HTC U12+: Η συσκευασία δείχνει Snapdragon 845, 8GB RAM και ασύρματη φόρτιση

htc u12 plus συσκευασία snapdragon 845 8gb ram ασύρματη φόρτιση, HTC U12+: Η συσκευασία δείχνει Snapdragon 845, 8GB RAM και ασύρματη φόρτιση

Μετά την εμφάνιση του HTC U12+ με τέσσερεις κάμερες είχαμε άλλη μια σημαντική αποκάλυψη η οποία δεν αφήνει τίποτα κρυφό σχετικά με τη ναυαρχίδα της HTC για το 2018. Αυτό συμβαίνει γιατί πιθανόν να έχουμε τη συσκευασία του HTC U12+ με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά διαθέσιμα εντείνοντας τον ανταγωνισμό ακόμα περισσότερο.

Υπήρξαν φήμες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC U12+ τις τελευταίες εβδομάδες, οι οποίες δεν απέχουν τελικά από όσα αποκαλύπτει το πίσω μέρος της συσκευασίας της συσκευής, εφόσον βέβαια είναι το πραγματικό μιας και πάντοτε διατηρούμε τις όποιες επιφυλάξεις. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 845, μνήμη RAM στα 8GB και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, ενώ δε λείπει και η θύρα καρτών microSD με υποστήριξη χωρητικότητας μέχρι τα 2TB.

Η οθόνη της συσκευής βρίσκεται στις 5.5 ίντσες ανάλυσης Quad HD+ στα 2960×1440 pixel, Gorilla Glass 5 με την αναλογία της οθόνης να είναι 18.5:9. Η κύρια κάμερα της συσκευής βρίσκεται στα 12MP με κλείστρο F/1.5, υποστηρίζει την τεχνολογία UltraPixel 4 και UltraSpeed AutoFocus, διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας αλλά δεν αναφέρεται κάπου πως η δεύτερη κύρια κάμερα είναι στα 16MP, κάτι το οποίο προκαλεί εντύπωση. Όσον αφορά τις μπροστινές κάμερες, η συσκευή διαθέτει δύο των 8MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και βελτιωμένη HDR λήψη.

Η συσκευή θα διαθέτει το Edge Sense 2, τη νέα έκδοση της HTC με τους αισθητήρες πίεσης τοποθετημένους στο πλάι της συσκευής οι οποίοι ανταποκρίνονται σε εντολές που ορίζουν οι χρήστες. Θετικό είναι το γεγονός πως η συσκευή είναι αδιάβροχη και έχει αντοχή στη σκόνη με πιστοποίηση IP68, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης αλλά και Quick Charge 4+ για 15% πιο γρήγορη και 30% πιο αποτελεσματική φόρτιση σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές.

Τέλος, το HTC U12+ θα διαθέτει σύνδεση NFC αλλά και υποστήριξη δικτύων Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, ενώ μένει να δούμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας καθώς και την εγκυρότητα όλων των πληροφοριών σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ναυαρχίδας της HTC.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgosgek

προσπαθει αρκετα

Petros

Plus με 5,5 οθόνη….. Fail μεγάλο

alex M

5,5 ίντσες οθόνη είναι ιδανική για plus. Ειδικά άμα πετύχει καλό screen-to-body ratio. Προσωπικά θεωρώ υπερβολικές τις συσκευές με 6 ίντσες οθόνη. Για τη δική μου χρήση θα προτιμούσα 5-ιντσα κινητά με screen-to-body ratio πάνω από 80% για compact διαστάσεις. Δεν χρειάζεται όταν είσαι έγω να διαβάζει και ο από πίσω τα μηνύματα σου….

alex M

*έξω
Και δίνω πολλά respect στην HTC η οποία κατασκευάζει καταπληκτικές συσκευές.

dark_master

Αν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά τότε πρόκειται για πολύ δυνατή συσκευή…

ZJHellas

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Για μένα ιδανική είναι η οθόνη από 5,2 έως 5,5 in. Μάλλον ήρθε ο καιρός να αλλάξω το εξαιρετικό (κατά την προσωπική μου πάντα άποψη) HTC 10…

hikojiko

φαινεται να ειναι μια πολύ δυνατή πρόταση πάντως

Τσιο

Η απολυτη συσκευη.με 6 ιντσες θα ηταν τηλεφωνο της χρονιας ΑΝΕΤΑ

KostasB

Αν και με αυτό το τηλέφωνο δεν καταφέρει να κάνει πωλήσεις τότε δεν υπάρχει σωτηρία δυστυχώς..
Με αυτά τα specs και μια καλή τιμή μπορεί πραγματικά να κάνει τον ανταγωνισμό πέρα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.