Huawei KFC: Με Snapdragon 425 και 32GB αποθηκευτικό χώρο

Η KFC συνεργάστηκε με την Huawei για τη δημιουργία ενός συλλεκτικού smartphone, προκειμένου να γιορτάσει τα 30 χρόνια παρουσίας της στην Κίνα.

Huawei KFC, Huawei KFC: Με Snapdragon 425 και 32GB αποθηκευτικό χώρο

Το Huawei KFC smartphone έρχεται με οθόνη 5 ιντσών, τετραπύρηνο Snapdragon 425 με χρονισμό στα 1,4GHz, RAM στα 3GB και 32GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο έως τα 128GB με microSD. Επιπλέον διαθέτει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και μπαταρία χωρητικότητας 3.020mAh.

Βέβαια, ίσως το αξιομνημόνευτο στη συσκευή αυτή, δεν είναι τα τεχνικά της χαρακτηριστικά αλλά το γεγονός ότι έρχεται σε κόκκινο χρώμα και στο πίσω μέρος της υπάρχει ανάγλυφο του Colonel Sanders, του ιδρυτή των KFC.

Huawei KFC, Huawei KFC: Με Snapdragon 425 και 32GB αποθηκευτικό χώρο

Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει και 100.000 Κ dollars, τα οποία αποτελούν εικονικά νομίσματα για την εφαρμογή KFC στην Κίνα καθώς και πρόσβαση στο K-music, μια λειτουργία τύπου jukebox, που επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργεί και να μοιράζεται μουσικές λίστες στα καταστήματα KFC στην Κίνα.

Η εν λόγω συσκευή είναι διαθέσιμη σε 5.000 αντίτυπα και κοστίζει περίπου 162 δολάρια, αλλά δύσκολο να κυκλοφορήσει εκτός Κίνας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Έτσι και το βγάλει και σε Σάββας κεμπάπ! Το πήρα αμέσως.

Γιωργος

θα αγορασω ενα δυο να τα εχω!

Kostas

@jonjon Αμα τα σκάσει ο Σαββας γιατι να μην βγάλει! Που δεν έχουν και μεγάλες διαφορές και των δύο τα κρέατα όταν ζούσαν έκαναν “νιαου” απλά στην Κινα είναι νόμιμο

bezilys

Καλά αυτοί οι Κινέζοι αφού φτιάχνουν που φτιάχνουν ένα κινεζικό κινητό του βάζουν και ένα τέρμα κινεζικό όνομα!

wave

Τέρμα κινέζικο! Άντε και Huawei sushi, Huawei noodles…..
ΑΑΑΑΑΑΑιιιιιιιιιιιι να τρως άπό τη μια φτερούγα και από την άλλη να έχεις αυτό το κινητό και να χει και το μπάρμπα από πίσω!!!!!
Η αποθέωση της Κίνας της ίδιας.

Γιώργος

Λοιπόν έχουμε και λέμε ένα κοτόπουλο σουβλας μια χωριάτικη σαλάτα μια πατάτες μια τυροκαυτερη μισό κιλό κρασί και μην ξεχάσω την σπεσιαλιτε του κινεζικου ένα Huawei KFC χαχαχαχαχα ε ρε γέλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.