Το HTC U11 καταφέρνει να αυξήσει τα έσοδα της εταιρείας

htc u11 revenues, Το HTC U11 καταφέρνει να αυξήσει τα έσοδα της εταιρείας

Το HTC U11, η ναυαρχίδα του 2017 είναι εδώ και λίγο καιρό στα ράφια των καταστημάτων. Με την ανακοίνωσή του δέχτηκε αρκετά καλές κριτικές, ενώ και τα πρώτα δείγματα πωλήσεων ήταν αρκετά αισιόδοξα.

Χάρη στο HTC U11 για τον μήνα Ιούνιο, τα κέρδη της εταιρείας σημείωσαν άνοδο πάνω από 50% από τον προηγούμενο μήνα. Τα συνολικά έσοδα Ιουνίου έφτασαν στα 225.2 εκατ. δολάρια, τα οποία είναι πολύ καλύτερα από τον Μάιο του 2016, όταν είχε ανακοινωθεί το HTC 10. Για την ακρίβεια, το HTC U11 έχει ήδη πουλήσει περισσότερα κομμάτια από το HTC 10.

Η HTC έχει αυξήσει και τον όγκο των αποθεμάτων του HTC U11, κάτι που σημαίνει ότι αναμένει αυξημένες πωλήσεις στη διάρκεια των επόμενων μηνών. Όπως αναφέρει το DigiTimes, θα ξεκινήσει τις προωθητικές καμπάνιες της ναυαρχίδας της σε περισσότερες αγορές ανά τον κόσμο, με σκοπό να προσελκύσει περισσότερους χρήστες.

Επιπλέον, οι φήμες λένε πως η HTC θα αναλάβει την κατασκευή των Pixel 2 και Pixel XL 2, αντί της LG. Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένουμε την ανακοίνωση του νέου μέλους της σειράς U, έχει διαρρεύσει ως HTC Ocean Life, θα είναι μεσαίας κατηγορίας με οθόνη 5.2 ιντσών και Edge Sense, όπως η ναυαρχίδα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannisp

To axizoun me 1000, exoun piotita antoxi omorfia praktikotita stin kathimerinotita !!! Ta upoloipa einai tzaba frou frou ki aromata kai naxame na legame !!!!! Bravo HTC katoxos htc 10 !!!

Tsagarogiorgis

Μπράβο HTC αγαπητή εταιρεία..

thanoik

Κινητάρα!!!!!!

@tito

Κινηταρα εβγαλε η htc οπως και πέρυσι με το 10αρι …και ασε τους αλλους να το ακυρώνουν μονο κ μονο επειδη δεν ειναι σαν τηλεκοντρολ.Σιγα μην εδινε ξανα η google τα pixel (τοτε nexus) στην lg,το ειχε καψει το καημενο το nexus 5x

mitsaras

Έχω το u11 από την Πέμπτη και έχω να πω ότι πάει σφαίρα, είναι ποιο ωραίο από τα βίντεο που το έβλεπα και έχει τρομερή κάμερα………….

Gio

Αστε τους να παιρνιυν samsung.,λιγοι κ καλοι.

Kkon

Φίλος από πάνω!
Μας έβγαλες τα μάτια, να διαβάζουμε τα φοβερά που γράφεις, και πόσο σε βοηθά στην καθημερινότητα η εταιρειάρα που διάλεξες.
Εσύ και μισό πούλμαν ακόμα.

Senthyx

Μόνο εμένα με αποτρέπει να προβώ σε αγορά η κίνηση που έκαναν να αφαιρέσουν την θύρα 3.5mm;

Π. Παν

5.5 inch, μόνο μια επιλογή; Ακριβό, πολύ ακριβό όσο καλό κ να είναι

Asos206

Μια χαρα ειναι οσο πρέπει και όπως πρέπει, το κινητό χάνει πολύ στης φώτο, πρέπει να το δείτε απο κοντά, το έχω πάρει και εγώ και είμε καλυμμένος πλήρως.

forneverarrow

Το smartphone της HTC που μου κίνησε το ενδιαφέρον έπειτα από το M9! Μπράβο τους και νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του. Μοναδικό παράπονο το ότι δεν το βρίσκεις εύκολα στα καταστήματα εδώ στην Κύπρο… Πρέπει να βελτιώσουν τη διανομή τους αν θέλουν να επανέλθουν.

giannisp

Kkon είσαι ένας στους 11 που κάνεις τον πονηρό !!!!!!! Να λες την γνώμη σου χωρίς να σχολιάζεις τη λένε η άλλη, μην αδικης τον εαυτό σου κάνοντας τους υπόλοιπους να σε θεωρούν κακομοιρη !

Sint

Εντάξει, θέλει ψωμιά ακόμα. Το ότι αρέσει σε κάποιους λίγους και υπερασπιζονται την αγορά τους, είναι πολύ μακριά από το να είναι η αλήθεια ετσι

Γιάννος

Εσείς που λέτε πω πω κινηταρα, ουαου και δεν ξέρω τι, πείτε μου… Σε τι διαφέρει από το Xiaomi mi 6 που είναι οικονομικότερο και με μεγαλύτερη μπαταρία ή από άλλες Android ναυαρχίδες? Στο καλούπι? Που και αυτό θυμίζει smartphones άλλων εταιρειών. Πρακτικά ένα Android λίγο πιο αναβαθμισμένο από τα περσινά είναι.

thanoik

Γιάννος καλυτέρα ηχεία,οθόνη ποιότητα κατασκευής κ.α…

Γιάννος

@thanoik

Φαντάζομαι τα έχεις πιάσει και τα δυο στα χέρια σου και τα έχεις συγκρίνει… Αλλά φαίνεται από τη φωτογραφία που έχεις βάλει τι μυαλά (?) κουβαλάς.

djfapples

Μετά το xz premium η καλύτερη επιλογή για το 2017

Φωτης

@tito + 1!!!!U11, S8,η htc 10;To μονο στο U11 που φοβαμαι σε σχεση με το htc 10 κ s8 ειναι το bend test που σπαει..

Vendetta

@Γιάννος τι έγινε ρε μεγάλε? Επειδή ο thanoik δεν συμφωνούσε με τα λεγόμενά σου του την είπες για τα μυαλά που κουβαλάει από τη φώτο του? Ρε ξεκαβάλα από το πληκτρολόγιο που βρίσκεσαι και άντε ράψε κανένα φόρεμα…Μαγκιά, κλανιά, χωρίστρα την έχετε δει μερικοί εδώ μέσα.
Δυστυχώς, θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του κομπλεξικού!!!

thanoik

Γιάννος εγω προφανώς δεν ντρέπομαι για τον εαυτό μου και ούτε φοβάμαι να πω την αποψη μου,ελευθερια λόγου έχουμε και ας προσπαθήτε να βουλωσετε τα στοματα μερικών εδω μέσα και έχω HTC το m9 όπως και Redmi note 4 και δεν συγκρίνονται ποιοτικά το ένα Mercedes το άλλο Hyundai,όπως έχω και nexus 5 ,nexus 4,mls,Windows Phone (920,535,Nokia 800)και μην βάλω ακόμα ποσα αλλα έχουν περάσει από τα χέρια μου,στην φωτο που έχω φαινετε το s3 mini.Συνάδελφος άφησε το Xiaomi mi4s στο ταμπλό του αυτοκινήτου περίπου μισή ώρα και του κάηκαν τα pixel στο πάνω μέρος της οθόνης και ψάχνει για άλλο κινητό και όχι οθόνη γιατί λέει του κολουσε κιόλας συνέχεια…Τα συμπεράσματα δικά σας

Rizo

Μπορεί τελικά να πήρα το S8+ αλλά ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα 2.
Η δική μου γνώμη είναι οτι το U11 είναι φοβερό κινητό. Οριακά δεν το επέλεξα, κυρίως λόγω amoled. Ισάξια κάμερα, καλύτερος ήχος και φοβερές αποχρώσεις. Βέβαια σκεφτόμουν οτι θα κρυφτεί πίσω απο κάποια θήκη οπότε δεν παίζει και τόσο πολύ ρόλο..
Η HTC πιστεύω οτι όσο χαμηλά και να πέσει σε πωλήσεις θα μείνει για πάντα στην γραμμή της φιλοσοφίας της. Είχα παλιά το One S και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις ειδικά απο την ποιότητα κατασκευής.
Μπράβο HTC. Πραγματική ναυαρχίδα φέτος.

Ζουράμπι Μελάτζε

Το λάτρεψα όταν έγιναν τότε οι διαρροές. Πολύ όμορφο !

chris

@Γιάννος

Βασικά σε όλα, ειναι πανω από το Xiaomi mi 6

-ποιοτητα κατασκευης
-μπαταρια (ναι, συμφωνα με πολλά reviews, καθως η ονομαστική χωρητικοτητα δεν παιζει παντα ρόλο)
-performance (λόγω λειτουργικού)
-καμερα
-ηχεία & ακουστικά
-οθόνη

Θες κι άλλα?

Andr. Kar

Καλά λίγο ντροπή δεν έχετε πάνω σας? Συγκρίνετε το redmi 4 με το u11.? Ρε χωριάτες.. Έχετε πιάσει mi mix, mi 6,mi5s plus… Που στις τιμές εειναι κοντά… Μου συγκρίνετε κινητά με 300 ευρο διαφορά.. Είστε ικανοί να κράξετε την Xiaomi.. Πουθεναδες. Σας άνοιξε τα μάτια με το mi mix bezel less… Τώρα βγήκαν όλοι οι έξυπνοι αντιγράφουν… Αντε σας βαρέθηκα

chris

@Andr εντελως αστοχη η συγκριση του Mi6 με το HTC U11

Kostas

@Andr. Kar και γιατι πρεπει να βγάζεις τόση αλητεία ρε φίλε? Για κινητα ειναι η κουβεντα δεν ειναι για παπακια! Πουλατε και τσαμπουκα για εταιριες που δεν υπηρχαν μεχρι χθες ημαρτον!
Που θα νιώσουμε και ντροπή … επειδή το ειπε ο Μητρογλου

Ανδρεας Κ

μαθετε να κανετε συγκρισεις σε συσκευες και μετα να μιλατε. . οτι σας πετανε εδω Ελλαδα αυτο αγοραζετε…”εχει εγγυηση λεει” …γελαει ο κοσμος ,δεν καλυπτει τιποτα.. ο αλλος κανει συγκριση redmi4 me 150 ευρο ,,,με το U11 με 500. με το ζορι να κραξει την Xiaomi… Πως να μην σου γυρισει το μυαλο μετα. Καλα εσυ @Kostas εισαι βαθυα νυχτωμενος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.