Huawei Honor: Smartphone μόνο με οθόνες αναλογίας 18:9 στο εξής;

Huawei Honor οθόνη, Huawei Honor: Smartphone μόνο με οθόνες αναλογίας 18:9 στο εξής;

Μόνο smartphones με αναλογία 18:9 οθόνης θα κατασκευάζει η Huawei Honor, σύμφωνα με την Honor GER, όπως ανέφερε ο γνωστός για τις εσωτερικές πληροφορίες του Roland Quandt.

Ο Roland Quandt ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι δεν θα υπάρχει καμία νέα συσκευή που δεν θα έχει οθόνη FullView (18:9) στο εξής. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι πλέον η εταιρεία δεν σχεδιάζει να ανακοινώσει smartphones με οθόνες αναλογίας 16:9 και το Honor 10 θα έρχεται με οθόνη 18:9.

Το Honor 10 αναμένεται να είναι σχετικά κόμπακτ. Το Honor 9 ερχόταν με οθόνη 5,15 ιντσών, και παρόλο που το Honor 10 πιθανότατα θα έρχεται με μεγαλύτερη, λόγω όμως της υψηλότερης οθόνης και των λεπτότερων bezels – που σχεδόν σίγουρα θα έχει- θα παραμείνει σχετικά κόμπακτ.

Το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας που διέρρευσε στις αρχές του έτους έδειχνε ότι η Huawei θα κυκλοφορήσει μια Honor συσκευή κάθε τρίμηνο.

Ακόμη, ο Roland Quandt δήλωσε ότι το Android Oreo θα ξεκινήσει να διατίθεται στο Honor 7X στο β΄τρίμηνο του έτους ενώ και το Honor 8 θα λάβει σύντομα την αναβάθμιση. Να σημειωθεί ότι το Honor 9 και το Honor 8 Pro ήδη ξεκίνησαν να λαμβάνουν την ενημέρωση του Android 8.0 Oreo.

Εκτός από το ότι θα είναι μια κόμπακτ συσκευή, δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Huawei Honor 10. To Android Headlines εικάζει ότι το smartphone θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και γυαλί (εκτός αν η εταιρεία επιλέξει ένα μεταλλικό ενιαίο σώμα), Kirin 970 για SoC, και 4 ή 6GB RAM. Το Honor 10 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του έτους.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Αναμενομενο οποιος εχει κινητο 18:9 ξερει ποσο πιο βολικο ειναι στο χερι.

Νικος

Κριμα για την Huawei και το brand της Honor καθως το 18:9 ειναι απο τα πιο ακυρα χαρακτηριστικα των κινητων τα τελευταια χρονια..

Salmatias Daltis

Στο εξης ; κανα χρονο το πολυ δυο μεχρι να κλεισει ;

John

@Νίκος
Μπορείς να μας πεις μια από τις κορυφαίες σε πωλήσεις εταιρεία που δεν έχει βγάλει 18:9 κινητό. Για να δούμε δηλαδή τι γίνεται στον κόσμο.

Νικος

Φιλε John φυσικα και ολες οι κορυφαιες εταιριες ΚΑΚΟΣ βγαζουν πλεον οθονες 18:9…Η Samsung σκεφτηκε μια ηλιθια σκεψη και την εκανε πραξη και ολοι οι αλλοι ακολουθουν την ηλιθιοτητα της…Και για να σε προλαβω,googlare ποια και ποσα ειναι τα θετικα και αρνητικα των οθονων 18:9 σε συγκριση με αυτα των οθονων 16:9 και ξαναμιλαμε

Γιωργης σιφακακης

Οτι χειροτερο εχει βγει ποτε τεχνολογικα ειναι η αναλογια οθονης σε κινητα 18.9 δεν υποστηριζει παιχνιδια, πολλα βιντεο και γενικα για κρατημα στο χερι συν οτι ειναι πολυ ευκολο σε πτωση να σπασει η οποιαδηποτε οθονη ειναι bezeles σε αναλογια 18.9 ρε βγαλτε καμια μπαταρια της προκοπης εκει περα και αφηστε τα τρελα σας

JohnWave

Προσωπικά θα ήθελα να είχε τερματίσει το μέγεθος στις 5.5” bezeless και με κάδρο 16:9, αλλά αφού οι συσκευές μεγάλωσαν και άλλο και πήγαν στις 6 ίντσες, τότε σωστά πήγανε και στο 18:9 για καλό πιάσιμο στο χέρι λόγω μικρότερου πλάτους. Αυτός νομίζω είναι ο λόγος και έχει μια λογική.

John

Ειτε το θελουν καποιοι ειτε οχι το παρον ειναι το 18:9 και το παρελθον το 16:9. Η προοδος δεν σταματαει.

Ιωάννης jb

Αυτά τα επιχειρήματα του john με τρελενουν φοβερός τύπος!!!!!!
Πετάει μια λέξη και τέλος! Πρόοδος!
Μιλάμε είναι απίστευτος!!!!!
Ειδικά όταν μιλάει για τα ποσοστά πωλήσεων σε πάγκοσμιο επίπεδο της Sony ή για την οθόνη 4k που δεν είναι 4k επειδή παίζει και σε fhd είναι αποθέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.