Huawei P9: Ξεπέρασε τα 9 εκατομμύρια πωλήσεις

Η Huawei, η οποία στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι θέλει να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphone στον κόσμο, σήμερα δήλωσε ότι έχει πουλήσει 9 εκατομμύρια συσκευές Huawei P9 παγκοσμίως.

Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, η Huawei μας είχε ενημερώσει ξανά για τις πωλήσεις του Huawei P9, οι οποίες τότε έφταναν τα 6 εκατομμύρια. Μέσα σε δύο μήνες κατάφερε να πουλήσει άλλα τρία εκατομμύρια συσκευές, πράγμα που είναι αρκετά εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς ότι η συσκευή κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο.

Με τον ρυθμό που εξελίσσονται τα πράγματα για την Huawei, το να σπάσει το ρεκόρ των 10 εκατομμυρίων συσκευών λογικά θα είναι αρκετά εύκολο. Από την άλλη, με την κυκλοφορία του Huawei Mate 9, πολλοί είναι αυτοί που ίσως προτιμήσουν τις περισσότερες ίντσες που προσφέρει.

Η Huawei, στο πρώτο μισό του 2016, πούλησε 57.3 εκατομμύρια συσκευές, πράγμα που την καθιστά την τρίτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία smartphones, μετά την Samsung και την Apple. Αναμένουμε να δούμε αν καταφέρει να συνεχίσει με επιτυχία την πορεία της και στο μέλλον.

Huawei P9 smartphone 9 million sales worldwide, Huawei P9: Ξεπέρασε τα 9 εκατομμύρια πωλήσεις

Huawei P9 smartphone 9 million sales worldwide, Huawei P9: Ξεπέρασε τα 9 εκατομμύρια πωλήσεις

Πηγή 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Δεν είναι και τόσο καλός ο αριθμός μιας και τόσα είχε πουλήσει και με το P7. Αν θέλει να κοντράρει τη Samsung πρέπει να τα δώσει όλα η Huawei στο μέλλον. Tο design το έχει, την κατασκευή την έχει, την καλή οθόνη την έχει ( στο P9 ) και πρέπει να επικεντρωθεί σε επεξεργαστική δύναμη (cpu+gpu) και κάμερα σε χαμηλό φωτισμό.

Nikolakis

Όλα καλά με τη Huawei αλλά θα πρέπει να κοιτάξει να μειώσει και λίγο το Sar στις συσκευές της..

Stra_k

Πραγματικα εντυπωσιακο…

NikosAr

Την συνταγή την ξέρουν (μάλλον ) όλοι … εκεί που την ξεχνάνε είναι όταν μπάινουν στην πρώτη τριάδα των πωλήσεων

Βασίλης

Εγω σαν κάτοχος εδω και 4 μήνες έχω να πω τα καλύτερα πάντως.Πολύ γρήγορη και απροβλημάτιστη συσκευή , πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας και η κάμερα μπορεί εκ πρώτης όψεως στην σύγκριση με το LG G4 που είχα να είναι χειρότερη όμως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις ο θόρυβος είναι αρκετά μειωμένος σε σχέση με το G4 οπως και το οπτικό αποτέλεσμα.Οσον αφορά για την GPU που λένε όλοι έχω την αίσθηση ότι στέκονται μόνο στα νούμερα από τα benchmarks και όχι τόσο στα real life scenarios, όπου , πραγματικά ότι παιχνίδι και να του έχω βάλει , real racing 3 , temple run, air race 3 τα παίζει νεράκι.Τελικά θεωρώ ότι θα μπορούσε να έχει πάει πολύ καλύτερα από θέμα πωλήσεων καθώς αξίζει πολύ περισσότερο από αντίστοιχα άλλα κινητά .

liris11

Και εγώ σαν κάτοχός του p9 για 5 μήνες σχεδόν έχω να πω τα καλύτερα γι’αυτό το τηλέφωνο καταρχάς ξεχνάς τη θα πει λαγκ πράγμα που δεν το ειχα δει σε αντροιντ συσκευή .και όλα τα αλλα που λέει ο @Βασίλης με τα παιχνίδια δεν ειχα ποτέ πρόβλημα και κάτι ακόμα που στην Ελλάδα το χρειαζόμαστε η συσκευή εχει σιμά και εννοώ ποκυ ανώτερο απο άλλες συσκευές . Και τα 9 εκατομμύρια ειναι χωρίς το p9 lite

manos

Με αφορμή τα σχόλια για το SAR, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει.. γιατί η apple και η huwaei να έχουν τόσα υψηλά SAR και η samsung να μην έχει; Δηλαδή είναι θέμα πολιτικής, τεχνολογίας , τι;
Θα ήθελα πολύ πχ ή iphone ή huwaei αλλά θα καταλήξω σε samsung λόγω sar και μόνο.

Λευτερης

Εχω το P9 lite σαν δευτερη συσκευη. Το κινητακι ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του. Πολυ καλη ποιότητά κατασκευης, υπερικανοποιητικη οθονη και ανεχτη καμερα. Το πιο εντυπωσιακο ομως ειναι οι επιδοσεις σε ταχυτητα και μπαταρια. Τα μονα αρνητικα ειναι το software που μοιαζει πολυ με iOS και εχει καποιους σπαστικους περιορισμους και το SAR που ειναια ρκετα ψηλο.

Vai

Τα υψηλα ποσοστα SAR της Huawei ειναι γιατι στα δικαρτα της τηλεφωνα δουλευουν και οι δυο sim ταυτοχρονα και δε δουλευει μονο η μια οπως σε αλλες δικαρτες συσκευες. Τα υψηλα ποσοστα επισης ειναι γιατι σου δινουν το μεγιστο στην περιπτωση που χρησιμοποιησεις δυο sim.
Αν δουλευεις μονο μια sim δεν υπαρχει θεμα.

Darth

λοιπόν για να εξηγήσω τι παιζει με το sar στα huawei (επειδι μάλλον παιζει πολύ… δεν ξέρω δεν γνωρίζω σε αυτό το θέμα)

huawei εχει 2 gsm antenna
1 οταν συνθήκες είναι οκ και δεύτερη παίρνει μπρος όταν τα άλλα κινητά δεν έχουν καν σήμα….

όταν παίρνει μπρος η δεύτερη κεραία τότε ναι το sar είναι στο θεό (και λογικό είναι σαν να δουλεύουν δυο κινητά είναι σχεδον) (από την άλλη αλλά κινητά εκείνη την στιγμή χωρίς σήμα είναι η με ανύπαρκτο)

ναι θα μου πείτε όμως αφού στης περισσότερες περιπτώσεις με μια λειτουργεί γιατί αναγράφετε τόσο μεγάλο sar?
και η απάντηση είναι το sar που αναγράφετε είναι η μέγιστη τιμή που μπορεί να παράγει μια συσκευη

ετσι η απάντηση είναι όχι δεν έχουν τα huawei μεγαλύτερο sar……

ελπίζω να σας ελισα την απορία

+ να μην αναφέρω για τα dual sim (huawei έχει dual sim active… δλδ και η δυο sim δουλευουν ταυτόχρονα) και προφανώς όταν είσαι σε dual sim θα έχει μεγαλύτερο sar καθώς είναι active… ναι μεν υψηλό sar αλλά για επαγγελματίες είναι κάτι σαν χρυσό αυγό το dual sim active

Andy

Σχετικά με το p9 lite και το πολυ ψηλο sar εχει κανενας χρησιμοποιησει την εφαρμογη quanta monitor που μετρα σε πραγματικο χρονο τον δεικτη sar στα κινητα και για το p9 lite δειχνει την απιστευτη τιμη των 5.5w/kg

Andy

Έχει κανένας χρησιμοποιήσει την εφαρμογή quanta monitor που μετρά σε πραγματικό χρόνο τον δείκτη sar στα κινητά. Στο p9 lite δείχνει πάρα πολύ ψηλό sar 5.5w/kg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.