HTC U12+: Θα είναι το μόνο high-end για το 2018;

htc u12 plus το μόνο high end 2018, HTC U12+: Θα είναι το μόνο high-end για το 2018;

Η HTC παρουσίασε δύο high-end smartphone μέσα στο 2017, το U11 και το U11+, τα οποία εμφανίστηκαν στην αγορά το Μάη και τον Νοέμβρη αντίστοιχα. Είναι πραγματικότητα ότι η ανταπόκριση των καταναλωτών δεν ήταν όπως το περίμενε η εταιρεία, για αυτό και πιθανόν να αλλάξει στρατηγική για τη χρονιά που διανύουμε.

Σύμφωνα με πηγή μέσα από την εταιρεία, το HTC U12+ θα είναι και η μόνη high-end που θα κυκλοφορήσει για το 2018, προφανώς για να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες μέσα από μια ενδεχόμενη αρνητική πορεία στην αγορά, αποφεύγοντας μια κατάσταση ανάλογη με αυτή του 2017. Επίσης, φημολογείται πως η HTC θα διαθέσει και το U12 Life, στη λογική του περσινού U11 Life, το οποίο θα είναι μια mid-range πρόταση σε χαμηλότερη τιμή.

Όσον αφορά το HTC U12+, αναμένεται στην αγορά αρχές Μαΐου για πολλές αγορές ανά τον κόσμο. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά φαίνεται πως θα είναι ανταγωνιστικό με τις ναυαρχίδες των άλλων εταιρειών αφού θα διαθέτει το Snapdragon 845, 6GB RAM και 64GB ή 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης QHD+ σε αναλογία 18:9, διπλή κύρια κάμερα 16MP και 12MP ενώ η μπαταρία του φημολογείται ότι θα είναι στα 3.420mAh.

Το ίδιο ανταγωνιστική φαίνεται πως θα είναι η τιμή του όπου σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα είνα εφάμιλλη με τα high-end smartphone του 2018 και κοντά σε αυτή του Samsung Galaxy S9, ενώ θα διαπιστώσουμε τι τελικά ετοιμάζει η HTC με την επίσημη αποκάλυψη της συσκευής.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τσιο

Κινηταρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.