Huawei Ascend P7, promo video για το ultra-thin 6.5mm πάχος του

Μετά τα χιουμοριστικά σποτάκια της Samsung για το Samsung Galaxy S5 και η Huawei επιστρατεύει το χιούμορ προκειμένου να διαφημίσει το πολύ λεπτό πάχος του Huawei Ascend P7 το οποίο είναι στα 6.5mm. Το Huawei Ascend P7 έχει οθόνη 5 ιντσών Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή HiSillicon 1.8GHz, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 13 Megapixel.

Στο παρακάτω video με τίτλο “Supermodel thin, Superhero tough” η Huawei προσπαθεί να τονίσει τα βασικά χαρακτηριστικά του Huawei Ascend P7:

Huawei Ascend P7 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Huawei Ascend P7 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

https://www.youtube.com/watch?list=UUM_zp2dVNflkGFWAFM_N7lg&v=ooX7mdP73jA
, Huawei Ascend P7, promo video για το ultra-thin 6.5mm πάχος του

, Huawei Ascend P7, promo video για το ultra-thin 6.5mm πάχος του

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
petros7

Κωστα ποτε ερχεται Ελλαδα.

Τομ

Πολυ ωραιο το κινητακι.

JohnWave

To P6 με άφησε πολύ ικανοποιημένο ως προς το design και την οθόνη του αλλά δεν με ικανοποίησε ως προς την απόδοση του επεξεργαστή του και ως προς την υποστήριξη από τη Huawei ( συνεχείς αναβολές Kitkat για τα ευρωπαϊκά μοντέλα). Στο P7 ξαναέβαλε τον δικό της επεξεργαστή και το αποτέλεσμα φάνηκε στο hands on του Κώστα. Ευχαριστώ ,δεν θα πάρω αυτή τη φορά.

Αποστόλης Ρόδος

Εμένα μ’ αρέσει πάρα πολύ το P7, (όπως και ο προκάτοχός του, P6). Με προβληματίζει και με έχει φρενάρει, το κόλλημα στα video, που είδαμε στο Hands On του Techblog.
Αν με κάποιο Update της Huawei διορθωθεί το πρόβλημα, θα το λάβω πολύ σοβαρά υπόψιν μου ως μελλοντική αγορά για ένα μέλος της οικογένειας μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.