Huawei Honor 5X: Τέλη Γενάρη στις ΗΠΑ σε τιμή 200 δολάρια

Το Huawei Honor 5X είναι έτοιμο να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από την αμερικανική αγορά, σε τιμή που αναμένεται να διαμορφωθεί στα 200 δολάρια. Οι πωλήσεις του Huawei Honor 5X είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν στις 31 Ιανουαρίου 2016 στις ΗΠΑ.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Huawei Honor 5X περιλαμβάνουν οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών, τεχνολογίας IPS LCD, με ανάλυση 1920×1080 pixels. Έχει οχταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 615, με μνήμη RAM 2 GB, εσωτερική μνήμη 16 GB και μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh.

Η πίσω κάμερα έχει αισθητήρα στα 13 Megapixels, ενώ η μπροστινή είναι στα 5 Megapixels. Κάτω από την πίσω κάμερα υπάρχει αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η εσωτερική μνήμη μπορεί να δεχτεί επέκταση μέχρι και τα 128 GB με τη χρήση καρτών micro SD. Το λειτουργικό σύστημα του Huawei Honor 5X είναι το Android 5.1 Lollipop.

Καλό θα ήταν να το δούμε και στην ελληνική αγορά και μάλιστα σε χαμηλή τιμή, αν και δεν είναι γνωστό κάτι ακόμα για τιμολογιακή πολιτική σε άλλες αγορές και διαθεσιμότητα.

Huawei Honor 5X, Huawei Honor 5X: Τέλη Γενάρη στις ΗΠΑ σε τιμή 200 δολάρια

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
marinos

Σε ερώτηση μου στη σελίδα της Huawei Greece, μου απάντησαν ότι το Honor 5X θα κυκλοφορήσει λίγο μετά τις 10 Φεβρουαρίου, αρχικά από τα καταστήματα Πλαίσιο και Media Markt.
Τιμή δεν μου είπαν…

Darth

@marinos κάπου ακούστηκε στα 300 ευρώ δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά αν υπολογίσεις τον ευρωπαϊκό φόρο και το ελληνικοί φπα μάλλον τόσο θα ειναι

marinos

Και εγώ νομίζω ότι θα έρθει κάπου μεταξύ 249-299 ευρώ, με πιθανότερο βέβαια το 299 για αρχή…

Alex

Απο οτι γνωριζω θα υπαρχει και εκδοση με 3GB Ram σωστα ?

Costas

Σιγά μην το αφήσει η Apple να κυκλοφορήσει. Καμία πατέντα της και καλά θα παραβιάζει!

Darth

@Alex ναι αλλα δεν θα έρθει επίσημα εδω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.