Huawei Ascend P7 πλάι πλάι με το Ascend P6

Το Huawei Ascend P7 είναι επίσημα εδώ με οθόνη 5 ιντσών Full HD και τον νέο τετραπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Krin 910T 1.8GHz, λεπτό με πάχος 6.5 χλστ. και βάρος 124 γρ. μπήκαμε στον πειρασμό να το βάλουμε πλάι στο τωρινό μοντέλο Ascend P6 που έρχεται να αντικαταστήσει. To P6 έχει οθόνη 4.7″ HD, παχος 6.18 χλστ. και βάρος 120 γρ.

Huawei Ascend P7 πλάι πλάι με το Ascend P6, Huawei Ascend P7 πλάι πλάι με το Ascend P6

Huawei Ascend P7 πλάι πλάι με το Ascend P6, Huawei Ascend P7 πλάι πλάι με το Ascend P6

Huawei Ascend P7 πλάι πλάι με το Ascend P6, Huawei Ascend P7 πλάι πλάι με το Ascend P6

Huawei Ascend P7 πλάι πλάι με το Ascend P6, Huawei Ascend P7 πλάι πλάι με το Ascend P6

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Ευχάριστο ότι τα bezels είναι ελαφρώς πιο μικρά αν και ακόμη συναγωνίζετε μόνο τη sony,θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά ακόμη σε αυτόν τον τομέα.Τώρα για τα specs είναι ισάξιο του sony xperia z(με το οποίο για κάποιο περίεργο λόγο μοιάζουν) και του galaxy s4 οπότε με αρχική τιμή στα 300ευρώ θα είναι πολύ καλή επιλογή αφού είναι πιο ωραίο από το galaxy s4 και πιο καινούργιο από το z το οπίο πιστεύω πως μετά την kitkat θα πάρει το πολύ μία ακόμη αναβάθμιση(το πότε άγνωστο αφού ξέρουμε πόσο συνεπής είναι η sony)ενώ το p7 θα πάρει τουλάχιστον 2 ακόμη πέρα από την έκδοση που έχει out of the box.

mpampis13

Αρχική τιμή 450 ή 400 ακούγετε

nikos

@mpampis αν όντως είναι έτσι το έχασε το παιχνίδι!

nikos

Το maximum 350 αλλιώς αντε γεια…

mpampis13

Καλά το 400αρι είναι σίγουρο και το p6 400 είχε αρχική αλλά αυτό διάβασα 450 και δεν το περίμενα 400 περίμενα αρχική τι να πω..

JohnWave

Καλό θα ήταν να βλέπατε το μαύρο P6 σε σύγκριση με το P7. Το λέω αυτό γιατί στο κάτω μέρος το P6 κάνει μια διχρωμία που σπάει το μέγεθος του bezel. Κατά τ’ άλλα δεν βλέπω καμιά πρόοδο στα bezels κι αυτό με στεναχωρεί. Όπως είπα και σε άλλο θέμα, περιμένω την εταιρία που θα βγάλει 5ιντσο μεταλλικό λεπτό κινητό με τα bezels του G2.

Όσο για την τιμή, αυτή λογικά θα είναι 450 ευρώ αφού το P6 έκανε 400 όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Ένα 4μηνο περίπου μετά την 1η κυκλοφορία του , το πήρα 315 ευρώ από σκρουτζομάγαζο. 10 μήνες μετά το P6 έχει πέσει στα 240. Όσοι θέλετε να πάρετε το P7 λοιπόν , κάντε τους υπολογισμούς βάσει της πορείας του P6 για να δείτε πότε περίπου θα πέσει η τιμή σε καλά επίπεδα για εσάς.

konstantine73

το κατω bezel δεν μου αρεσε…..επρεπε ντε και καλα να βαλει το ονομα της εκει κατω? η ιδια βλακεια που εχει κανει και η htc με το m8, αν και εκει θεωρω ότι είναι ακομη χειροτερα…..

costas

παιδια αστε την τιμη και ασχωληθητε να μαθετε για τησ θερμοκρασιες που αναιβαδη ειναι πολη υψηλες αναδκαζομαι να το κλεισο για να παιση η θερμοκρασια και για βιντεο κλιση δεν το σηζηταμαι θα παρη φωτια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.