλύτερες επιδόσεις στα benchmarks.

Με μέση βαθμολογία 180.079 πόντων, το HTC U11 είναι αρκετά πιο πάνω από το iPhone 7 Plus, το οποίο έδωσε κατά μέσο όρο 174.299 πόντους.

Στην τρίτη θέση ακολουθεί το Xiaomi Mi 6 με 172.494 πόντους, ακολουθούν Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+, που συμπληρώνουν την πεντάδα, με 172.368 και 172.359 πόντους, αντίστοιχα.

Από τον προηγούμενο μήνα, οι επιδόσεις του iPhone 7 ξεπεράστηκαν από Xiaomi Mi 6 και Galaxy S8/S8+. Για την ακρίβεια, οι επιδόσεις του iPhone 7 έπεσαν, κάτι το οποίο θεωρείται σύνηθες καθώς περνά ο καιρός και έρχονται software updates. Στην περίπτωση του iPhone 7, το Antutu αναφέρει ότι ίσως φταίει το iOS 10.3 update.

HTC U11 antutu, HTC U11: Πήρε την πρωτιά στο top 10 του Antutu

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jimmyad

Χαχαχαχαχα πάλι καλά που ξεπέρασαν περσινό κινητό … είναι αστεία όλα αυτά όταν μιλάμε για κινητό σχεδόν ενός έτους

Mac

και φυσικά όλοι πλέον ξέρουμε πως αυτά είναι μόνο αριθμοί, στην πράξη άλλοι παίρνουν την πρωτιά..

Tasos Spanos

Κανένα απολύτως ρόλο δεν παίζουν αυτά τα τεστ
Και το HTC one m7 να έβγαινε πρώτο θα ήταν αδιάφορο
Ο χρήστης επιλέγει συσκευή σύμφωνα με Πολλά κριτήρια όπως μέγεθος, οθόνη, κατασκευή, μάρκα, τιμή, επιδότηση, αδιάβροχο, κάμερα, αξεσουάρ, εγγύηση, μπαταρία, επεξεργαστή και αλλά πολλά
Το ότι σε ένα test βγήκε πρώτο ένα τηλέφωνο δεν μας λέει τίποτα
Εξάλλου τα περισσότερα site δοκιμών, παρουσίασης και λοιπά είναι πληρωμένα και βγάζουν πρώτο το τηλέφωνο που πληρώνει τα περισσότερα

@tito

Εκπληκτικό τηλεφωνο,ασχετα με τα αποτελέσματα στο αντουτου!!

Dimitris

Jimmyad μήπως κανεις πλάκα φίλε; γιατί λίγο παρακάτω στη λίστα λέει s8 και το iphone7 που είναι σχεδόν ενός χρόνου πιο πάνω. Αυτά τα τεστ είναι για μένα ψιλοβλακεια αυτό που παίζει ρόλο είναι το ποσό εύχρηστο είναι στην καθημερινότητα και σε αυτό τον τομέα τα htc δεν παίζονται για παράδειγμα το smartdial οποίος έχει γνωρίζει. Πολύ πιο ανώτερα τα htc από το 6s που χρησιμοποιώ τώρα.

chris

wow!
Ακόμα ομως δε βλέπω το One+5 στη λίστα 😉

tarif16

@Tasos Spanos
“Ο χρήστης επιλέγει συσκευή σύμφωνα με Πολλά κριτήρια όπως μέγεθος, οθόνη, κατασκευή, μάρκα, τιμή, επιδότηση, αδιάβροχο, κάμερα, αξεσουάρ, εγγύηση, μπαταρία, επεξεργαστή…”

…δηλαδή τα εξής δύο.
μόστρα και φήμη!!!
και το έργο το είδαμε όλα τα χρόνια….η htc έπαιζε με premium κατασκευές κι όμως πέρναγε το status της apple και οι πλαστικούρες της samsung.το μήλο μόνο επειδή είναι μήλο και η samsung με τρομερή επένδυση στην διαφήμιση.βέβαια όταν άρχισαν να ξυπνάνε οι καταναλωτές βελτίωσε τουλάχιστο την εμφάνιση και την ποιότητα,γιατί από software κι εργονομία χρήσης,κλάφτα.
όσο για το μήλο,παράλογα ακριβό,ποιοτικό και σταθερό στην χρήση,αλλά αδιάφορο για παιχνιδιάρηδες χρήστες και δεν εννοώ gamers.
…κάτοχος s7 edge και air 2!!….και το σ7 το θεωρώ πολύ κατώτερο των περιστάσεων.αλλά στο τραπέζι για effe με κάνει άρχοντα!!!!…

Ανδρεας Κ

Xiaomi Mi5 S plus ..Με 164.000 .. και αλλες καλες συσκευες με καλα σκορ. Οτι θελουν βαζουν βεβαια

Φωτης

Οπως κ περσι με το 10 ετσι κ φετος κορυφαιο κινητο απο htc!!!Το μονο που με χαλαει στο 11 ειναι οτι στο BEND test σπαει..Το 10 δεν παθαινε τιποτα..

NT. Z

Να πουλήσει με το ζόρι δε γίνεται. Όλα είναι λίγο πολύ γνωστά.
1. Το antutu επιβιωνει, με τη**χορηγία,,** παλιά από τους Ασιατες, μετά από την άλλη πλευρά τα τελευταία χρόνια και φυσικά τα τεστ αλλάζουν σε μια νύχτα ανάλογα με το χρηματοδότη.. Ποιος ξέχνα ότι μέσα σε ένα βράδυ πέρυσι το χειμώνα, το κινητό που ήταν 12ο στη λίστα, πέρασε 1ο;
2. Η προσπάθεια να κρατηθεί η HTC στη ζωή για να την εξαγοράσει κάποια εταιρεία κολοσσος, δεν πετυχαίνει ούτε στο Ελάχιστο. Δεν πουλάει πουθενά και για 10 χιλιάδες παραπάνω στο antutu κανένας δε θα δώσει 300 ευρω παραπάνω, εκτός αν είναι θύμα.
3.Αν κάποιος θέλει να μετρήσει πραγματικά βέβαια, δε θα χρησιμοποιήσει το antutu που έχει τεράστιες αποκλήσεις από. Μέτρηση σε μέτρηση αλλά πολλά καλύτερα. Ακόμα και το geek bench με το αγαπητό multi score, γιατί κι εδώ το single είναι αχρειαστο μιας και κανένας πυρήνας δε δουλεύει μόνος ποτέ.

Sint

Θα σταθώ σε αυτό που έγραψε. Συγκριναμε προχτές 2 κινητά και κάναμε μετρήσεις με το antutu. Μate9 και S7 edge. 3 συνεχεις ταυτοχρονες ρυθμισεις.
Μate9: 139.450 – 100.200
– 121.400 Απόκλιση 39. 500

S7 edge 122.500 – 141.200 – 99.000 Απόκλιση 42.200
Σταθεροτατο ε ; Και θέλουν να τους πάρουν σοβαρά όσοι ξέρουν.

Gko

Μια συμβουλή.
Την επόμενη που θα αγοράσετε κινητό. Μην κοιτάξετε κάμερα, οθόνη, μπαταρία, αδιαβροχοποοιηση, γρήγορη φορτιση, τιμή ποιοτητα.Να κοιτάτε αν βγάζει 4 χιλιάδες παραπάνω στο antutu. Κι ας κάνει 800 ευρώ.

P. Ps

Αγωνία για σπρώξιμο της HTC αλλά τζίφος. Ούτε οι συγγενείς κ οι φίλοι δεν το παίρνουν.

Ιωάννης jb

Αν ήταν το s8 πρώτο με 180 χιλιάρικα και τέταρτο το u11 θα βλέπαμε πολύ διαφορετικα σχόλια…
Δώστε ρε κότες μια φορά παραπάνω λεφτά και πάρτε HTC να δω μετά τη θα λέτε… Τραβάτε πάρτε κανένα ναομι και καμιά Χαβάη και αντε βγάλτε το σκασμό άσχετοι

Ιωάννης jb

Ή πάρτε μηκογαλαξιες με περισσότερα για να είστε τρεντι αηδία το έχετε καταντήσει

Gmen

Δηλαδή είμαι ο μόνος που κοιτάει antutu σε συνδιασμό με τιμη, ποιοτικά και μπαταρία !εδώ να πω πως δεν με νοιάζει η κάμερα και τόσο πολύ .

Φωτης

Ιωαννης jb@ συμφωνω σε ολα ρε συ..Οτι πουλαει περισσοτερο ειναι κ το καλυτερο εδω στην Ελλαδα..Νομιζουν πολυ οτι τα htc δεν αξιζουν επειδη δεν πουλανε..ΜΕΓΑΛΟ λαθος..Το αλλο δεν λεμε ονοματα εχει κανει διαφημιση οσο δεν παει..Ποιοτητα σαν htc δεν υπαρχει..Το 10 ειδικα ειναι φοβερο κ τον αλλο μηνα το εχβ τσιμπησει..
tarif16@ σωστος!!!Ειπαμε ομως παμε με την ψυχολογια της μαζας ολοι αυτο ειναι το λαθος..

Ar78

Πάντως μην ορκίζεσαι για τα HTC. To 10αρι μου πέρα από το μοβ που βγαζει κάτω αριστερά, έχει προβλήματα και στο touch screen και την απόκριση, κάτι που δε μου το έλυσε κανείς. Λογικό είναι ένα χτονο μετά να διαβάζω για ποιοτικά htc και να γελάω. Το χειρότερο είναι ότι, κανοντας μια γρήγορη αναζητηση, ανακάλυψα ότι το θέμα με το χρωματισμο παρουσιάζεται σχεδόν σε κάθε μοντελο htc μετά το onex

Ντουπης

Πάντως εγώ αν και είχα φάει τρελή απογοήτευση με το m7, που δεν έπιανα WiFi στο διπλανό δωματιο(ούτε μου το διορθωσε ποτε η εταιρεία στο ποταμι) Το ξανασκεφτομαι για το u11 σαν χρόνιος htcακιας. Το 10 είναι πολύ παλιό πια. Εκείνο που με προβληματίζει είναι η πολύ ψηλή τιμή, γιατί θεωρώ βλακεια να δίνεις τόσα για οποιαδήποτε συσκευή.
Θεωρώ ότι αυτό είναι λάθος στρατηγικής σημασίας που ποτέ δε θα τη βοηθήσει να ξεκολλήσει σε πωλήσεις. Όπως αποδειχτηκε πχ λάθος που από το m7, m8, m9, τα μπεζελς κάλυπταν την κάτω μισή οθόνη. Μαζί με τα προβληματικα one-x one-s, Ήταν η αρχή της πτώσης.
Για καλό πάντως όλων, ελπίζω να ανακάμψει και να μην είναι αναλαμπή.

Φωτης

Το htc 10 ειναι παλιο πια..Το ακουσα με κ αυτο!!!!!!!!!
Ar78@ το εχουν δυο φιλοι κ αυτο με την οθονη δεν υπαρχει..Κ δεν το εχω ακουσει..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.