Huawei Ascend P7, Νέες φωτογραφίες από την Κίνα

Το Huawei Ascend P7 έκανε και πάλι την εμφάνιση του, αυτή την φορά μέσω της Κινέζικης αρχής Tenaa. Σύνήθως οι leaked φωτογραφίες της Tenaa είναι πραγματικές, οπότε και σ’αυτή την περίπτωση θεωρείται πολύ πιθανό να απεικονίζουν την αληθινή συσκευή.

Παρότι οι τεχνικές πληροφορίες δεν έχουν ακόμα επαληθευτεί, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι η συσκευή θα έχει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon χρονισμένο στα 1.6GHz, 2GB RAM, 16GB εσωτερικής μνήμης με δυνατότητα επέκτασης, πίσω κάμερα 13MP και μπροστά κάμερα 8MP. Ακόμα, υπάρχουν πληροφορίες ότι η Huawei εργάζεται πάνω σε μία αναβαθμισμένη έκδοση του Emotion UI.

Η επίσημη ανακοίνωση του Huawei Ascend P7 αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 7 Μαϊου στο Παρίσι, όπου θα δούμε τι πραγματικά ισχύει και τι όχι.

, Huawei Ascend P7, Νέες φωτογραφίες από την Κίνα

, Huawei Ascend P7, Νέες φωτογραφίες από την Κίνα

, Huawei Ascend P7, Νέες φωτογραφίες από την Κίνα

, Huawei Ascend P7, Νέες φωτογραφίες από την Κίνα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Billeiro

Δωστε bezel στο λαο!!

nikos

Άλλη HTC μας βρήκε,δεν φτάνει που είναι 5 inches η συσκευή πιάνουμε και επιπλέον χώρο για να βάλουμε το λογότυπο!κατα τα άλλα πολύ καλή συσκευή και σε καλύτερη τιμή από τους ανταγωνιστές…

Sot11

Ωχ ένα Xperia z1 με πλαϊνα απο iPhone 5s! Τι πρωτοτυπία κι αυτη………

JohnWave

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μετά την επιτυχία του εντυπωσιακού P6 , η Huawei θα βγάλει αυτό το πράγμα ως διάδοχο. Δεν έχει λογική.

Γιαννης

χμμμ… το περίμενα ομορφότερο είναι η αλήθεια! Μακάρι να τα πάει καλά σαν το P6. Όλα θα εξαρτηθούν απ’ την τιμή! Αν η Huawei το κοστολογήσει γύρω στα 450 €, τότε σίγουρα θα πάει καλά σε πωλήσεις αν αναλογιστούμε και τις τιμές εκτρώματα των ψωνισμένων “μεγάλων” εταιριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.