Huawei Ascend D1, Πρώτες εικόνες από το τετραπύρηνο Android smartphone

Το Huawei Ascend D1 θα είναι το πρώτο τετραπύρηνο Android smartphone του κινέζου κατασκευαστή και δεν χρειάζεται να το μελετάτε αν θα ανακοινωθεί ή όχι, θα πρέπει να το θεωρείτε δεδομένο. Σήμερα έκαναν την εμφάνισή τους και κάποιες πρώτες φωτογραφίες από λεπτομέριες του κινητού και ξεκίνησαν να τρέχουν τα σάλια μας. Μόνο ένα πράγμα να σου ζητήσουμε Huawei, μην το κλωσσάς όπως το Honor, φέρτο αμέσως στο λαό σου!

, Huawei Ascend D1, Πρώτες εικόνες από το τετραπύρηνο Android smartphone

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
zak91

Huawei και ZTE θα πρεπει να θεωρουν την Ελλάδα ως πρωτη χωρα της ΕΕ που θα πρεπει να κυκλοφορουν τα κινητα της καθως αποτελουν οικονομικες λυσεις και στην κατασταση μας πιστευω ολο και περισσοτεροι θα τις προτιμανε και δε θα κολλαμε στη μαρκα της συσκευης αλλα στο τι προσφερει και ποσο κοστιζει. Προσωπικα το θεωρω μονοδρομο αν η τιμη του ειναι κατω απο 400ε που πιστευω πως θα ειναι, καθως τα αλλα 4πυρηνα που θα ερθουν θα ειναι πανω απο 500

Πετρος

Ναι οντως … !!! Τα ΚΙΝΕΖΙΚΑ Ειναι Μουφααααα !!!

zak91

Φιλε Πετρο τα ZTE τα θεωρω κι εγω κατω του μετριου…αλλα τα huawei ειναι αξιοπρεπεστατα και ανετα θα επελεγα ενα. To IDEOS X5 ηταν καλυτερο στα 180ευρω απο samsung lg sony κλπ που κανανε ως και 70 ευρω παραπανω.

Garo Mangoyan

Παιδιά, είχα το V90 tablet της ΖΤΕ και αλήθεια, όμοιο του σε features όταν βγήκε, σε τιμή δεν υπήρχε! Ως προς την ποιότητα της κατασκευής, της οθόνης κλπ, ήταν τουλάχιστον τίμιο! Ξέρω και για το Blade απο φίλους που το έχουν ξεζουμίσει με ότι έχει να δώσει σαν hardware και ότι είπα για το V90 ισχύει και για το Blade. Αλήθεια, πιστεύω είναι τίμια η ΖΤΕ και ποιοτική!

Nikolaos

Παιδιά ναι … μπορεί να είναι καλά όπως λες αλά εγώ τα φοβάμαι αυτά … Μακριά και αγαπημένοι … Samsung προτιμώ από τα κινεζικά … Το ξέρω ότι μπορεί να κάνει παπάδες … Τετραπυρινο όλα τα καλά έχει … Αλα δεν … !!! Αυτή είναι η άποψη μου !!!

dimitris

Εχοντας αγορασει και το Blade της ZTE και το Ideos X5 της Huawei (350 ευρω συνολικα και τα δυο) θεωρω πια μουφα τα μη κινεζικα που στοιχιζουν ο κουκος αηδονι.

Xrusa

Συμφωνώ κι εγώ, όποιος γουστάρει να πουλήσει μούρη ας τα σκάσει στις μεγαλοεταιρείες, όποιος αγοράζει συσκευή για τα χαρακτηριστικά της και στην τιμή που αναλογεί μπορεί να εμπιστευτεί Κινέζο!
Και οι δυο εταιρείες εξάλλου είναι χρόνια τώρα στις τηλεπικοινωνίες.

Tony Cool

Αν κανει γυρω στα 400 πιστευω θα σκισει.Οι μονοι πραγματικοι ανταγωνιστες του θα ειναι καποια παλιοτερα super droids που λογω ηλικιας η τιμη τους θα ειναι κατω απο 400(βλεπε evo 3d,optimus 2x και μεχρι να βγει σιγουρα θα εχουν μπει και αλλα στη λιστα).

asa

εγω παντως με το ideos x5 δε μπορω να πω και τα καλυτερα..πολλα προβληματα αλλα δε θα εδινα και 400 ευρω για να παρω ενα επωνυμο με τα ιδια χαρακτηριστηκα…

Βασίλης Ταγαράκης

Πολύ καλό φαίνεται ότι θα είναι !!!! Εάν είναι και σε μια καλή τιμή θα το προτιμήσουν πάρα πόλοι. Για να δούμε τι θα δούμε…..

Nick

Διαλέγεις και παίρνεις. Μακάρι κι εγώ να είχα 600 ευρώ περίσσευμα να πάω να αγοράσω ότι καλύτερο σε branded high end android αλλά δεν…
Αναγκαστικά ελπίζω σε τέτοιες εταιρίες να κάνουν τη διαφορά στις τιμές…και ο Θεός βοηθός:D

Haduuken!

Πολύ ωραίο, κοκκινιές σαν το Sensation XE και τετραπύρινο ,τέλεια. Αρκεί να μην στο λέει “Χαβάη” η πωλήτρια χαχα , πήγα στον ΟΤΕ και βλέπω το Sonic και της λέω αυτό ; και μου λεει αυτό…χαβάη ! Λυθηκα.

Μερκούριος Μπαϊράμης

Κλασικοι ελληνες… Σας λενε οτι ειναι απο τις μεγαλυτερες εταιρειες τηλεπικοινωνιων στην υφηλιο, αλλα επειδη ειναι κινεζικα ειναι μαπα. Δωσε 150 ευρω παραπανω να πουλας μουρη λοιπον

giannis

Meizu mx κινέζικο μεν , αλλά απο τα καλύτερα κινητά !!!! Το συγκρίνω άνετα με i phone 4s.Και όταν σου λέει η apple απο την τιμή του i phone 4s το 75% είναι καθαρό κέρδος καταλαβαίνεις πόσο βλάκες είμαστε..Το κακό είναι οτι το Meizu mx δεν είναι στην Ελλάδα.Απ’οτι ξέρω.

κατερινα

καλησπερα!!! μολις εντοπισα αυτο το κινητο και ενθουσιαστηκα….απλα επειδη εψαξα να βρω τιμη δεν βρηκα πουθενα.και απο που μπορουμε να το προμηθευτουμε????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.