Huawei Ascend P6, Με Android 4.4 KitKat τον Ιανουάριο

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το Huawei Ascend P6 είχε τον τίτλο του λεπτότερου smartphone στην αγορά. Με πάχος μόλις 6,18 χιλιοστά, το Ascend P6 της Huawei παραμένει ένα από τα λεπτότερα και πιο κομψά smartphones στην αγορά. Επίσης διαθέτει μεταλλική κατασκευή, και φινίρισμα από βουρτσισμένο αλουμίνιο. Αυτή την περίοδο, το Vivo X3 είναι το λεπτότερο smartphone της αγοράς

Όσοι από εσάς παρακολουθήσατε το hands-on μας εδώ, θα είδατε και το Emotion UI της εταιρείας πάνω από το Android καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Συνήθως, οι κατασκευαστές που προσφέρουν εκτεταμένες αλλαγές στο UI αργούν να ανακοινώσουν τις αναβαθμίσεις τους, ωστόσο η Huawei, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της εταιρείας στο Weibo, θα παρακάμψει την αναβάθμιση σε Android 4.3, για χάρη του Android 4.4 KitKat, τουλάχιστον για το Ascend P6. Το νέο firmware θα είναι διαθέσιμο έως στο τέλος του Ιανουαρίου του 2014, δηλαδή σε περίπου δύο μήνες από τώρα.

Huawei Ascend P6 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Huawei Ascend P6, Huawei Ascend P6, Με Android 4.4 KitKat τον Ιανουάριο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ζήσης Βαγγελός

Δυνατή κίνηση από την Huawei το P6 για να μπει στην αγορά των High End εφόσον το στηρίζει και με αναβαθμίσεις οι χρήστες θα μείνουν ικανοποιημένοι.

JohnWave

Πολύ χαίρομαι που η Huawei υποστηρίζει συνεχώς το νεοαποκτηθέν κινητό μου 🙂 Ήδη έχει βγάλει πάμπολλες αναβαθμίσεις σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κυκλοφορίας.

Όσο για το κινητό, είναι αντικειμενικά το διαμάντι για το 2013 από θέμα design στερώντας την πρωτιά από το HTC One και το Χperia Z και όσο για τη λειτουργία του δεν μου έχει βγάλει μέχρι στιγμής κανένα lag ή γενικά πρόβλημα. Η διαχείριση της μπαταρίας είναι πολύ καλή κι ας μην είναι μεγάλης χωρητικότητας, η κάμερα βγάζει πολύ καλές φωτό ενώ η οθόνη του είναι όλα τα λεφτά χάρη στην in cell τεχνολογία.

Τα παράπονά μου είναι μόνο δύο κι έχουν να κάνουν με τα μαμίσια ακουστικά που δεν στέκονται στο αυτί καθώς και με την όχι δυνατή σε χαρακιές πλάτη.

Παναγιώτης Π

@ JohnWave.Με ενδιαφέρει η αγορά του p6!!και είμαι ανάμεσα σ’αυτό και στο s3 και θέλω να σε ρωτήσω,επειδή το έχω διαβάσει,αν έχει μια σχετικά αργή απόκριση η οθόνη επειδή ειναι βαρύ το UI.
Κώστα,θα ήθελα και την δική σου τοποθέτηση.

JohnWave

@Παναγιώτη,κι εγώ σε ορισμένα reviews ( τα είχα διαβάσει όλα μα όλα ) είχα διαβάσει αυτό το πράγμα και γι’ αυτό πήγα σε έναν Γερμανό όπου το είχαν ανοιχτό για να διαπιστώσω από μόνος μου αν ισχύει κάτι τέτοιο.Δεν διαπίστωσα κάποια αργοπορία στην απόκριση και το πήρα.Κάνε αν θες το ίδιο 🙂 Το κακό ( αν θεωρείται σοβαρό ) του emotion UI είναι ότι δεν χειρίζεται καλά κάποιες εφαρμογές του Google play,Πχ αν βάλεις τον Poweramp ( ο stock music player αργεί να φορτώσει ) και χρησιμοποιείς ως launcher το Emotion UI τότε η εναλλαγή από τραγούδι σε τραγούδι γίνεται πιο αργά σε σχέση με το αν χρησιμοποιείς ως launcher πχ τον Nova.Eπίσης το emotion UI παρουσιάζει μερική ασυμβατότητα με κάποια widgets του Play, όπως τα zooper ή τα διάφορα weather widgets.Αν θέλεις να χρησιμοποιείς αυτά και όχι τα stock της Huawei τότε αλλάζεις launcher.To κακό αν βάλεις άλλον launcher είναι ότι η μπάρα των soft keys γίνεται γκρι αντί για διάφανη με αποτέλεσμα να χάνεις μέρος της οθόνης. Αν τα παραπάνω σε επηρεάζουν αρνητικά και εφόσον δεν είσαι τόσο τρελαμένος όπως εγώ με το θέμα design ( το P6 είναι ότι ομορφότερο υπάρχει και το S3 ότι ασχημότερο )… Συνέχεια »

JohnWave

Να συμπληρώσω ότι υπάρχει βέβαια κάτι στο οποίο το G είναι κατώτερο σε σχέση με το P6 κι αυτό είναι κατά τη γνώμη μου η κάμερα στις φωτογραφίες μέρας και νύχτας.

Γιώργος

Έφτασα σε σημείο να δω και να απαντήσω για τους εξής λόγους.
Ήμουν και δυστυχώς συνεχίζω να είμαι λάτρεις huawei p1!το συνεχίζω πάει στην ίδια ταχύτητα που έχει και νέα μου συσκευή p6 είχε 1000 φορές καλύτερη μπαταρία δεν λαγκαρε αλλά έπαιζε και όλα από το playstore στα φουλ και όχι να κολλάει έτσι ώστε να λες πάμε για απεγκατασταση όπως κάνω τώρα! Σε σχέσει με HTC one καλά δεν συζητώ το δούλεψα και το p6 είναι πάτος για μένα!
Το ηχείο πολύ απλά είναι μάπα αν το βάλεις να κάτσει σε τραπέζι πρέπει να έχεις το μυαλό σου στην δόνηση γιατί ο ήχος τον έκλεισες κιόλας καπακονοντας!
Λένε στην έκδοση kit kat θα αλλάξει τουλάχιστον ο ήχος σε κάτι καλύτερο! μέχρι στιγμής ναι είναι το πιο όμορφο κινητό της αγοράς χωρίς αλλες συγκρίσεις εκ του ασφαλούς!

nassos

ξερει κανενας ποτε θα γινει το update τελικα γτ εμενα δν μου εχει ερθει καμια ειδοποιηση ακομα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.