Η Huawei προβλέπει να ξεπερνά την Apple στην επόμενη διετία

Huawei μερίδιο αγοράς, Η Huawei προβλέπει να ξεπερνά την Apple στην επόμενη διετία

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο CEO της Huawei, Richard Yu, ο οποίος εκτιμά ότι η κινέζικη εταιρεία θα ξεπεράσει την Apple μέσα στους 24 επόμενους μήνες και σταδιακά και τη Samsung.

Για την ακρίβεια, ο Richard Yu ανέφερε ότι εκτιμά ότι η Huawei θα ξεπεράσει την Apple στα επόμενα ένα με δύο έτη και σταδιακά αναμένει η εταιρεία του να έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς απ’όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές smartphone. Για να ξεπεράσει τη Samsung πιστεύει θα χρειαστούν τέσσερα με πέντε έτη.

Η κινέζικη εταιρεία, ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή για το λανσάρισμα των επόμενων ναυαρχίδων της (Huawei P20 και P20 Plus). Σύμφωνα με τον Richard Yu, οι δύο αυτές συσκευές θα είναι αρκετά καλύτερες απ’ότι το iPhone X.

Αυτό το βασίζει στο γεγονός ότι οι νέες της συσκευές θα έχουν καλύτερη κάμερα. Να υπενθυμιστεί ότι το Huawei P20 Plus αναμένεται με τριπλή κάμερα η οποία θα περιλαμβάνει έναν τυπικό φακό, έναν μονοχρωματικό και έναν τηλεφακό. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Yu, οι νέες ναυαρχίδες της εταιρείας θα έρχονται με αυτά τα καινοτομικά χαρακτηριστικά, αλλά ταυτόχρονα θα είναι και πιο οικονομικές σε σχέση με το iPhone X.

Πάντως, όσον αφορά στην τωρινή κατάσταση της Huawei, ο Yu ανέφερε ότι δεν έχει ακόμη καταστεί μάρκα που χαίρει παγκόσμια φήμη όπως οι Samsung και Apple και αυτό είναι κάτι στο οποίο η εταιρεία χρειάζεται να εργαστεί, ούτως ώστε να καταστεί ο νούμερο ένα κατασκευαστής smartphone.

Να σημειωθεί ότι προηγουμένως ο Richard Yu είχε εκφράσει την πεποίθησή του ότι η αγορά smartphone σταδιακά θα έχει χώρο μόνο για 3 με 4 εταιρείες και οι υπόλοιπες θα εκδιωχθούν. Βέβαια, βάσει των λεγόμενών του, η Huawei θα βρίσκεται στην κορυφή κι έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στην τριάδα, οπότε δεν κινδυνεύει να εκδιωχθεί.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Με σαλιο κ υπομονη …οι κινεζοι μας φαγανε το ψωμι.

Γιαννος

Καταρχάς και να τις ξεπεράσει σαν μερίδιο το θέμα είναι τα έσοδα. Η απλ αντίστοιχα αν την ένοιαζε η πρωτιά στο μερίδιο πιστεύω θα έβγαζε κ φθηνές συσκευές αλλά την νοιάζουν μόνο τα έσοδα στα οποία είναι πρώτη. Όσον αφορά τα p20 θα είναι πλ καλά αλλά τι πατάτα είναι αυτο με τις 3 κάμερες. Σ λίγο θα βάλουν καμία 20αρια. Τ θέμα είναι να έχεις μια άντε το παρά πολυ δυο που να βγάζουν πολυ καλες φωτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.