HTC U11 Life: Ετοιμάζεται έκδοση με Android One

HTC U11 Life android one, HTC U11 Life: Ετοιμάζεται έκδοση με Android One

Όλο και περισσότερα μεγάλα ονόματα είναι πρόθυμα να κυκλοφορήσουν συσκευές που ανήκουν στο πρόγραμμα του Android One. Μετά την Motorola που σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια ελαφρώς αλλαγμένη έκδοση του X4, η επόμενη φαίνεται πως θα είναι η HTC.

Η HTC αναμένεται να κυκλοφορήσει την Android One έκδοση του HTC U11 Life, γνωστό ως Ocean Life. Τα κινητά θα έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και σχεδιασμό, αλλά το μοντέλο με Android One θα έρθει με stock Android.

Δεν θα συμπεριλαμβάνεται καμία από τις εφαρμογές της HTC στην Android One έκδοση του HTC U11 Life, ενώ θα τρέχει Android Oreo με Sense 9.0_A1 UI.

Η εικόνα δείχνει το standard HTC U11 Life και το Android One μοντέλο δίπλα δίπλα. Όπως βλέπουμε είναι ακριβώς τα ίδια εκτός από το software. Design-wise, the phones have a rather thick chin, but not everyone likes edge-to-edge screens these days, right?

To HTC Ocean Life αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά ως mid-range smartphone με οθόνη 5.2 ιντσών full HD (1080p), κάμερα 16 Μegapixel στην πλάτη και 16 Μegapixel στην μπροστινή πλευρά. Μέσα θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 630, ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης, δεν γνωρίζουμε την ποσότητα τηςf RAM, περιμένουμε πιστοποίηση IP67.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.