HTC U12+: Διέρρευσαν τα press renders και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά

HTC U12+, HTC U12+: Διέρρευσαν τα press renders και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του HTC U12+ του ένας από τους πιο διάσημους leaksters, ο Evan Blass, ανέβασε στο Twitter του επίσημες φωτογραφίες με τα διαθέσιμα χρώματα της ναυαρχίδας και έγγραφα με τα αναλυτικά χαρακτηριστικά.

Τα renders σε τρία χρώματα, μπορντώ, μπλε και μαύρο, επιβεβαιώνουν την dual κάμερα μαζί με τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος, καθώς και την πρόσθια επιφάνεια χωρίς εγκοπή.

Το ταϊβανέζικο μοντέλο ενσωματώνει 6 ιντσών Super LCD 6 οθόνη με ανάλυση QHD+ (1440×2880 pixels) και αναλογία 18:9. Όσον αφορά στην απεικόνιση των χρωμάτων υποστηρίζει τα πρότυπα DCI-P3, sRGB και την τεχνολογία HDR10. Στο εσωτερικό της συσκευής κρύβεται Snapdragon 845 system-on-chip χρονισμένο στα 2,6GHz και ζευγαρωμένο με 6GB RAM. Οι επιλογές στο χώρο αποθήκευσης είναι δύο, 64GB και 128GB, με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.

Το σετ της κάμερας περιλαμβάνει έναν ευρείας γωνίας UltraPixel φακό 12MP με 1,4μm pixel size και f/1.75, καθώς και έναν τηλεφακό 16MP με f/2.6 και pixel μεγέθους 1.0μm, ικανό να παράγει από 1.85 έως 2x οπτικού zoom. Και οι δύο κάμερες υποστηρίζονται από OIS και UltraSpeed Autofocus 2 (PDAF + laser autofocus) και προσφέρουν λειτουργία boken και AR Stickers.

Η selfie κάμερα είναι εξοπλισμένη με wide-angle φακό στις 84 μοίρες με διάφραγμα f/2.0 και ανάλυση 8MP και προσφέρει λειτουργία αναγνώρισης προσώπου.

HTC U12+, HTC U12+: Διέρρευσαν τα press renders και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Η κάμερα του HTC U12+ καταγράφει επίσης υψηλής ανάλυσης βίντεο 4K στα 60fps, 1080p slow motion video στα 240fps με δυνατότητα εγγραφή ήχου 360-degree υψηλής ποιότητας (96kHz, 24-bit) χάρη στο 4πλo σύστημα μικροφώνου και προσφέρει λειτουργία Hyperlapse.

Επίσης, τη λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά συμπληρώνουν η υποδοχή USB 3.1 Type C (Gen 1) με DisplayPort υποστήριξη, οι τεχνολογίες Bluetooth 5.0 και NFC, οι always-on φωνητικές εντολές, το λειτουργικό Android 8.0 Oreo με δυνατότητα αναβάθμισης σε Android P, το αναβαθμισμένο περιβάλλον HTC Edge Sense 2 και η μπαταρία χωρητικότητας 3,500 mAh.

Η επίσημη ανακοίνωση του HTC U12+ είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 23 Μαΐου και μετά από αυτήν την διαρροή δε μπορούμε πλεόν να φανταστούμε τι άλλο μπορεί να μας έχει διαφύγει για το νέο μοντέλο… εκτός από την πιστοποίηση IP68 για αντοχή στη σκόνη, την υγρασία και το νερό που υπάρχει και αυτή στη λίστα.

HTC U12+, HTC U12+: Διέρρευσαν τα press renders και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
djfapples

Η δεύτερη μου επιλογή μετά το xz2 premium

Mitsaras

Είμαι και εγώ ανάμεσα στο xz2 premium και το htc!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

η προταση τους με καλυπτει, ομως δεν θα στηριξω μια εταιρεια που δεν εχει ΚΑΝ SERVICE στη χωρα μου …….

almir

@ Παπαροκα δεν κουραστηκες;!!

giorgosgek

επειδη θα ειναι πανακριβο οπως παντα σε συγκριση με αλλα και επειδη ο παπαροκας μερικες φορες εχει δικιο και επειδη αυτο το department που καποτε ηταν ψηλα μαλλον θα κλεισει, ευχαριστουμε δεν θα παρουμε

Τσιο

Για μενα φετος:
1.ONEPLUS 6-HTC U12
2.P20 PRO – XZ2
3.S9 PLUS
Σε οσα εχουν βγει ηδη.
Σε οσα ΘΑ βγουν PIXEL XL 3 θα ναι κορυφαιο ολων απλα βγαινει λαθος εποχη

Τιμολογιακα ομως δυστυχως μονο η oneplus το σωζει

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

τσιο αφου θες να δωσεις 520 για oneplus, δωσε αλλα 150 και παρε ΚΙΝΗΤΑΡΑ ΤΟ S9PLUS και οχι το κινεζικο σαπακι που θες με χιλιες φορες καλυτερη καμερα οθονη πραγματικα αδιαβροχο, στερεο dolby atmos και χωρις νοτς!

ouga

ρε παιδιά σας παρακολουθώ πολλά χρόνια τώρα και έχετε ένα πράγμα που δεν μου αρέσει καθόλου και το κάνετε συνέχεια. όχι μόνο εσείς αλλά σχεδόν όλα τα site τεχνολογίας όταν πρόκειται για μια αναμενόμενη συσκευή. βάζετε συνέχεια τη λέξη “διέρρευσαν” η οποία είναι εντελώς άστοχη. ΔΕΝ διαρρέει τίποτα. η εκάστοτε εταιρεία τα δημοσιεύει στο κοινό. αν ήθελε να κρατήσει κάτι κρυφό να είστε σίγουροι ότι δεν θα “διέρρεε” τίποτα απολύτως. όπως έκανε η apple με τα προϊόντα της μέχρι και το 2011. απλά έλεγε ότι θα ανακοινώσει κάτι αλλά δεν ήξερε κανείς τίποτα πριν το event. δεν ¨διέρρεε” τίποτα γιατί απλά δεν το έδινε η ίδια να βγει πιο έξω.

KostasB

Κινέζικο σαπάκι.. το ακούσαμε και αυτό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.