Huawei Ascend P7, νέες φωτογραφίες σε μαύρο χρώμα

Μόλις εχθές είδαμε κάποιες καθαρές φωτογραφίες του νέου high-end smartphone της Huawei οι οποίες διέρρευσαν από τον @evleaks. Σήμερα, το Huawei Ascend P7 εμφανίζεται ξανά από τον «συνήθη ύποπτο» αλλά σε μάυρο χρώμα. Aναμένεται να παρουσιαστεί στις 7 Μαΐου στο Παρίσι ενώ πριν την κανονική έκδοση παρουσιάστηκε το Huawei Ascend P7 mini.

Όπως είπαμε πρόκειται για μια high-end συσκευή με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920, quad-core 1.8GHz CPU, 2GB RAM και 16GB εσωτερική μνήμη (δέχεται microSD έως 128GB). Η πίσω κάμερα είναι στα 13MP και η μπροστινή στα 5MP, η μπαταρία είναι 2460mAh. Θα τρέχει με μια δική του έκδοση του Android 4.4.2 KitKat που ονομάζεται EmotionUI.

, Huawei Ascend P7, νέες φωτογραφίες σε μαύρο χρώμα

, Huawei Ascend P7, νέες φωτογραφίες σε μαύρο χρώμα

, Huawei Ascend P7, νέες φωτογραφίες σε μαύρο χρώμα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

Πολύ ποιοτική συσκευή. Ωραία χαρακτηριστικά με premium κατασκευή. Και πιστεύω θα έχει και λογική τιμή. Να φαντάσου αυτό να το έβγαζε η Samsung τι ντόρος θα γινόταν!

χρηστος σαμ

μεχρι και το πλαινο κουμπι κλειδωματος αντιγραψανε απ΄τα xperia…

Γιάννης

Πανέμορφο κινητό.

GeoChiosGR

Χάλια μιλάμε. Αντιγραφή της αντιγραφής. Μοιάζει με iphone, μοιάζει με xperia δεν έχει καλό επεξεργαστή και έχει μεγάλα bezels….
Όπως χάλια είναι και το Galaxy S5 γιατί μοιάζει με τα προηγούμενα και έχει και τρύπες.
Το LG G3 και αυτό χάλια γιατί είναι φτηνή πλαστικούρα αλλά Samsung…
Το ΗΤC One M8 μαύρο χάλι και αυτό, που πας με τέτοια bezels?

Ε ρε ζόρια που τραβάει ο κόσμος…..

Στράτος

Να φανταστώ έχεις ξεχάσει πως αγοράζεις κινητό και όχι υπολογιστή .. και όπως φαίνεται πρέπει να είσαι Apple fan boy . Έχει καλύτερο επεξεργαστή από το μήλο περισσότερη ram και είναι πιο ωραίο από το μήλο . Και το λέω εγώ που έχω note 3 με το φτηνό πλαστικό και το μουφα δερμα

Μιχάλης

Το s5 και το g3 μπορείς να τα πεις χαλια αλλά όχι και το HTC one m8 . Είναι ένα από τα πιο όμορφα κινητά . Όταν βγει εδώ Ελλάδα πήγαινε σε κανένα κατάστημα δες το και μετά πες την γνώμη σου . Σε ότι αφορά αυτό το κινητό έπρεπε να βάλουν μπεζελ αμα θέλανε να το κάνουν κάτω απο7 mm λεπτό

nikos

Εκτός ότι είναι φτηνή απομίμηση της σειράς z της sony δεν είναι καν ανώτερο από το xperia z το οποίο αυτή την στιγμή το βρίσκεις με 280 ευρώ.Η τιμή θα πρέπει να κυμαίνεται στα 250-300 ευρώ maximum για να είναι ανταγωνιστικό.

Manos

Παιδια μην λεμε ο,τι θελουμε! Ειναι πολυ καλα τα σπεκς του και ειναι πολυ πιο ομορφο απο τα xperia. Στο μονο π τους μοιαζει ειναι το κουμπι του κλειδωματος και το οτι εχουν γυαλι απο πισω, χωρις να είναι ομως ομοια.

dimpep

+1 GeoChiosGR

Δηλαδή όποιος βάζει γυαλί από πίσω αντιγράφει τα xperia? Τα περιθώρια είναι μια χαρα! Μη τρελαθούμε κιόλας

nikos

@manos τα specs είναι καλά για mid-range συσκευή,όταν λοιπόν η huawei θέλει να λέει το p7 high-end smartphone πρέπει να του δίνει και specs του 2014 όχι του 12-13.Και μην μου πείτ για την τιμή γιατι πλέον υπάχουν υπερτούμπανα smartphone σε πολύ χαμηλές τιμές…

Takis

Μοιάζει σαν να έχουν αναμείξει ένα xperia Z1 με ένα optimus G

stratosior

Αιντε να βγει το Project ara να σταματήσετε να γκρινιάζετε το ένα είναι έτσι το άλλο είναι έτσι

GeoChiosGR

@Στρατος. Το σχόλιο μου είναι ειρωνικό… Κάτοχος Huawei P6….

Γιαννης

Ας το πάρουν χαμπάρι όσοι έχουν sony… Η huawei έχει κάνει σκόνη πλέον την εταιρία σας! Είναι τρίτη εταιρία σε πωλήσεις smartphone στον κόσμο μετά από samsung και apple.

minas

Και εγώ πιστεύω οτι το κινητό είναι πολύ ωραίο, καλύτερο απο xperia. Εμενα και το P6 μου αρέσει αισθητικά.
H Huawei είναι 3η λόγω της κινεζικής αγοράς που είναι τεράστια. Στις ΗΠΑ είναι άγνωστη και στην Ευρώπη πολύ χαμηλά.

Γιαννης

@minas κάνεις λάθος, ψάξτο λίγο καλύτερα. Η Huawei έχει ανέβει στην Ευρώπη. Η τρίτη θέση οφείλεται σ αυτήν την άνοδο και όχι μόνο στην Κινέζικη αγορά. Δεν είναι τυχαίο που το P6 ψηφίστηκε ως το καλύτερο προϊόν τεχνολογίας για το 2013 στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ψάξε αυτές τις πληροφορίες που σου δίνω στο διαδίκτυο.

JohnWave

Aκούω για αντιγραφή του iphone τόσο για το P6 όσο και για το P7. Ναι πράγματι το P6 και το P7 μοιάζουν με το iphone 5S. Η διαφορά είναι ότι σε αυτή την περίπτωση η αντιγραφή είναι πολύ ανώτερη από το πρωτότυπο. Eίναι καλύτερη γιατί το P6 πχ έχει σαφώς μικρότερα bezels από το iphone πάνω κάτω αριστερά και δεξιά και γιατί είναι λεπτότερο. Μακάρι όλες οι αντιγραφές να είναι πάντα έτσι , δλδ πολύ καλύτερες από το πρωτότυπο.

Όσο για το P7 συγκεκριμένα, το έχω γράψει κι αλλού, το θεωρώ σε εμφάνιση κατώτερο του θεϊκού σε design P6.

than

@johnwave ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ Ρ6 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ.

Γιαννης

Σε μαύρο είναι πραγματικά πολύ όμορφο! Θα περιμένω να το δω και από κοντά.

Γιάννης

Εδώ είναι τα στοιχεία με τις πωλήσεις…

https://techblog.gr/b2b/apple-and-samsung-loose-share-in-smartphone-market-9876/

Sony , Nokia και HTC είναι στο “others” για να μην τις ψάχνετε…

Γιαννης

@Γιάννης συγχαρητήρια συνονόματε που το δημοσίευσες. Samsung, Apple, Huawei, Lenovo οι 4 πρώτες εταιρίες σε πωλήσεις στον κόσμο.

JohnWave

@than είμαι κάτοχος του P6 ( δεν ξέρω αν είσαι εσύ ) οπότε ξέρω το κινητό στην κάθε του σχεδιαστική λεπτομέρεια. Το P6 στο κάτω μέρος κάνει ωραία διχρωμία με αποτέλεσμα το κάτω bezel να φαίνεται μικρότερο σε σχέση με αυτό του P7. Επίσης η κούρμπα κάτω είναι πιο ωραία στο P6 ( δεν σπάει απότομα αλλά πηγαίνει ομοιόμορφα ). Από που κι ως που εσύ κατάλαβες ότι με ενοχλεί το ένα κουμπάκι παραπάνω, ιδέα δεν έχω.

than

@JOHNWAVE ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ ΣΕ DESIGN K ΤΟ P7 ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.ΣΕΒΑΣΤΗ Κ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.