Η HTC θα κυκλοφορήσει ναυαρχίδα μετά το deal με την Google

htc flagship, Η HTC θα κυκλοφορήσει ναυαρχίδα μετά το deal με την Google

HTC και Google ανακοίνωσαν σήμερα την 1.1 δισ. δολαρίων συμφωνία τους με την πρώτη να δίνει στην δεύτερη υπαλλήλους από την ομάδα του τμήματος mobile, αλλά και την άδεια να χρησιμοποιεί τις πατέντες της που αφορούν στην διαδικασία κατασκευής και το design.

Λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η HTC με τις πωλήσεις των smartphones της, πολλές φορές είχε ακουστεί ότι μπορεί να πουλήσει το τμήμα των smartphones και να βγει από την αγορά.

Ένα πράγμα όμως που κάνει απόλυτα σαφές η HTC μέσω της επίσημης ανακοίνωσης για το deal, είναι ότι υπό το δικό της brand θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον μια ακόμη ναυαρχίδα. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, αλλά η HTC αναφέρεται ξεκάθαρα στην επόμενη ναυαρχίδα.

“HTC will continue to have best-in-class engineering talent, which is currently working on the next flagship phone, following the successful launch of the HTC U11 earlier this year”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η HTC λογικά στο εξής θα κρατήσει μόνο τα πετυχημένα μοντέλα, που συνήθως είναι οι ναυαρχίδες, και θα κόψει όλα τα υπόλοιπα. Μένει να δούμε ποια θα είναι η πορεία της στο εξής, αλλά και της Google που μπαίνει δυναμικά στο κομμάτι του hardware.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

το ξαναδαμε το εργο με τη μοτορολα….

Άπαιχτος

Κρίμα για την HTC πραγματικά. Η google από την άλλη όλο και μεγαλώνει και αυτό μάλλον θα έπρεπε να μας φοβίζει με τις “εξουσίες” που θα έχει στο μέλλον όπως πάει. Θα μιλάμε για τον παγκόσμιο τεχνολογικό “γίγαντα” (και όχι μόνο);

bezilys

@Άπαιχτος είδη είναι παγκόσμιος τεχνολογικός γίγαντας σχεδόν παντού έχει βάλει το χέρι της

Ντουπης

Αν είναι HTC, προκοψε . Έτσι κι αλλιώς τα τελευταια χρόνια η HTC, υπάρχει μόνο λόγω Google. Κατάντησε Μια αποτυχημένη και εμμονικη εταιρεία που έμεινε στις δάφνες των περασμένων χρόνων και αρνήθηκε να ακολουθήσει την εξελιξη . Την ώρα που όλοι, ακόμα και η Apple, αλλάζουν και δέχονται νέα πρσγματα, η HTC έμεινε αιώνες πίσω ειδικά σε σχεδίαση και την ακολουθεί η Sony κατά πόδας.

mech.al.

Τον δεκεμβριο 2017 λενε οτι θα κυκλοφορησει το htc u11 plus με bezelless οθονη και sd835….

dark_master

To κακό που ειναι? Στο μέγεθος της οθόνης η στην έλλειψη των bezel?
@παπαροκά είδες εξαγορά και αναφέρεις motorola?
@Ντουπης περα απο τα κολλήματα έφερε καινοτομίες όπως την Ultrapixel η Dual pixel για να στο κάνω πιο κατανοητο…τα τελευταια χρόνια πως υπάρχει μόνο Google λοιπόν? Το 10 και το U11 εχουν αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων. Η apple με το Χ αλλαξε σχεδιο. Η LG με το V30 και η Huawei θα το κάνει με το Mate 10. όλα κινητα του 17. Άρα πως εμεινε πίσω?

Ιωάννης jb

Ντουπη ασχολήσου αγόρι μου με τίποτα άλλο και άσε τη τεχνολογία στην ησυχία της…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.