Huawei Honor 10: Έρχεται στις 15 Μαΐου;

Huawei Honor 10 ανακοίνωση, Huawei Honor 10: Έρχεται στις 15 Μαΐου;

Ένα νέο smartphone φαίνεται ότι ετοιμάζεται να ανακοινώσει η Honor της Huawei στις 15 Μαΐου στο Λονδίνο. Η εταιρεία απέστειλε προσκλήσεις για την εκδήλωση και όλα δείχνουν ότι μάλλον θα ανακοινώσει το Huawei Honor 10.

Στην πρόσκληση φαίνεται η ρόδα του Λονδίνου, το περιβόητο London Eye και το περίγραμμα ενός smartphone. Η πρόσκληση εκτός από την ημερομηνία της παρουσίασης αναφέρει «Beauty in AI», δηλαδή «Η ομορφιά στην Τεχνητή Νοημοσύνη» κάτι που υποδεικνύει ότι η νέα συσκευή θα επικεντρώνεται στην τεχνητή νοημοσύνη.

Πέρυσι τον Ιούνιο ανακοινώθηκε το Honor 9 και τον περασμένο Δεκέμβριο το Honor View 10, οπότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ανακοινωθεί το Honor 10 στις 15 Μαΐου.

Όσον αφορά στο Honor 10, αναμένεται να έρχεται με τον Kirin 970, τον τελευταίο επεξεργαστή της Huawei για τις ναυαρχίδες του, ο οποίο βρίσκεται στα Huawei P20, P20 Pro, στα Mate 10 και στο Honor View 10 και ο οποίος εστιάζει και στην τεχνητή νοημοσύνη.

Όσον αφορά στον σχεδιασμό του, σε προηγούμενη διαρροή το είχαμε δει με notch, αλλά στο περίγραμμα του κινητού της πρόσκλησης δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Βέβαια όσο πλησιάζει η 15η Μαΐου, όλο και περισσότερες πληροφορίες θα έρχονται στη δημοσιότητα.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.