Huawei Honor 7C: Με οθόνη HD+ και 3GB RAM;

Huawei Honor 7C specs, Huawei Honor 7C: Με οθόνη HD+ και 3GB RAM;

Μια συσκευή που λέγεται ότι είναι το Huawei Honor 7C έκανε την εμφάνισή του στην TENAA, κάτι που σημαίνει ότι η συσκευή έλαβε πιστοποίηση στη χώρα της. Στην καταχώριση στην TENAA η συσκευή εμφανίζεται με οθόνη HD+ και 3GB RAM.

Την καταχώριση βλέπουμε να συνοδεύουν και κάποιες εικόνες της συσκευής. Από τις εικόνες βλέπουμε ότι στο πλάι δεξιά της συσκευής βρίσκεται το πλήκτρο ενεργοποίησης / κλειδώματος και τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης ήχου. Στα αριστερά βρίσκεται η θήκη για τη SIM. Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής.

Huawei Honor 7C specs, Huawei Honor 7C: Με οθόνη HD+ και 3GB RAM;

Στα υπόλοιπα, βάσει της καταχώρησης στο TENAA, βλέπουμε ότι το Huawei Honor 7C θα έρχεται με οθόνη 5,99 ιντσών ανάλυσης HD+ (1440 x 720). Επίσης, θα διαθέτει 8πύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στα 1,8GHz, RAM στα 3GB και αποθηκευτικό χώρο 32GB.

Το Huawei Honor 7C θα έρχεται με προεγκατεστημένο το Android 8.0 Oreo μαζί με το Emotion UI 8.0. Η κάμερα στην πλάτη θα είναι διπλή στα 13 και 2MP, ενώ η κάμερα selfie θα έρχεται στα 8MP. Ωστόσο, στις εικόνες φαίνεται ότι η εμπρόσθια κάμερα έχει δύο φακούς.

Huawei Honor 7C specs, Huawei Honor 7C: Με οθόνη HD+ και 3GB RAM;

Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 2.900mAH και θα είναι μη αποσπώμενη. Θα διατίθεται σε μαύρο, χρυσό και μπλε ενώ οι διαστάσεις του θα είναι 158,3 x 76,7 x 7,8 χιλιοστά και το βάρος του 164 γραμμάρια.

Το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει παραμένει ακόμη άγνωστό, αλλά το Huawei Honor 6C λανσαρίστηκε τον Απρίλιο. Οπότε πολύ πιθανό να δούμε το Honor 7C τον Απρίλιο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.