Huawei Ascend Mate 2 4G, Επίσημα με οθόνη 6.1 ιντσών HD και 4050mAh μπαταρία

Ανακοινώθηκε επίσημα το Huawei Ascend Mate 2 4G με οθόνη 6.1 ίντσες ανάλυσης 1280 x 720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon – δεν γνωρίζουμε ακόμα το μοντέλο – χρονισμένο στο 1.6GHz, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα 5 Megapixel και ενσωματωμένη μνήμη 16GB.

Το νέο, γιγαντιαίων διαστάσεων smartphone της Κινέζικης εταιρείας υπόσχεται αυτονομία δύο ημερών χάρη στην μπαταρία των 4050mAh που ενσωματώνει. Φαίνεται πως η εταιρεία είχε δύο τουλάχιστον στόχους με το Ascend Mate 2 4G, να προσφέρει ένα σχετικά οικονομικό ταμπλετόφωνο που παράλληλα θα προσφέρει εξαιρετική αυτονομία. Σε αυτό, βοήθησαν τόσο οι μεγαλύτερες διαστάσεις, όσο και η χαμηλή σχετικά υποστηριζόμενη ανάλυση -για τέτοια διαγώνιο- της οθόνης αλλά και το SoC που ενσωματώνει.

Το Huawei Ascend Mate 2 4G διαθέτει οθόνη LCD IPS με διαγώνιο 6.1 ιντσών ανάλυσης 720 x 1280 pixels και βασίζεται στο τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 400 SoC συχνότητας λειτουργίας 1.6GHz. Διαθέτει 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται με την χρήση microSD κάρτας μνήμης.

Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 5.0 Megapixels με διάφραγμα f/2.4 ενώ στη πλάτη του, η κάμερα εξοπλίζεται με αισθητήρα 13 Megapixels, με LED flash καθώς και με διάφραγμα φακού f/2.0. Βασίζεται στο Android 4.3 Jelly Bean ενώ η εταιρεία παρουσίασε και το νέο Emotion UI 2.0. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε, ότι το Huawei Ascend Mate 2 4G θα κυκλοφορήσει τόσο σε έκδοση με το Qualcomm MSM8928, όσο και σε έκδοση με τετραπύρηνο Cortex-A9 SoC της HiSilicon. Άγνωστο ποια από τις δύο εκδόσεις θα φτάσει στη χώρα μας.

Huawei Ascend Mate 2 4G, Huawei Ascend Mate 2 4G, Επίσημα με οθόνη 6.1 ιντσών HD και 4050mAh μπαταρία

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

H καλυτερη κινεζικη εταιρεια για μενα…..

μιχαλης

Το είδα σε βιντεο live πριν λίγο και φαίνεται πολύ ωραίο. Έχει πολύ μικρά μπεζελ και απο τι βλεπω 4050 μπαταρία με 720p οθόνη θα κρατάει 2 μέρες για πλάκα . Και μια καλή τιμοτλα θέλει γυρω στα 400 και είμαι σουπερ

chris

Μπράβο τους έχουνε κάνει μια εκπληκτική συσκευή. Αν έχει και μια λογική τιμή θα είναι τέλεια.

Darth

Οτιδήποτε είναι πάνω από 5 5.2 απλός το προσπερνάω.
Και να μου το χαρίσουν άχρηστο θα είναι σπίτι θα κάθετε γιατί δεν θα μπορώ να το κουβαλάω μαζί μου σαν κινητό

Λεων

Απλα πρόκειται για ενα ‘παλουκι’ κινητο κατηγοριας παντοφλας. Με αυτην την αναλυση θα φυγει ‘απατο’ εκτος και αν το δωσουν σε τιμη χωμσ….

vasilis

Η καλύτερη εταιρεία απο κίνα έχω το honor 2 και σκέφτομαι για το honor 3x.
Οσο για την ανάλυση τι να την κάνεις όταν δεν βλέπεις διαφορά με το μάτι αλλα μόνο με μεγενθυντικό φακό… εκτός και αν έχεις μυωπία και βλέπεις το τηλέφωνο απο τα 4 εκατοστα.
Βέβαια αυτό αφορά μόνο εμένα που είμαι πρακτικός άνθρωπος και δεν μασάω παπάντζες και αριθμούς.
(έχω δει 5 ιντσες με full hd 1920×1080 kai 5.5 720p και δεν υπήρχε διαφορά καμία, μα καμία όμως… Για τις 6.1 το λέω με επιφύλαξη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.