Huawei Ascend P7, εμφανίζεται σε φωτογραφίες πριν την επίσημη παρουσίαση

Την προηγούμενη εβδομάδα η Huawei προχώρησε σε μια ασυνήθιστη κίνηση καθώς πριν παρουσιάσει το Huawei Ascend P7 το οποίο είναι προγραμματισμένο να γίνει στο Παρίσι στις 7 Μαΐου, πρώτα παρουσίασε το Huawei Ascent P7 mini. Μια εβδομάδα λοιπόν πριν το επίσημο ντεμούτο του, το Ascend P7 εμφανίζεται σε νέες πολύ καθαρές φωτογραφίες.

Αυτό που βλέπουμε είναι ότι δεν έχει μεγάλες διαφορές από το Huawei Ascend P6.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Ascend P7 θα έχει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920, quad-core Kirin 910T επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.8GHz, 2GB RAM και 16GB εσωτερική μνήμη (δέχεται microSD έως 128GB), μπαταρία 2460mAh και πάχος μικρότερο από 7mm. Όπως έχουμε ξαναπεί θα έχει 13 MP πίσω κάμερα και 8 MP εμπρόσθια κάμερα. Θα τρέχει με μια δική του έκδοση του Android 4.4.2 KitKat που ονομάζεται EmotionUI.

Από τα χαρακτηριστικά του δεν φαίνεται καθόλου άχημη συσκευή και να πούμε ότι ο Kirin επεξεργαστής του είναι κάτι αντίστοιχο με τον Snapdragon 600.
, Huawei Ascend P7, εμφανίζεται σε φωτογραφίες πριν την επίσημη παρουσίαση, Huawei Ascend P7, εμφανίζεται σε φωτογραφίες πριν την επίσημη παρουσίαση
, Huawei Ascend P7, εμφανίζεται σε φωτογραφίες πριν την επίσημη παρουσίαση
, Huawei Ascend P7, εμφανίζεται σε φωτογραφίες πριν την επίσημη παρουσίαση
, Huawei Ascend P7, εμφανίζεται σε φωτογραφίες πριν την επίσημη παρουσίαση
, Huawei Ascend P7, εμφανίζεται σε φωτογραφίες πριν την επίσημη παρουσίαση, Huawei Ascend P7, εμφανίζεται σε φωτογραφίες πριν την επίσημη παρουσίαση
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Akn

huawei bezel phone p7 :p
αντί να ήταν τόσο μικρό πάχος να είχαι μικρότερα bezel

JohnWave

Mακάρι το chipset να είναι αυτή τη φορά καλό. Κατά τ΄άλλα δεν θεωρώ καλό το ότι μεγάλωσε το κινητό χωρίς να μειώσει τα bezels ( άλλη Samsung μας βρήκε ). Δεν ξέρω αν οι φωτογραφίες το αδικούν αλλά το P6 μου αρέσει περισσότερο σε design.Όσο για την αύξηση της ανάλυσης, σε κινητά 4.7 ιντσών δεν διακρίνω τη διαφορά μεταξύ 720 και 1080. Σε κινητά 5 ιντσών ίσως βέβαια να διακρίνεται.

Charis

Ενα huawei με σχέδιο iphone 4-4s και ui ios 7 σε συνδυασμό με μενου κινέζικου κινητού ή mp3 player του 2005

antrea

Ta besel είναι μικρά

than

τιποτα το ιδιαιτερο.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!

Alexis

Δυστυχώς μοιαζει με iPhone. Γι αυτό πουλησα και το P6 που είχα αν και ήταν πολύ καλό κινητό. Υστερούσε μόνο στην gpu αισθητά.

Costas

Μην το κατηγορείτε είναι μια αξιόλογη απάντηση στην μεσαία κατηγορία σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Όλα βέβαια θα εξαρτηθουν από την τιμή. Το p6 έκανε καλές πωλήσεις.

nikos

Όσο φτηνό και να είναι(αν και Ελλάδα το υπολογίζω τουλάχιστον 400 ευρώ αρχική τιμή) με τέτοια cpu γιατί κάποιος να μην προτιμήσει στα 280-310 ευρώ galaxy s4,lg g2,nexus 5 ή και ακόμη xperia z που είναι ισάξια,επώνυμα και πλέον πιο προσιτά…

Tom

Πολυ ωραιο. Δυνατη εταιρια η huwaei. Επισης οποιος θελει μικρα πλαισια ας παιρνει LG και ας μην σπαμαρει σε καθε θεμα. Μας κουρασατε

Takis

Μια πίστη απομίμηση του xperia Z2

Solon

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Huawei δεν βάζει στην ναυαρχίδα της τον νέο οκταπύρηνο Kirin 920 που κοιτάει στα μάτια τον Sanp 805. Για ποια συσκευή τον κρατάει; Εκτός αν έχει στο πρόγραμμα να ανακοινώσει στο επόμενο τρίμηνο νέα συσκευή. Με αυτό τον επεξεργαστή πάντως δεν μπορεί να πιάσει τιμή πάνω από 350 ευρώ, και πολλά είναι.

Γιαννης

@Tom συμφωνώ! έλεος μερικοί με τα bezel..!!! κινητό παίρνετε και τα πλαϊνά bezel του συγκεκριμένου είναι πολύ συμμαζεμένα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.